Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Παραλαβή δελτίων για κοινωνικό τουρισμό

alt
Μέχρι τις 31 Αυγούστου θα μπορούν οι κληρωθέντες των προγραμμάτων του ΛΑΕ/ ΟΓΑ να προσέρχονται, σε οποιοδήποτε ΚΕΠ, για να παραλάβουν τα δελτία τους για τον κοινωνικό τουρισμό.
Μετά την ημερομηνία αυτή και ειδικότερα από 5/9/2016, τυχόν αδιάθετα δελτία θα διανέμονται, με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα ΚΕΠ σε όσους υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στα προγράμματα του ΛΑΕ/ΟΓΑ έτους 2016, ανεξαρτήτως εάν κληρώθηκαν ή όχι.
Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα δωρεάν Παροχής Βιβλίων, από σήμερα οι κληρωθέντες θα μπορούν να απευθύνονται απευθείας στα συμβεβλημένα με τον ΛΑΕ/ΟΓΑ βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους, χωρίς να χρειάζεται να παραλαμβάνουν δελτία.

Τα προγράμματα που υλοποιούνται είναι:
1) Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού για 55.000 άτομα, διάρκειας έως 8 Μαΐου 2017.
2) Πρόγραμμα Ιαματικού Τουρισμού για 4.000 συνταξιούχους του ΟΓΑ, διάρκειας έως 8 Μαΐου 2017.
3) Εκδρομικό Πρόγραμμα τριήμερων ή μονοήμερων εκδρομών για 37.000 δικαιούχους, διάρκειας έως 8 Μάιου 2017.
4) Πρόγραμμα Δωρεάν Παροχής Εισιτηρίων Θεάτρου για 66.000 άτομα, διάρκειας έως 31 Μαΐου 2017.
5) Πρόγραμμα Δωρεάν Παροχής Βιβλίων για 175.000 άτομα, διάρκειας έως 31 Δεκεμβρίου 2016.
Επίσης με ανακοίνωσή του ο ΟΓΑ ενημερώνει ότι για τα προγράμματα Κοινωνικού και Ιαματικού Τουρισμού οι κληρωθέντες θα πρέπει να προβούν έγκαιρα σε κράτηση δωματίου, παραλαμβάνοντας την Επιβεβαίωση Κράτησης (voucher) από το κατάλυμα της επιλογής τους.
Στη συνέχεια θα πρέπει να εισέρχονται, οι ίδιοι ή μέσω ΚΕΠ, στη σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή του ΟΓΑ «Καταχώρηση κράτησης δωματίου» και να καταχωρούν τα στοιχεία της κράτησης τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την προσέλευση τους στο τουριστικό κατάλυμα. Η διαδικασία είναι υποχρεωτική προκειμένου στην συνέχεια οι δικαιούχοι να παραλάβουν, από οποιοδήποτε ΚΕΠ, τα δελτία τους, στα οποία θα εκτυπώνεται και η επωνυμία του τουριστικού καταλύματος στο οποίο πραγματοποιήθηκε η κράτηση.
Τα ονόματα των κληρωθέντων είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr) (Ηλεκτρονικές υπηρεσίες, Κλάδος Αγροτικής Εστίας) στην οποία μπορούν να αναζητηθούν όλες οι χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger