Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΣΚΙΖΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ Η ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΣΠΟΡΑΔΩΝ


Τον Ιούλιο και μέχρι το Δεκαπενταύγουστο οι πληρότητες στο flying cat ξεπερνούν το 80%-90%. Έσπασε ο θαλάσσιος αποκλεισμός της Θεσσαλονίκης.

Πολύ ικανοποιητική είναι η ανταπόκριση του βορειοελλαδικού κοινού στη δρομολόγηση από τη Hellenic Seaways, ενός ταχύπλοου επιβατηγού (flying cat) στη γραμμή Θεσσαλονίκη - Σποράδες.

Ο ακτοπλοϊκός αποκλεισμός της Θεσσαλονίκης έσπασε, με μία ορθή, όπως αποδεικνύεται, επιχειρηματική απόφαση αφού από τον Ιούλιο οι κρατήσεις για Σκόπελο, Αλόννησο και Σκιάθο, ξεπερνούν το 80% και φτάνουν ως και το 90% στις πληρότητες του σκάφους, μέχρι τουλάχιστον το Δεκαπενταύγουστο. 


Το δρομολόγιο άνοιξε στις 17 Ιουνίου και για εκείνο το τριήμερο, που ήταν του Αγίου Πνεύματος, το σκάφος είχε πληρότητα 100%. Μέσα στον Ιούνιο οι πληρότητες ήταν κοντά στο 60%, όπως είπε ο ναυτικός πράκτορας κ. Χάρης Καραχαρίσης, ενώ για Ιούλιο και Αύγουστο είναι περαιτέρω αυξημένες, αποδεικνύοντας ότι η γραμμή αυτή είναι βιώσιμη και κατ' επέκταση θα πρέπει να επαναλειτουργήσει το επόμενο καλοκαίρι.

Η σύνδεση Θεσσαλονίκης- Σποράδων αποτελεί μία πολύ ελκυστική λύση για τους βορειοελλαδίτες που θέλουν να επισκεφθούν ένα από τα τρία αυτά νησιά, καθώς τους εξασφαλίζει ταχύτερη και οικονομικότερη μετάβαση.

Η γραμμή έγινε ακόμη ελκυστικότερη με τις προσφορές γνωριμίας της εταιρείας για το διάστημα μέχρι 15 Ιουλίου.
Σημειώνεται ότι το δρομολόγιο θα λειτουργεί μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: http://voria.gr/index.php/article/skizi-ta-nera-i-epitichimeni-sindesi-thessalonikis---sporadon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

 
NewsAlloy button