Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2016

Διάθεση δωρεάν εισιτηρίων στους οικονομικά αδύναμους Aπό την Hellenic Seaways Α.Ν.Ε. για τη Σκιάθο μόνο τα άλλα νησιά Σκόπελος Αλόννησος είμαστε φραγκατη !!!


ΣΚΙΑΘΟΣ-skiathos-ploio
Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η εταιρεία Hellenic Seaways Α.Ν.Ε., ανταποκρίθηκε στο αίτημα του πολιτιστικού συλλόγου ‘Η Σκιάθος’, για τη διάθεση δωρεάν εισιτηρίων στους οικονομικά αδύναμους.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος, «έχοντας υπόψη την πολύχρονη εταιρική κοινωνική δράση της Hellenic Seaways Α.Ν.Ε. ο Σύλλογός, όπως κάθε χρόνο, τον περασμένο Δεκέμβριο, απέστειλε αίτημα στην εταιρεία, για την ανανέωση της δωρεάν διάθεσης εισιτηρίων για τη μετακίνηση των επιβατών, που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, και θα χρειαστεί να μετακινηθούν για λόγους υγείας.

Η Hellenic Seaways A.N.E., ενέκρινε εκ νέου το αίτημα, συμβάλλοντας, σε μεγάλο βαθμό στην προσπάθεια του συλλόγου για την υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων. Αξίζει να σημειωθεί πως περισσότερα από 250 άτομα, έχουν ήδη χρησιμοποιήσει τα δωρεάν εισιτήρια.
Λαμβάνοντας υπόψη την παρατεταμένη οικονομική δυσπραγία, ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει την εταιρεία Hellenic Seaways A.N.E., για την πολύχρονη, εξαιρετικά χρήσιμη και παραδειγματική ενέργειά της, που δεν μπορεί παρά να είναι δείκτης ευαισθησίας και πολιτισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου