Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

Περισσότεροι από 100 γάμοι φέτος αλά “Mamma Mia” στη Σκόπελο

Περισσότεροι από 100 γάμοι φέτος αλά “Mamma Mia” στη Σκόπελο

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται το νησί του «Μάμα μία», η Σκόπελος, όπου πραγματοποιήθηκαν πριν από οκτώ χρόνια τα γυρίσματα της ταινίας.

Τα φυσικά τοπία που πρωταγωνίστησαν στα πλάνα, όπως το εκκλησάκι του Άη Γιάννη στο Καστρί, ο Αμάραντος, η Μηλιά και η Καστάνη, αποτελούν πόλο έλξης για εκατό περίπου μελλόνυμφους, από κάθε γωνιά του πλανήτη, οι οποίοι επιλέγουν το νησί του «Μάμα μία» για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει η αντιδήμαρχος Σκοπέλου, Αθηνά Ντάκη, περισσότεροι από 40 γάμοι έχουν ήδη τελεστεί στο γραφικό εκκλησάκι του Άη Γιάννη στο Καστρί, το οποίο είναι χτισμένο πάνω σε επιβλητικό βράχο, ενώ εξίσου εντυπωσιακός είναι ο αριθμητικός απολογισμός των γάμων που έχουν ήδη τελεστεί στα υπόλοιπα σημεία αναφοράς όπου γυρίστηκε η ταινία.

Παράλληλα η ίδια αντιδήμαρχος αναφέρει ότι το νησί ωφελήθηκε πάρα πολύ από τη συγκεκριμένη ταινία, λόγω της φυσικής ομορφιάς των τοπίων στα οποία γυρίστηκε, τα οποία αποτέλεσαν την αφορμή για αύξηση της τουριστικής κίνησης στο νησί.

Το εκκλησάκι του Αη Γιάννη στο Καστρί, ειδικότερα, συνθέτει μια επιβλητική εικόνα, ενώ όπως επισημαίνει η κ. Ντάκη «όποιος δεν έχει ανέβει στο βράχο του Αη Γιάννη, ειδικά σούρουπο, έχει χάσει μια πολύ δυνατή εμπειρία», για προσθέσει ότι η ίδια η αίγλη της ταινίας, έχει στρέψει το ενδιαφέρον πολλών ζευγαριών από το εξωτερικό, στο συγκεκριμένο νησί. Στο μεταξύ, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η έλευση μελλόνυμφων ζευγαριών από διάφορες χώρες του εξωτερικού, προκειμένου να ενώσουν τη ζωή τους, με φόντο το φυσικό σκηνικό της διάσημης ταινίας.

ΠΗΓΗ: εφημερίδα Ταχυδρόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

 
NewsAlloy button