Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015

Η ταβέρνα του Mega

Μετά την καταστροφή του δημοψηφίσματος, η καταστροφή της φωτιάς. Το Mega είναι πάντα εκεί!
Τα ρεπορτάζ του Μεγάλου καναλιού είναι τόσο έγκυρα που διαψεύδονται μέσα σε λίγα λεπτά.
«Κάηκε ολοσχερώς ταβέρνα στον Υμηττό» έλεγε η ρεπόρτερ του Mega δραματοποιώντας όσο μπορούσε περισσότερο το ρεπορτάζ της. «Πύρινη κόλαση», «πύρινος εφιάλτης», «καήκαμε» κ.ο.κ.
Κι εξηγούσε η κακόμοιρη η τρομολάγνος ρεπόρτερ πόσο μεγάλη καταστροφή έπαθε η ταβέρνα δείχνοντας μας και τις (α)κατάλληλες εικόνες. Εκτός κι αν μιλάμε για άλλη ταβέρνα, κάπου αλλού, οπότε να πάω πάσο.

Έλα μωρέ, ένα λάθος έγινε

TILEORASI-MAINΈνα λαθάκι και μια μικρή αβλεψία ανάγκασαν την αριστερή μας κυβέρνηση να καταργήσει τελικά την άμεση είσπραξη του Ειδικού Φόρου για τις τηλεοπτικές διαφημίσεις. Διάβασε τη συνέχεια

Καί ο Παπαδημούλης... κέρδισε ένα νεόδμητο υπερπολυτελές σαλέ στην Ελβετία!

Μικρά ιδιοτελή ανθρωπάκια σκέφτονται μόνο το σπίτι τους. Κανείς δεν υπολογίζει όμως πόσα νέα υπερπολυτελή πανέμορφα σπίτια σε εξωτικά μέρη θα αγοράσουν όσοι "βουλευτές" υπερψηφίσουν. Καί ο Παπαδημούλης.
Υπερψήφισε πλειστηριασμούς, και κέρδισε ένα νεόδμητο υπερπολυτελές σαλέ στην Ελβετία!

Εορτή του Αγίου Προφήτου Ηλία

Εορτή του Αγίου Προφήτου Ηλία
Τη μνήμη του Αγίου Προφήτου Ηλία του Θεσβίτου τιμά σήμερα, 20 Ιουλίου, η Εκκλησία μας.
Μέσα στη χορεία των Προφητών της Παλαιάς Διαθήκης ξεχωριστή είναι η θέση του προφήτη Ηλία. Στην Καινή Διαθήκη το όνομα του προφήτη Ηλία αναφέρεται πολλές φορές από τον ίδιο τον Ιησού Χριστό.
Ο Ζαχαρίας, ο πατέρας του Προδρόμου, είπε πως ο Ιωάννης θα ερχόταν «ἐν πνεύματι καὶ δυνάμει Ἠλίου» (Λουκ., κεφ. α, στ. 17), θα είχε δηλαδή τα γνωρίσματα και το ζήλο του προφήτη Ηλία, θα ήταν ο ίδιος ο προφήτης Ηλίας, όπως ο λαός τον περίμενε να ξανάρθει.
Ο Ιησούς Χριστός, όταν έδωσε μαρτυρία για τον πρόδρομο Ιωάννη κι έπλεξε το εγκώμιο του, είπε πως αυτός ήταν ο Ηλίας «Αν θέλετε, να το παραλεχθείτε, αυτός είναι ο Ηλίας, που έμελλε να έλθει».

Τα ευτράπελα του ΦΠΑ - Δείτε χαρακτηριστικά παραδείγματα

Τα ευτράπελα του ΦΠΑ - Δείτε χαρακτηριστικά παραδείγματα
Τη Δευτέρα ξεκινά η εφαρμογή των νέων συντελεστών ΦΠΑ με τους καταστηματάρχες και τους καταναλωτές να βρίσκονται με τα κομπιουτεράκια ανά χείρας, δεδομένου ότι υπάρχουν τρόφιμα που μπορούν να ενταχθούν σε δύο συντελεστές ΦΠΑ, και το 13% και στο 23%
Αναλυτικά παραδείγματα για τους συντελεστές ΦΠΑ που θα ισχύσουν από αύριο και διαφοροποιούνται ανάλογα με το σημείο πώλησης του προϊόντος ή το επίπεδο επεξεργασίας του περιλαμβάνει εγκύκλιος της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.
Για παράδειγμα το μπουκάλι το νερό στο περίπτερο θα έχει συντελεστή 13% ενώ αν καταναλωθεί σε κατάστημα εστίασης θα έχει 23%.
Για αγορά στο κρεοπωλείο κιμά μισό- μισό μοσχαρίσιο και χοιρινό το χοιρινό να επιβαρυνθεί με 13% και το μοσχαρίσιο με 23%.

Σκόπελος ξεχασιαριδεσ κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι Άντε βάλτε Περιουσιακή Κατάσταση Αιρετών να δουν η Σκοπελίτες ποιους ψηφίζουν

Σκόπελος την πρώτη φορά με το Ξενία στην χάρισα τώρα δεύτεροι φορά ενάντιων μου θα σε στείλω.....


Ετοιμα και τα κοράκια στην Σκόπελο ε Θέλουν πόλεμο και αίμα; θα τα έχουν!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου