Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Μόλις τώρα αρχίζει το ¨παιχνίδι¨ …οι λαθραίοι- πρόσφυγες τινάζουν την συμφωνία στον αέρα ; Τι συμβαίνει τελικά;

poulman
Μόλις τώρα αρχίζει το ¨παιχνίδι¨ …οι λαθραίοι- πρόσφυγες τινάζουν την συμφωνία στον αέρα ; Τι συμβαίνει τελικά;
Οι πρόσφυγες δεν επιβιβάζονται στα πλοία μέχρι να ανοίξει η Ειδομένη . Την στιγμή μάλιστα που γίνονται τεράστιες διαδηλώσεις στην Ευρώπη υπέρ των προσφύγων.
Εκβιάζουν ή κάτι άλλο παίζει;
Από τον δημοσιογράφο Θεόδωρο Σπανέλη ¨Αρνήθηκαν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες να μπουν στο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Δημοσιεύτηκε στις Μαρτίου 19, 2016 – 10:16 μμ
Μόλις 150 άτομα, κύρια πρόσφυγες από την Συρία δέχθηκαν να μπουν στο πλοίο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, από το σύνολο των 2.5000, προκειμένου να έρθουν στην Καβάλα και από εκεί να μεταβούν σε διάφορους χώρους φιλοξενίας στην Βόρεια Ελλάδα.
Οι υπόλοιποι αρνήθηκαν να μετακινηθούν από τη Μυτιλήνη, μέχρις ότου ανοίξουν τα σύνορα στην Ειδομένη.
Ως εκ τούτου παραμένει άγνωστο πότε θα αναχωρήσει το πλοίο για Καβάλα, καθώς οι αρχές προσπαθούν να τους πείσουν να φύγουν έτσι ώστε να ξεκινήσει η εφαρμογή της συμφωνίας Ε.Ε. και Τουρκίας . Εν τω μεταξύ στο λιμάνι ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ έχουν έρθει δεκάδες λεωφορεία από την Ήπειρο προκειμένου να μεταφέρουν εκεί τους πρόσφυγες, τα οποία είναι σε κατάσταση αναμονής.¨ http://www.xronometro.com/
Λίγο πριν τα σχέδια ήταν άλλα.
¨Αδειάζουν από πρόσφυγες τα νησιά-Από την Κυριακή ξεκινά η εφαρμογή της συμφωνίαςhttp: Σε αγώνα δρόμου για τον συντονισμό των ενεργειών, ώστε να εφαρμοστεί άμεσα η συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας έχει επιδοθεί η κυβέρνηση, καθώς από αύριο ξεκινάει η διαδικασία επανεισδοχής των προσφύγων και μεταναστών από την Ελλάδα στην Τουρκία.
Στο πλαίσιο αυτό, οι ελληνικές αρχές έχουν ξεκινήσει μία επιχείρηση “εξπρές” για να μεταφέρουν όλους τους πρόσφυγες και μετανάστες από τα νησιά προς κέντρα κυρίως της Βόρειας Ελλάδας.
Στη Μυτιλήνη επίσης βρίσκεται το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο οποίο έχουν αποβιβαστεί έως τώρα περίπου 700 μετανάστες και πρόσφυγες.
Μόλις ολοκληρωθεί η φόρτωση του πλοίου αναμένεται να αναχωρήσει με προορισμό το λιμάνι της Καβάλας.¨ www.iefimerida.gr/
Τα χρήματα τα πήρε ο τούρκος και την ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ της ΟΡΓΗΣ των προσφύγων – λαθρομεταναστών πρέπει να την κάνει ο κατά άλλα ¨κυρίαρχος Ελληνικός Λαός¨
ΕΧΟΥΜΕ να δούμε ακόμα πολλά επεισόδια μιας συμφωνίας που εξυπηρετεί τους Γερμανούς και τους Τούρκους.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.
triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger