Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015

Θέλουν να χάσουν Ακόμη κι αν δεν θέλουν να χάσουν, σίγουρα έχουν σχέδιο μη αυτοδυναμίας που θα τούς επιτρέψει να κάνουν θεαματική κωλοτούμπα από το πρόγραμμά τους.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ
 
Ακόμη κι αν δεν θέλουν να χάσουν, σίγουρα έχουν σχέδιο μη αυτοδυναμίας που θα τούς επιτρέψει να κάνουν θεαματική κωλοτούμπα από το πρόγραμμά τους.
Θέλουν κάποιον ή κάποιους στην συγκυβέρνηση οι οποίοι θα τούς δώσουν το άλλοθι να κάνουν κωλοτούμπα χωρίς να υποστούν την πανωλεθρία του ΠΑΣΟΚ.
Γιατί αυτό θα συμβεί εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει τίποτε από όσα αντιμνημονιακά υποσχέθηκε.
Κανείς από τα μεγαλοστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έως τώρα είναι από τα πλέον προβεβλημένα πρόσωπα της πολιτικής ζωής-και μάλιστα δίχως κυβερνητικές ευθύνες- δεν μπορεί να φαντασθεί τον εαυτό του κυνηγημένο από το λυσσασμένο πλήθος-σε περίπτωση που κάνουν την κωλοτούμπα και υπογράψουν νέο μνημόνιο.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 18/1
11πμ, Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων (Σόλωνος και Ασκληπιού)
10:30 πμ Τσιμισκή με Αριστοτέλους – Θεσσαλονίκη.
Η κατάργηση της κυριακάτικης αργίας αλλά και η πλήρης ελαστικοποίηση των ωραρίων είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της καπιταλιστικής αναδιάρθρωσης που εντάθηκε με αφορμή την κρίση. Είναι ένα μέτρο που θα ωφελήσει άμεσα κυρίως τους μεγαλοεπιχειρηματίες του κλάδου του εμπορίου και τα μεγάλα εμπορικά κέντρα, θα ευνοήσει δηλαδή την περαιτέρω συσσώρευση κεφαλαίου. Είναι άλλη μια επίθεση σε εργασιακά κεκτημένα που ανοίγει τον δρόμο για την περαιτέρω εντατικοποίηση κι αυταρχικοποίηση των ήδη επισφαλών εργασιακών σχέσεων σύμφωνα με το κυρίαρχο πνεύμα της πλήρους εμπορευματοποίησης των ζωών μας. Για να επιβιώσει ο καπιταλισμός που βρίσκεται σε κρίση πρέπει να επεκταθεί επιθετικά σε ολοένα και περισσότερα σημεία όπου μέχρι τώρα δεν είχε εκμεταλλευτεί επαρκώς. Ο στόχος είναι η μετατροπή των εργαζόμενων σε εργατικές μηχανές με ελάχιστα δικαιώματα που όταν δε δουλεύουν θα είναι πειθήνιοι καταναλωτές.

LIVE: Πανιώνιος - Παναθηναϊκός

LIVE: Πανιώνιος - Παναθηναϊκός

Από το Πολιτικό Γραφείο της υποψήφιας Βουλευτού Μαγνησίας της Ν.Δ κας Ζέττας Μακρή ανακοινώθηκαν τα εξής :          Διαρκείς είναι οι επαφές της υποψήφιας Βουλευτού Μαγνησίας της Ν.Δ κας Ζέττας Μακρή με κατοίκους των διαφόρων περιοχών της Μαγνησίας, για να ενημερωθεί για τα προβλήματά τους και για να παρουσιάσει τις θέσεις της παράταξης της.
         Αρχικά η κα Μακρή επισκέφθηκε τα Κανάλια, όπου την υποδέχτηκαν με ιδιαίτερα θερμό τρόπο οι κάτοικοι τους. Η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ απάντησε στις ερωτήσεις τους, επισημαίνοντας ότι η Ν.Δ είναι η μόνη σταθερή παράταξη της μεταπολίτευσης και η μόνη, που μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια στην χώρα μας. «Οι θυσίες όλων μας»,  τόνισε η κα Μακρή, «δεν μπορούν να πάνε χαμένες και για αυτό θα πρέπει να υπάρχει πλήρης στήριξη στην Ν.Δ». Η κα Μακρή επικέντρωσε, επίσης, το ενδιαφέρον της στην ανάγκη διευκόλυνσης της καθημερινότητας του αγροτικού και κτηνοτροφικού  πληθυσμού της περιοχής.  Οι κάτοικοι των Καναλίων ευχαρίστησαν την κα Μακρή για το διαρκές ενδιαφέρον, που έχει επιδείξει για την περιοχή τους και, κυρίως, για τις πρωτοβουλίες και τις παρεμβάσεις της για την συνέχιση λειτουργίας του Λυκείου της περιοχής τους.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ LIVE STREAMING ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30)

Live Stream Panionios - Panathinaikos

Το δημόσιο, η γάγγραινα της Ελλάδας

Αίμα και δάκρυα στο βωμό της ανάπτυξης. Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί θέλουν να σώσουν την Ελλάδα αλλά κανείς δεν τολμά να θίξει το ιερό τέρας της χώρας.
Αγώνες και θυσίες για τους μισθούς και τις συντάξεις του Δημοσίου από τους 300 της Βουλής και μόνο λίγα λόγια για τις θέσεις εργασίας της δημιουργίας.

Φυσικά το τι προσδιορίζει κάποιος ανάπτυξη στην Ελλάδα είναι απροσδιόριστο. Σύμφωνα με τις αιώνιες αξίες της φυλής μας το Κράτος οφείλει να είναι ο καλύτερος εργοδότης όλων. Οφείλει να αναπτύσσεται και να έχει απεριόριστα χρήματα για να τροφοδοτεί τους υπηκόους του οι οποίοι λησμονούν ότι πληρώνουν φόρους, όσοι πληρώνουν.

Oλική Ανατροπή άντε γαμηθείτε ρε. Ο ΣΥΡΙΖΑ για τούς μόνους για τούς οποίους αγωνιά είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι

 
Oλική ανατροπή.
Η κοινωνία έχει παγώσει με τις πρωτοφανείς ανακολουθίες των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Τις τελευταίες ώρες οι διεργασίες και ο σκεπτικισμός σε όλα σχεδόν τα κοινωνικά στρώματα είναι χωρίς προηγούμενο. Το διαπιστώνουμε όλοι μιλώντας με συγγενείς και φίλους. Αυτό που συμβαίνει ξεπερνά δημοσκόπους, πολιτικούς αναλυτές και παπαρολόγους.
Η πρώτη μεγάλη διαπίστωση είναι ότι πλέον η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι εύκολη διαδικασία.

Σταθερό επενδυτικό ενδιαφέρον Κάτοικοι του εξωτερικού εκδηλώνουν ενδιαφέρον να αγοράσουν σπίτι στη Σκόπελο

Σταθερούς ρυθμούς παρουσιάζει το ενδιαφέρον δεκάδων ξένων, οι οποίοι επιθυμούν να αγοράσουν κάποιο ακίνητο στη Σκόπελο. Το τελευταίο διάστημα υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 50 αλλοδαποί έχουν ήδη προχωρήσει στην αγορά ακινήτων στο νησί, με έμφαση στη χώρα της Σκοπέλου, ενώ στο μεταξύ, το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο καθώς ορίζονται νέα ραντεβού μεταξύ των υπευθύνων μεσιτικών γραφείων και των εν δυνάμει επενδυτών.

Διεθνής προβολή της Σκοπέλου

Περισσότερα από 80 πανεπιστήμια δήλωσαν συμμετοχή στο παγκόσμιο συνέδριο για το δαμάσκηνο
Στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος αναμένεται να τεθεί η Σκόπελος λόγω του παγκόσμιου συνεδρίου με θέμα το δαμάσκηνο, που θα πραγματοποιηθεί στο νησί από τις 19 έως τις 23 Αυγούστου, με τη συμμετοχή πολλών διακεκριμένων επιστημόνων από όλα τα γεωγραφικά μήκη και πλάτη, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας.
Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότερα από 80 πανεπιστήμια από διάφορες χώρες του κόσμου, γεγονός που συνεπάγεται ευρεία προβολή του νησιού, καθώς, σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα, οι σύνεδροι αναμένεται να ξεπεράσουν τους 500.
Το πολύ σημαντικό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί κατόπιν συνεργασίας του Δήμου Σκοπέλου, του ΤΕΙ Λάρισας και του Πανεπιστημίου της Κρακοβίας, ενώ όπως υπογραμμίζει ο δήμαρχος Σκοπέλου, Χρήστος Βασιλούδης «η Σκόπελος θα γίνει ευρύτερα γνωστή διεθνώς, μέσα από τη συγκεκριμένη διοργάνωση».

Πανος Καμμένος: Εργάτες και αγρότες ενωμένοι, θα συντριψουν τα σχέδια της Μέρκελ.

Posted by olympiada

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΗΜΑΘΙΑΣ «Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ συνεχίζουμε σήμερα την πορεία στη Μακεδονία. Επιλέξαμε να γίνει από εδώ η δήλωση της ημέρας, από την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης. Δεν είναι απλώς ότι κλείνουν μια υγιή βιομηχανία, μια βιομηχανία που Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Παύλος Βογιατζής: Ο Ιππότης της Λέσβου!

Πρόσφερε κομμάτι της πίτας στον πολιτικό του αντίπαλο !...
Είναι νυν και ξανά υποψήφιος με την Ν.Δ.στη Λέσβο, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος. Η κάθοδός του σε μια  πολύ μεγάλη εκλογική Περιφέρεια, και μάλιστα  ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ, σημαίνει ένα εξαιρετικά μεγάλο ψυχικό και οικονομικό «ξόδεμα»  καθώς -έχει δηλώσει- δεν είναι πλούσιος, όπως πολλοί φροντίζουν να διαδίδουν.
Ο μεγάλος του αντίπαλος Μπάμπης Αθανασίου, δείχνει να μην έχει τέτοια "κωλύματα" καθώς σήμερα στη Μυτιλήνη  κάθε πόρτα, αντι για πατάκι έχει.....
περισσότερα  euro-crimes.blogspot.gr

’’Δεν ζητώ τον σταυρό σας, ζητώ την ψήφο σας για τη Νέα Δημοκρατία’’ Τόνισε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησία Κώστας Παπαδόπουλος στην ομιλία του στο Volos Palace.
Μπροστά σε μεγάλο και θερμό ακροατήριο, που απαρτιζόταν από πολιτικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικούς του φίλους ο Κώστας Παπαδόπουλος παρουσίασε τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας σε σχέση με τις επικείμενες εθνικές εκλογές υπογραμμίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όλο το χρονικό διάστημα της τελευταίας Βουλής επέλεξε να πολιτευτεί με έναν πρωτοφανή λαϊκισμό, που όχι απλώς αγγίζει αλλά ξεπερνά τα όρια του πολιτικού αμοραλισμού με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Μιχάλης Μιτζικός υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας Νέας Δημοκρατίας Ο ΣΥΡΙΖΑ μας πάει σε χρεοκοπία…Η προσφυγή όχι μόνο των δύο, αλλά και των τεσσάρων συστημικών τραπεζών στον μηχανισμό για την ρευστότητά τους – τον ELA- είναι μία αρκετά σοβαρή υπόθεση για την οικονομία της χώρας. Δεν μπορεί να υποτιμηθεί, όπως φαίνεται να υποτιμάται από βασικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, σαν τον Δραγασάκη, ο οποίος δηλώνει ότι «δεν είναι δραματική εξέλιξη η προσφυγή στον ELA». Όταν μάλιστα το Χρηματιστήριο εμφανίζει σερί πτώση επί τρεις ημέρες και όταν η Ελβετία ανακοινώνει ισοτιμία ελβετικού φράγκου με το ευρώ που οδηγεί σε μεγάλες αυξήσεις του ύψους των δανείων ελλήνων που είχαν πάρει χρήματα σε ελβετικό νόμισμα, η κατάσταση είναι σοβαρή, επισημαίνει ο κ. Μιχάλης Μιτζικός.
Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Μαγνησία υπογραμμίζει ότι όλα αυτά που συμβαίνουν ταυτόχρονα ως οικονομικά γεγονότα, έχουν τεράστια σημασία και με σοβαρές συνέπειες που θα δούμε αργότερα.

Έκτακτο συμβαίνει τώρα Πρόβλημα στο αεροσκάφος που επέβαινε ο Αλέξης Τσίπρας

Πρόβλημα στο αεροσκάφος που επέβαινε ο Αλέξης Τσίπρας

Με καθυστέρηση περίπου μιας ώρας αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας καθώς το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε από την Αθήνα με προορισμό την ηπειρωτική πρωτεύουσα παρουσίασε πρόβλημα λίγο με την απογείωση και οι πιλότοι έκριναν ότι έπρεπε να επιστρέψουν στο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου το προσγείωσαν με ασφάλεια.

Λίγο αργότερα όλοι οι επιβάτες της πτήσης μαζί και ο Αλέξης Τσίπρας επιβιβάστηκαν σε άλλο αεροσκάφος το οποίο αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων περίπου στη μία μετά το μεσημέρι.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Εξι βουλευτικές έδρες στη Μαγνησία και δύο σταυροί προτίμησηςΜία επιπλέον έδρα κέρδισε ο νομός
Εξι βουλευτικές έδρες στη Μαγνησία και δύο σταυρούς προτίμησης. Αυτό περιλαμβάνουν για το Νομό οι αλλαγές στην κατανομή των βουλευτικών εδρών, σύμφωνα με την απογραφή του 2011 όπως αποτυπώνονται στο Π.Δ. 4/2013.
Ο Νομός Μαγνησίας μετά την απογραφή κέρδισε μία επιπλέον έδρα και έτσι η εκλογική περιφέρεια έγινε εξαεδρική. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα και την αλλαγή στον αριθμό των σταυρών προτίμησης που γίνονται δύο στην εκλογική περιφέρεια.

ΑΓΩΝΑΣ ΒΟΛΕΙ: Α.Ο. ΣΚΟΠΕΛΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ Σήμερα στις 8:00 μ.μ.

Φωτογραφία του χρήστη Mixalis Gerakis.


Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Α.Ο. ΣΚΟΠΕΛΟΥ το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ στον δεύτερο εντός έδρας αγώνα για την φετινή αγωνιστική περίοδο.
Σας περιμένουμε όλους στο Κλειστό Γυμναστήριο Σκοπέλου!!!

Μ. Χρυσοβελώνη: Ο Σαμαράς επί 2,5 χρόνια έδιωχνε γιατρούς από το Δημόσιο. Σε μια εβδομάδα έρχεται η απόλυση του ίδιου από τον Ελληνικό λαό


Την ώρα που το ΠΕΔΥ Βόλου, το πολυιατρείο του ΙΚΑ με τον μεγαλύτερο φόρτο εργασίας στη χώρα, δεν διαθέτει γιατρούς βασικών ειδικοτήτων ο απερχόμενος αρχηγός της ΝΔ παραμύθιασε χθες τους εκπροσώπους τους με υποτιθέμενες «νέες προσλήψεις υγειονομικών».
Επισυνάπτω προ ενός μηνός απάντηση του υπουργείου Υγείας σε ερώτηση μου για το ποιες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού έγιναν επί κυβέρνησης Σαμαρά στο ΕΣΥ και στο ΠΕΔΥ. Ο κ. Γρηγοράκος δεν βρήκε να αναφέρει ούτε ένα (1!) νέο διορισμό γιατρού…
Τελικά όταν δεν υπάρχει ντροπή τα ψέματα της ΝΔ ξεπερνούν κάθε όριο. Ο πρωθυπουργός που επέβαλλε την διάλυση της δημόσιας υγείας απομακρύνοντας χιλιάδες γιατρούς από τα πολυιατρεία, τολμά να μιλήσει για προσλήψεις μόνιμων που δήθεν έρχονται στην Υγεία…
Το μόνο που έρχεται για τον Αντ. Σαμαρά είναι η απόλυση του από τον Ελληνικό λαό στις 25 του μηνός. Το μόνο που απέμεινε στη ΝΔ είναι μιας εβδομάδας ψέματα.

Επισυνάπτεται η από 18-12-2014 απάντηση του αναπλ. Υπουργού Υγείας:
http://www.hellenicparliament.gr/…/67715b2c-ec8…/9125684.pdf

Ποιος έκανε το κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο κ. Σαμαρά;

κούρεμαΠαναγιώτης Μαυροειδής
Φαίνεται θέατρο του παραλόγου, αλλά δεν πρόκειται για αυτό.
Προξενούν εντύπωση σε πολλούς, δύο πολιτικά παράδοξα.
Πρώτο: όσο ο ΣΥΡΙΖΑ ορκίζεται ότι όχι μόνο δεν σκοπεύει σε αποχώρηση από την ευρωζώνη, αλλά δεν έχει ούτε καν σχέδιο …δ για την περίπτωση που το επιδιώξουν άλλοι ή όπως λένε ‘’ατυχήματος’’, τόσο η ΝΔ από το πρωί μέχρι το βράδυ τον παρουσιάζει σαν ακροαριστερή επικίνδυνη δύναμη έτοιμη να διαλύσει το οικοδόμημα του σύγχρονου καπιταλισμού και των οργανώσεων του.
Δεύτερο: όσο ο ΣΥΡΙΖΑ ορκίζεται ότι δε θα πειράξει ούτε κατά ένα ευρώ τον πλούτο του κεφαλαίου π.χ. με αύξηση της φορολογίας του, τόσο η ΝΔ από το πρωί μέχρι το βράδυ τον παρουσιάζει σαν μπολσεβίκικη δύναμη που θα αρπάξει τις καταθέσεις και τα σπίτια των πλουσίων και των μεσοαστών μέσα σε μία νύχτα.

Η Ο.Κ.Δ.Ε. στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, αναλυτική ενημέρωση

Το προεκλογικό σποτ: https://www.youtube.com/watch?v=mjro9lRFo9U

Κεντρικές προεκλογικές εκδηλώσεις: http://www.okde.gr/archives/3307

Διακαναλική συνέντευξη: http://www.okde.gr/archives/3328

Άρνηση προβολής απο ΝΕΡΙΤ: http://www.okde.gr/archives/3305

Παρεμβάσεις υποψηφίων στα ΜΜΕ: http://www.okde.gr/archives/3321

Υποψήφιοι σε όλες τις περιφέρειες: http://www.okde.gr/archives/3296

Ανακοίνωση καθόδου στις εκλογές: http://www.okde.gr/archives/3236

Κείμενο παρέμβασης: http://www.okde.gr/archives/3259


Ανακοίνωση για το θέμα της ψήφου των 18-χρονων: http://www.okde.gr/archives/3274ΤΟ ELA να... ΔΙΣ - Συναγερμός στις 4 μεγάλες τράπεζες που ζητούν έκτακτη ρευστότητα! Προεκλογικά κόλπα ή σοβαρό πρόβλημα;

-  Πρόκειται για προληπτική κίνηση για να μην ξεμείνουν από μετρητά
- Φόβοι των τραπεζιτών για ραγδαία επίδεινωση της κατάστασης από Δευτέρα
- Η Eurobank και η Alpha Bank, επιβεβαίωσαν σήμερα το πρωί ότι αιτήθηκαν χρηματοδοτική γραμμή στήριξης από τον έκτακτο μηχανισμό ρευστότητας (ELA) μέσω της Τράπεζας της Ελλάδος
- Σημειώνεται ότι, η προσφυγή στο ELA βαρύνεται με αρκετά μεγαλύτερο κόστος, με επιτόκιο 1,55% έναντι επιτοκίου 0,05% με το οποίο δίδεται η βασική χρηματοδότηση της ΕΚΤ 
Aίτημα για την ενεργοποίηση του Μηχανισμού Παροχής Έκτακτης Ρευστότητας, ELA (Emergency Liquidity Assistance) κατέθεσε η Τράπεζα της Ελλάδος προς την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα για τις τέσσερις μεγάλες τράπεζες: Alpha Bank, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς και Εθνική Τράπεζα.

Μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής ήταν γνωστό ότι στον ELA (Emergency Liquidity Assistance) ζητούν να ενταχθούν η Alpha Bank με την Eurobank. Τελικώς όμως, έπειτα από διαβουλεύσεις, αποφασίστηκε η υποβολή αιτήματος για ένταξη στο Μηχανισμό Παροχής Έκτακτης Ρευστότητας και των τεσσάρων λεγομένων συστημικών τραπεζών.

Το αίτημα για ένταξη στον Μηχανισμό της ΕΚΤ για Παροχή Έκτακτης Ρευστότητας συνιστά προληπτική κίνηση, καθώς οι τέσσερις μεγάλες τράπεζες θέλουν να θωρακιστούν...

«Είμαι η βασίλισσα της Ελλάδας και με κυνηγούν! Σας παρακαλώ, αφήστε με να μπω!». Ο πανικός της Φρειδερίκης μετά το «χαστούκι» από την Αμπατιέλου

Freideriki
Ένοχοι και Αθώοι
Η Βρετανή υπήκοος Μπέττυ Μπάρλετ-Αμπατιέλου, δασκάλα και δημοσιογράφος από την Ουαλία, ήταν η δυναμική σύζυγος του Έλληνα κομμουνιστή και ναυτεργάτη Αντώνη Αμπατιέλου. Ο Αμπατιέλος ήταν στέλεχος του ΚΚΕ και του ναυτεργατικού συνδικαλιστικού κινήματος. Η βρετανική κυβέρνηση τον τίμησε ως ήρωα της αντίστασης κατά του ναζισμού. Το 1947 όμως συνελήφθη στην Ελλάδα και καταδικάστηκε για κομμουνιστική δράση. Η ποινή του μετατράπηκε σε ισόβια χάρη στον αγώνα συμπαράστασης των ναυτεργατών και τις κινητοποιήσεις που οργάνωνε η σύζυγός του.
Η Μπέττυ Αμπατιέλου προσπάθησε να δει τη βασίλισσα Φρειδερίκη όταν η τελευταία βρέθηκε στο Λονδίνο το 1963, με σκοπό να της δώσει υπόμνημα για την απελευθέρωση του συζύγου της και των πολιτικών κρατουμένων στην Ελλάδα. Η Φρειδερίκη την αγνόησε και η Αμπατιέλου, μαζί με πολλούς Κύπριους φοιτητές, προσπάθησε να την πλησιάσει.

Live Stream ΑΕ Νέας Κηφισιάς – Πανιώνιος Basket League

Live Stream Κολοσσός – Κόροιβος Basket League

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ !!!


ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ !! ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!
Επτακόσια εκατομμύρια ευρώ έφυγαν το τελευταίο 24ωρο από τις ελληνικές τράπεζες σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς τραπεζικών στελεχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αναλήψεις που έγιναν σε σχέση με την Πέμπτη είναι αυξημένες κατά 10% στους "μεγάλους" λογαριασμούς και κατά 15% στους λογαριασμούς ταμιευτηρίου, δηλαδή των μικροκαταθετών.

Μιλήστε, αλήτες, δοσίλογοι της ΝΔ, να ακούσουμε τι θα απολογηθείτε

Γράφει ο  mitsos175.

Αυτά είναι πραγματικά γκάλοπ. 

Το χρέος της Ελλάδας είναι 409.348.200.000 περίπου και συνεχίζει να αυξάνει με ρυθμό 929 ευρώ το δευτερόλεπτο! Παρά το κούρεμα αυξήθηκε! Οι απώλειες του ΑΕΠ είναι τρομακτικές: Το 2008 το ΑΕΠ ήταν 341,6 δις €. Το 2014 έγινε 241,7 δις εκατό δισεκατομμύρια λιγότερο! Η ανεργία σήμερα είναι γύρω στο 27% χωρίς να λάβουμε υπόψη την ανασφάλιστη κι ευέλικτη εργασία, την υποαπασχόληση που κυριολεκτικά εκτοξεύτηκε!

Οι φόροι πολλαπλασιάστηκαν με χαρακτηριστικό τον παρανοϊκής έμπνευσης και άδικο ΕΝΦΙΑ που επιβάρυνε φέτος τους φορολογούμενους ακόμα 3,25 δις.
Οι καταθέσεις μειώθηκαν τον καιρό του μνημονίου κατά 75 περίπου δισεκατομμύρια ευρώ, και πολλές φορές τις τράπεζες προσέφυγαν στο δανεισμό χρημάτων με υψηλό επιτόκιο.
Το ποσοστό φτώχειας ξεπερνά κάθε δυσοίωνη πρόβλεψη με σχεδόν 4000000 νεόπτωχους ενώ την ίδια στιγμή που οι συντάξεις και οι μισθοί έχουν 45% και 40% απώλειες αντιστοίχως οι δαπάνες για την Υγεία και την Παιδεία σχεδόν εκμηδενιστήκαν: Μόλις 1,11 δις για την υγεία το 2014 και 2,47% οι δαπάνες για την Παιδεία κομμένες περίπου στο μισό πριν το Μνημόνιο μιλώντας με πραγματικά χρηματικά ποσά!

Live Stream Λαρισα - Ηρακλης Watch AE Larisa vs Iraklis Salonica Live Stream Online

Εκτακτο τώρα ισχυρή σεισμική δόνηση στην Κρήτη


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΩΝΗ, ΑΝΤΩΝΙΑ,ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΘΕΟΔΟΣΙΑ !!!


Ορεστιάδα - Παναθηναϊκός Volley League

Live Stream Aris - Rethimno (Basket)

Live Stream Trikala - PAOK (Basket)

Live Stream Πανιώνιος - Παναθηναϊκός - Watch Panionios Athens vs Panathinaikos Athens Live Stream Online

Live Stream Κέρκυρα - Ξάνθη Kerkyra – Skoda Xanthi

Live Stream Βέροια - ΟΦΗ Veroia - OFI

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου