Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Φόρτσα ΑΕΚάρα για το πρωτάθλημα!

Η ΑΕΚ ρίχνεται σήμερα (16.00) στη μάχη του τίτλου, κάνοντας πρεμιέρα απέναντι στην Ξάνθη, στο ΟΑΚΑ

Μπορεί να χρειάστηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι ποδοσφαιριστές του (όπως και όλες οι ομάδες) να μείνουν για αρκετό διάστημα στην... αναμονή, όμως η ώρα της πρεμιέρας έφτασε για την ΑΕΚ. Έστω και αν αυτή θα γίνει... από την 3η αγωνιστική, σε ένα πρωτάθλημα που διατηρεί πάντα τις παραδοξότητές του, όμως μετά από πολλά χρόνια γεννά φέτος την αισιοδοξία ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να παιχτεί μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Η Ένωση, λοιπόν, υποδέχεται σήμερα το μεσημέρι (16.00, Novasports2) στο ΟΑΚΑ την Ξάνθη, στο πρώτο παιχνίδι για το πρωτάθλημα, με μοναδικό στόχο να κάνει... πρεμιέρα με το δεξί. Άλλωστε, ο πάντα αυτονόητος στόχος της κατάκτησης του τίτλου, φέτος έχει ριζώσει για τα καλά στα Σπάτα, με τους ανθρώπους της ομάδας να μην κρύβουν στις τοποθετήσεις τους ότι αποτελεί την μόνη τους επιδίωξη εν όψει της διοργάνωσης που ξεκινά.
Και δεν θα μπορούσε να συμβαίνει διαφορετικά, από τη στιγμή που η κατάκτηση του κυπέλλου στην χρονιά της επιστροφής της ομάδας στην πρώτη κατηγορία ανέβασε τον πήχη των προσδοκιών και των απαιτήσεων, σε συνάρτηση με το γεγονός ότι η διοίκηση κατάφερε να διατηρήσει τον ποιοτικό κορμό της περσινής σεζόν και να προσθέσει σε αυτόν περισσότερη ποιότητα, εμπειρία και παίκτες με ηγετικά και πρωταθληματικά χαρακτηριστικά.
Επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και ταυτόχρονα ο πρωταθλητισμός δεν επιτρέπει απώλειες, ο Τιμούρ Κετσπάγια φρόντισε να προκαλέσει την... εγρήγορση των ποδοσφαιριστών του, ξεκαθαρίζοντάς τους ότι η Ξάνθη είναι μια καλή και δουλεμένη ομάδα, που δεν θα αποτελέσει εύκολο αντίπαλο, τονίζοντας ότι θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Η συνέχεια στο χορτάρι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger