Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Τρελή αποκάλυψη Ντέμη για Κατσουράνη για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό: "Έβριζε ο Κώστας..."!

Τρελή αποκάλυψη Ντέμη για Κατσουράνη για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό: "Έβριζε ο Κώστας..."!
Μια ιστορία που δεν είχε γίνει γνωστή μέχρι σήμερα αποκάλυψε στον αέρα ραδιοφωνικού σταθμού ο Ντέμης Νικολαϊδης.
Ο πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΑΕΚ φιλοξένησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή "Ντεμοτεχνείο", τον Κώστα Κατσουράνη και τον Νίκο Λυμπερόπουλο και προέβη σε μια μεγάλη αποκάλυψη που αφορά στον πρώτο.
Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι την εποχή που ήταν να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Κατσουράνης τον έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο, ρωτώντας τον αν η ΑΕΚ σκόπευε να του κάνει πρόταση.
«Όταν θα γυρνούσε πίσω ο Κώστας με παίρνει τηλέφωνο τέσσερις φορές λέγοντάς μου ότι έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό, εκεί στην ΑΕΚ, δες, θα μου κάνουν καμιά πρόταση. Είχα φύγει από την ΑΕΚ και δεν ήθελα να ακούω για ποδόσφαιρο. Λέω, δεν έχω επαφές. Ξανά την άλλη μέρα τηλέφωνο, βάζω κάποιους γνωστούς και μαθαίνω ότι δεν έχουν ενδιαφέρον για τον Κώστα.
Πάει ο μάνατζέρ του να μιλήσει, δεν ενδιαφερόμαστε. Είχα βάλει ρήτρα 5 εκατ. αν γυρίσει σε άλλη ομάδα ελληνική. Θα τα έβρισκε σε μια καλύτερη τιμή η ΑΕΚ, γιατί έχει άριστη σχέση με την Μπενφίκα… Έβριζε ο Κώστας! Ήθελα ΜΙΑ πρόταση να μου κάνουν, έλεγε, μία πρόταση όποια και αν είναι αυτή», είπε ο Ντέμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger