Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Πολυτεχνείο: Κατέθεσαν στεφάνι Βούτσης, Γαβρόγλου και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ [εικόνες]

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ /Παντελής Σαίτας
Στεφάνια στη μνήμη των θυμάτων του Πολυτεχνείου κατέθεσαν στον ιστορικό χώρο του ιδρύματος, λίγο μετά τις οκτώ το πρωί, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης εκ μέρους της εθνικής αντιπροσωπείας, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας και η νεολαία του κόμματος.
«Εδώ έγιναν αγώνες που δεν πρέπει να ξεχαστούν και που θα πρέπει να είναι το ορόσημο και στις δύσκολες στιγμές που περνάμε. Πάντοτε η τιμή ανήκει σε αυτούς τους πρωταγωνιστές» τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής.

«Τιμούμε με σεβασμό και απέραντη ευγνωμοσύνη τα παιδιά που έπεσαν εδώ. Σε μια συγκυρία που δοκιμάζεται η δημοκρατία σε ολόκληρη την Ευρώπη ελπίζουμε τα οράματά τους και οι θυσίες τους να μην έχουν πάει χαμένα» ήταν η δήλωση του υπουργού Παιδείας.
«Σήμερα τιμούμε τους αγώνες των νέων ανθρώπων που έδωσαν και την ψυχή τους για να υπάρξει δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη. Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα αναγνωρίζει τα αιτήματα και τους αγώνες. Οι αγώνες δεν θα πάνε χαμένοι και θα ολοκληρωθούν με την επιτυχία την επόμενη περίοδο μέσα από τη σκληρή μάχη την οποία δίνουμε» ανέφερε ο Παναγιώτης Ρήγας.
Το «παρών» έδωσαν επίσης ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης και Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, ενώ αντεγκλίσεις σημειώθηκαν ανάμεσα σε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και ομάδα νεαρών της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ /

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger