Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Φρίκη! 42χρονος κρατούσε αιχμάλωτη και βίαζε 25χρονη

Φρίκη! 42χρονος κρατούσε αιχμάλωτη και βίαζε 25χρονη από τη Βουλγαρία

Συνελήφθη σε περιοχή του Κιλκίς 42χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος κρατούσε παράνομα 25χρονη ομοεθνή του, με σκοπό την οικονομική της εκμετάλλευση και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και του βιασμού.
Όπως ανακοινώθηκε από τις αστυνομικές αρχές ο 42χρονος τον Αύγουστο του 2016 κατάφερε να πείσει την 25χρονη - εκμεταλλευόμενος την κακή οικονομική κατάσταση της - να τον ακολουθήσει στην Ελλάδα και να διαμείνει μαζί του σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς, με σκοπό να εργάζονται σε διάφορες αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες.

Όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση, όλο αυτό το διάστημα ο 42χρονος με τη βία κρατούσε παράνομα την 25χρονη, μέσα σε κοντέινερ που χρησιμοποιούσε για να μένει, ενώ κατακρατούσε και το σύνολο των χρημάτων που ήταν η αμοιβή της από τις αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες. Επίσης όπως κατήγγειλε η 25χρονη ο δράστης την είχε βιάσει επανειλημμένα.
Στην παθούσα παρασχέθηκε η απαιτούμενη αρωγή και προστασία. Ο συλληφθείς, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι διαμένει παράνομα στην χώρα, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger