Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

Σοκάρει ο Μπίκας: «Αν συνέχιζα, ίσως και να με είχαν σκοτώσει»!

Σοκαριστική η εξομολόγηση του Γιώργου Μπίκα σε παράγοντες της ΕΠΣ Χαλκιδικής. Δεν θέλει πλέον να ακούσει για το ελληνικό ποδόσφαιρο και όλα δείχνουν πως θα παραμείνει παρατηρητής της UEFA.

Σοκάρει ο Μπίκας: «Αν συνέχιζα, ίσως και να με είχαν σκοτώσει»!
Σοκαρισμένος παραμένει ο Γιώργος Μπίκας μετά τον εμπρησμό στην εξοχική του κατοικία στην Ιερισσό Χαλκιδικής, αν και έχουν περάσει δέκα ημέρες από αυτό το περιστατικό.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Live Sport, ο πρώην αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ σε συζήτηση που είχε με ανθρώπους της ΕΠΣ Χαλκιδικής επανέλαβε πως «δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά με το ποδόσφαιρο, το είπα και το εννοώ» και πρόσθεσε πως από εδώ και πέρα στον ελεύθερο χρόνο του θα ασχολείται με το… ψάρεμα και θα αποφεύγει και να μιλάει για το άθλημα στη χώρα μας.


Σύμφωνα πάντα με όσα γράφει ο Σάββας Λιβάνιος, ο κ. Μπίκας αναφέρει στις συζητήσεις του ότι «στην περίπτωση που παρέμενα, δεν θα σταματούσαν. Μου έκαψαν το σπίτι, οπότε το επόμενο που θα έκαναν αν ήμουν ενεργός στην ελληνική διαιτησία, θα ήταν να με σκοτώσουν. Εδώ μιλάμε για γκαγκστερικές μεθόδους»!

Ο Γιώργος Μπίκας πλέον παραμένει ενεργός στο χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, καθώς η UEFA τον ορίζει ως παρατηρητή διαιτησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

 
NewsAlloy button