Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Οι συγκλονιστικές εξελίξεις των νέων επεισοδίων του «Μπρούσκο»

Οι συγκλονιστικές εξελίξεις των νέων επεισοδίων του «Μπρούσκο»
Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη σειρά «Μπρούσκο».
Μια μικρή αχτίδα αισιοδοξίας για την κατάσταση της υγείας του μωρού τους, φωτίζει τους χειρότερους φόβους της Μελίνας και του Αχιλλέα και τους δίνει κάποιες ελπίδες. Στο μεταξύ, ο Σήφης έχει παρατήσει τις δουλειές του και δεν ασχολείται με τίποτα, αφού η ψυχολογία του είναι πολύ χάλια, εξαιτίας του χωρισμού του με την Άλκηστη, η οποία δεν δέχεται ούτε να τον ακούσει. Ο Αντρέας, σίγουρος πια ότι ο αδερφός του δολοφονήθηκε από το κύκλωμα των τοκογλύφων, ξεκινάει πόλεμο εναντίον του Αλκιβιάδη. Ο Πάτροκλος φέρνει την Ερνέστα στον Διαμαντή, ο οποίος βλέπει με καλό μάτι την πλούσια νύφη και αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τον Πάτροκλο εναντίον του
Παύλου Γιαννακάκη. Ο Μηνάς έχει αποφασίσει να γίνει πλούσιος και ψάχνεται σχετικά με το τι πρέπει να ασχοληθεί για να το πετύχει, ζαλίζοντας τον Σήφη με διάφορες εξωφρενικές ιδέες.
Παρά τις προσπάθειες του Σήφη, η Άλκηστις παραμένει ακλόνητη στην απόφασή της να χωρίσουν. Την ίδια στιγμή, έχοντας ξεπεράσει πλέον τον κίνδυνο, η μικρή Σοφία επιστρέφει στο σπίτι δίνοντας μεγάλη χαρά στον Αχιλλέα και στη Μελίνα. Ο Χαρίδημος κι η Κωνσταντίνα, περνάνε τη νύχτα μαζί. Το μυστικό τους όμως κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί, όταν στη βαλίτσα με τα ρούχα του «πατερούλη» μπερδεύεται…ένα σουτιέν της Κωνσταντίνας. Το ταμπεραμέντο της Δάφνης προκαλεί το ενδιαφέρον του Αλέξη, κάνοντας τον Μύρο να ζηλέψει. Η Αναστασία κι ο Σήφης αντιδρούν στον επικείμενο γάμο τού Παύλου με τη Χρυσάνθη, ενώ η Ερνέστα μεσολαβεί για να συμφιλιώσει τον Πάτροκλο με τη μητέρα του. Ο Ματθαίος επιχειρεί να ηρεμίσει τη Στέλλα, της οποίας οι φοβίες επανέρχονται δριμύτερες εξαιτίας νέου «εχθρού» που εισβάλλει σπίτι της. Κι ενώ ο Ανδρέας έχει σε στενό μαρκάρισμα τον Αλκιβιάδη, η Αναστασία αποφασίζει να προχωρήσει τη ζωή της στο πλευρό του πρώτου. Στο μεταξύ, ο Αχιλλέας κι ο Σήφης, εξαγριωμένοι στο άκουσμα ότι ο Πάτροκλος κυκλοφορεί στα Χανιά ελεύθερος, συμφωνούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους!
Από τη στιγμή που ο Σήφης και ο Αχιλλέας μαθαίνουν ότι ο Πάτροκλος έχει απαλλαχτεί από τις κατηγορίες για την απόπειρα δολοφονίας εναντίων τους, καταστρώνουν ένα σχέδιο κρυφά από όλους, ώστε να τον κάνουν οι ίδιοι να πληρώσει για την εγκληματική του ενέργεια. Η Στέλλα μετακομίζει στο σπίτι του Αχιλλέα και της Μελίνας και τους κάνει άνω- κάτω με τις ιδιαίτερες φοβίες της.. ενώ ο Νεκτάριος λέει για άλλη μια φορά ψέματα στην Δήμητρα προκειμένου να περάσει άλλο ένα βράδυ μαζί με την αγαπημένη του Αλεξάνδρα, με την οποία ονειρεύονται ένα κοινό μέλλον και την πραγματοποίηση ενός γάμου. Η Γεσθημανή προσεγγίζει την Άλκηστη για να τα ξαναβρεί με τον Σήφη.. αλλά και ο Αλέξης κάνει άλλη μια προσπάθεια για να κερδίσει πίσω την Αναστασία.. γεγονός που κάνει τον Ανδρέα να ζηλέψει. Την ίδια στιγμή ο άντρας που έχει βάλει να παρακολουθεί τον Αλκιβιάδη έχει συγκεντρώσει στοιχεία, και ο Ανδρέας κάνει την πρώτη του επίθεση με κίνδυνο της ζωής του, ενάντια στον Τζιράκη. Το κρυφό αλλά έντονο φλερτ της Κωνσταντίνας με τον Χαρίδημο συνεχίζεται.. ενώ η Δάφνη γίνεται μάρτυρας ενός ακατάλληλου σκηνικού μεταξύ του Μύρου και της Κουκίτσας.
Ο Σήφης με τον Αχιλλέα, αποφασισμένοι για όλα, πηγαίνουν δια της βίας τον Πάτροκλο στο σημείο που είχε πετάξει το αυτοκίνητό τους στον γκρεμό. Οι σκηνές που θα διαδραματιστούν εκεί, αποτελούν για τον Πάτροκλο τον χειρότερο εφιάλτη του. Ο Αντρέας, τραυματισμένος από τη σφαίρα που του έριξε ο Τζιράκης, καταφεύγει στο σπίτι της Αναστασίας, ενώ πια ολόκληρη η πόλη των Χανίων μαθαίνει για τη δολοφονία του Τζιράκη. Στο μεταξύ, η κατάσταση του Σήφη αγγίζει τα όρια της ερωτικής παράνοιας και αποφασίζει να απαγάγει την Άλκηστη. «Συνεργός» στο σχέδιό του, η Γεσθημανή. Η Δάφνη απαιτεί από τον Μύρο να απολυθεί η Κουκίτσα και καταφεύγει στον συναισθηματικό εκβιασμό για να το πετύχει. Οι σχέσεις του Αχιλλέα και της Μελίνας με τον Ματθαίο, έχουν φτάσει στα άκρα, καθώς ο Ματθαίος απαιτεί να απολυθεί από την εταιρία η Μελίνα, προκαλώντας την έκρηξη του Αχιλλέα.
Η Μελίνα, νιώθοντας υπεύθυνη για τη σύγκρουση του Ματθαίου με τον Αχιλλέα, προτείνει ν’ ακυρώσει τη συνέντευξη τύπου, δε γίνεται αποδεκτό όμως απ’ τον τελευταίο. Ο Σήφης, ερωτευμένος όσο ποτέ, είναι αποφασισμένος να μην εγκαταλείψει τις προσπάθειες για επανασύνδεση με την Άλκηστη. Στο μεταξύ, ο Νεκτάριος καλείται να δώσει εξηγήσεις στη Δήμητρα, ενώπιον της Μαρίνας, όταν επιστρέφει σπίτι με διαφορετικά ρούχα απ’ αυτά που φορούσε όταν έλειπε. Η Δάφνη αποκαλύπτει το σεξουαλικό κόλπο του Μύρου στη Κωνσταντίνα και στη Βασιλική, ενώ ο Χαρίδημος αναζητεί διαμέρισμα για να στεγάσει τη κρυφή σχέση του με την Κωνσταντίνα. Η Χρυσάνθη, κάτω από δυσάρεστες συνθήκες, λυγίζει και συναντά τον Πάτροκλο, ενώ παράλληλα η Δήμητρα ταράζεται ακούγοντας την Ερνέστα στο τηλέφωνο, αποδεικνύοντας ότι ο έρωτάς της για τον Πάτροκλο δεν έχει σβήσει. Ο Ανδρέας παίρνει θέση, όταν ο Σήφης απαιτεί να μάθει, γιατί η Αναστασία αρνείται να παρευρεθεί στη συνέντευξη τύπου στη Κύπρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger