Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

Αλόννησος: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση νεαρού Θεσσαλονικιού - Τι ρόλο παίζουν τα 500€ που βρήκαν δύτες

Κορυφώνεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 30χρονου που άφησε τη φίλη του, για να κάνει μόνος του βαρκάδα. Οι μαρτυρίες για την υπόθεση, διαδέχονται η μία την άλλη...

Χωρίς αποτέλεσμα παραμένουν οι έρευνες για την εντοπισμό του 30χρονου τουρίστα, που έχει εξαφανισθεί από το βράδυ της περασμένης Τρίτης στην Αλόννησο. Οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα, αλλά η τύχη του νεαρού Θεσσαλονικιού, που ζει στο Βέλγιο αγνοείται, παρά της προσπάθειες των λιμενικών, των αστυνομικών, εθελοντών και κατοίκων του νησιού που συγκλονισμένοι παρακολουθούν τις εξελίξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, εντοπίστηκαν διάφορα προσωπικά του αντικείμενα και λέγεται ότι δύτες βρήκαν το σορτς και στην τσέπη του 500 ευρώ, καθώς και το ένα από τα δύο κινητά τηλέφωνά του. Το δεύτερο κινητό που είχε ο 30χρονος και λειτουργούσε κανονικά, εντοπίσθηκε ξεχασμένο στο ταχύπλοο με το οποίο είχε ταξιδέψει για την Αλόννησο.

Στο νησί είχε φθάσει με την φίλη του, την Τρίτη το απόγευμα και το ίδιο βράδυ πήρε το σακκίδιό του για να πάει μια βόλτα, όπως της είπε, και κατευθύνθηκε στον όρμο του Βότση. Προσπάθησε να πάρει ένα σκαφάκι για βαρκάδα, έγινε αντιληπτός από ντόπιους και βούτηξε στη θάλασσα. Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του. Παρά το γεγονός ότι οι λιμενικοί έσπευσαν αμέσως και τον αναζήτησαν ως αργά το βράδυ το μόνο που βρήκαν ήταν το σακκίδιό του. Δύτες που τον αναζήτησαν βρήκαν και το μπλουζάκι του και συμπεραίνουν ότι ο 30χρονος είναι γυμνός.

Η οικογένεια του 30χρονου ενημερώθηκε και ήδη βρίσκεται στην Αλόννησο, ανησυχώντας για την τύχη του παιδιού τους. Οι έρευνες που ξεκίνησαν την Τρίτη το βράδυ, αναμένεται να σταματήσουν το Σάββατο το πρωί, αν δεν έχει προκύψει κάτι το συγκλονιστικό, όπως ορίζουν οι κανονισμοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

 
NewsAlloy button