Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Η οικογένεια Αλεξανδρίδη χρηματοδότησε την αντικατάσταση γεννήτριας στη Μονή Εικονίστριας Σκιάθου

ikonistria
Με χρηματοδότηση της οικογένειας Αλεξανδρίδη αντικαταστήθηκε η γεννήτρια της Μονής Εικονίστριας Σκιάθου.

Ο Γεώργιος Αλεξανδρίδης και ο γιος του Παράσχος, ανταποκρίθηκαν γενναιόδωρα στο αίτημα του πολιτιστικού συλλόγου “Η Σκιάθος”, αντικαθιστώντας τη γεννήτρια, με νέα κατά πολύ αναβαθμισμένη της προγενέστερης, όπως και για την κάλυψη της δαπάνης ανεφοδιασμού αυτής.
Η ανάγκη αντικατάστασης της γεννήτριας της Μονής Εικονίστριας, ήταν επείγουσα μιας και η υφιστάμενη δεν λειτουργούσε λόγω εκτεταμένων ζημιών, που δεν μπορούσαν να αντιμετωπιστούν.
ikonistria
Με ανακοίνωση του ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Η Σκιάθος”, «συγχαίρει για την αδιάλειπτη και γενναιόδωρη προσφορά τους, τον κ. Γιώργο Π. Αλεξανδρίδη και τον κ. Παράσχο Γ. Αλεξανδρίδη, οι οποίοι για ακόμη μια φορά γίνονται αρωγοί για την κάλυψη αναγκών στο νησί. Επανειλημμένα έχουν εκδηλώσει έμπρακτα το ενδιαφέρον τους και την αγάπη τους για τη Σκιάθο και τους Σκιαθίτες, υποστηρίζοντας συστηματικά και ποικιλοτρόπως τους οικονομικά αδύναμους, την εκπαιδευτική κοινότητα και την εκκλησία.
Λαμβάνοντας υπόψη την παρατεταμένη οικονομική δυσπραγία, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ή Σκιάθος’, ευχαριστεί θερμά τους κυρίους Γιώργο και υιόν του Παράσχο Αλεξανδρίδη, για τις εξαιρετικά χρήσιμες και παραδειγματικές ενέργειές τους στις ανάγκες του νησιού μεταξύ των οποίων και η παρούσα, που δεν μπορεί παρά να είναι δείκτης ευαισθησίας τους, πολιτισμού και αγάπης για το νησί.
Από το 2015, με ομόφωνη απόφαση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου, ο κ. Γεώργιος Π. Αλεξανδρίδης, ανακηρύχθηκε, Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου, ως πολλοστημόριο τιμής και αναγνώρισης, για την πολύτιμη και σημαντική προσφορά του στη Σκιάθο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger