Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015

Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, «άλωσε» την έδρα της Φενέρ με 74-68

Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, «άλωσε» την έδρα της Φενέρ με 74-68

Aκάθεκτος συνεχίζει ο Ολυμπιακός στην Euroleague κάνοντας το «3 στα 3» στο ΤΟP 16 στην Κωνσταντινούπολη.

Οι Πειραιώτες επικράτησαν με 74-68 της Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και φιγουράρει στην πρώτη θέση του ομίλου του με τέσσερις επιτυχίες σε ισάριθμα ματς.

Όταν ο τ.υπουργός Δικαιοσύνης Αθανασίου "μεσολάβησε" για βυθομέτρηση του λιμένα της εκλογικής του περιφέρειας!


Ένας σημαντικός λόγος (κατα την γνώμη του) να τον ψηφίσουν οι Λέσβιοι...
Στερούνται σοβαρότητας κάποιοι Μαυρογυαλούροι πολιτικοί  όταν ξαφνικά (παραμονές εκλογών) θυμήθηκαν τις ιδιαίτερες πατρίδες τους και παίρνουν σβάρνα χωριά και ψαροχώρια να διαλαλήσουν τα έργα-επιτεύγματα  που θεωρητικά προώθησαν , λες και τα πλήρωσαν από τον  υπουργικό τους μισθό. Έτσι κι ο...περισσότερα 

Ανίκανοι η ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ τo προσωπικό των ΕΛΤΑ?

ΑΙΣΧΟΣ: Μια βδομάδα για να μεταφερθεί ένα μικροδέμα από την Αθήνα στον Πειραιά!...
Τρίβουν τα χέρια τους τα ιδιωτικά courier περιμένοντας να κλείσουν ότι απόμεινε από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.
Ένα δεματάκι κατατέθηκε  πρωί πρωί από τις 9 του μηνός στο Ταχυδρομείο του Γέρακα προς ένα νησί του Αιγαίου, κι όπως έδειχνε πριν λίγο (16 Ιανουαρίου) το υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης της "πορείας" του πακέτου στην ιστοσελίδα των ΕΛ.ΤΑ., ακόμα...
περισσσότερα euro-crimes.blogspot.gr

Από το Πολιτικό Γραφείο της υποψήφιας Βουλευτού Μαγνησίας της Ν.Δ κας Ζέττας Μακρή ανακοινώθηκαν τα εξής : Βόλος,  16 -1-2015
 Με κατοίκους της Σούρπης και του Πτελεού συναντήθηκε η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ κα Ζέττα Μακρή, για να ενημερωθεί για τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο αγροτικός και κτηνοτροφικός  πληθυσμός της περιοχής μας. Συζητώντας μαζί τους, η κα Μακρή επεσήμανε ότι σι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Μαγνησίας συμβάλλουν στην τόνωση της τοπικής οικονομίας μας και για αυτό απαιτούνται δραστικές και άμεσες παρεμβάσεις για την επίλυση των προβλημάτων τους.
           Για τον λόγο αυτό, όπως τους υπενθύμισε η κα Μακρή, είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για την ελάφρυνση της φορολόγησης των αγροτών και την διευκόλυνση της καθημερινότητας τους. Με ερώτησή της, επίσης,  προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας  είχε ζητήσει να μην συμψηφίζονται  οι ευρωπαϊκές  ενισχύσεις που δικαιούνται οι αγρότες με τις όποιες οφειλές έχουν προς τον ΟΓΑ, γιατί μόνο με τον τρόπο αυτό θα συνεχίσει να λειτουργεί ανεμπόδιστα ο αγροτικός πληθυσμός.

Μιχάλης Μιτζικός υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Κτίζεται μία γεωργία που μπορεί να στέκεται σε ευρωπαϊκά πρότυπαΣε τηλεοπτικό σποτ της Κουμουνδούρου για τους αγρότες και την φορολογίας τους αποτυπώνεται το ψεύδος και η παραπληροφόρηση του ΣΥΡΙΖΑ για το αγροτικό του πρόγραμμα.
Οι χαρακτήρες που προβάλλονται από το σποτ και οι ατάκες τους είναι μοναδικοί. Ισως αξίζει να δούμε όλοι μας αυτό το σποτ για να σκεφτούμε τα όσα η ΝΔ αντικρούει.  «Ο ηθοποιός που παριστάνει τον αγρότη λέει: "Πληρώνω για το χωράφι φόρο σαν να είναι διαμέρισμα". Η αλήθεια είναι ότι ο βασικός φόρος για τις εκτός σχεδίου εκτάσεις είναι κατά μέσο όρο ένα ευρώ το στρέμμα.

Άρθρο Αλ. Μεϊκόπουλου «Σπίτι μου, σπιτάκι μου»… Ρύθμιση κόκκινων δανείων με «όρους κοινωνίας»«Σπίτι μου, σπιτάκι μου»…
Ρύθμιση κόκκινων δανείων με «όρους κοινωνίας»

Του Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου
Υποψήφιου Βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ

«Να μαζέψουμε χρήματα. Να φτιάξουμε ένα σπίτι. Να έχουμε ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μας»…
Το κεραμίδι είναι για τον Έλληνα ιερό. Περιβάλλει το ευγενές όνειρο της απόκτησης στέγης που κατάφεραν με πολλούς κόπους να υλοποιήσουν οι μεταπολεμικές γενιές. Συνδέεται με την προκοπή, την οικογένεια, την συλλογικότητα της ελληνικής κοινωνικής ζωής, την ίδια την πολιτισμική ταυτότητα του Έλληνα.
Από τότε που ξεκίνησε η κρίση, το σπίτι λειτούργησε ως δίχτυ προστασίας για εκείνα τα μέλη της οικογένειας που έπεσαν στο «κενό» της ανεργίας και της συρρίκνωσης του εισοδήματός τους. Σήμερα, στην Ελλάδα της ανελέητης φοροεπιδρομής, στην Ελλάδα του δημευτικού ΕΝΦΙΑ, στην Ελλάδα των 75 δις κόκκινων δανείων, στην Ελλάδα των πλειστηριασμών των πρώτων κατοικιών, το κεραμίδι από όνειρο… έγινε εφιάλτης.
Τι αντιφατική είναι η κατάχρηση πια της λέξης «νοικοκύρεμα» από εκείνον που με την πολιτική του διαχώρισε τα νοικοκυριά... από τα σπίτια. Και αναφέρομαι, φυσικά, στον κ. Σαμαρά που, σαν καλός πατέρας που παίρνει αποφάσεις για το «καλό» των ανώριμων παιδιών του, διαβεβαιώνει την «άβουλη» οικογένεια στο διαφημιστικό προεκλογικό του σποτ ότι η κυβέρνησή του εγγυάται το νοικοκύρεμα της χώρας. 

ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


 Συνεχίζονται οι επαφές της  βουλευτή Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και εκ νέου υποψήφιας  Μαρίνας Χρυσοβελώνη σε περιοχές και  υπηρεσίες του Βόλου και της Περιφέρειας  από όπου εισπράττει  την έντονη δυσφορία του κόσμου για το υφιστάμενο πολιτικοοικονομικό καθεστώς της χώρας.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΤΩΝ «ΣΥΓΓΕΝΩΝ-ΦΙΛΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ» ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ 187 Α (ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ)

Ο νόμος 187 Α του Π.Κ., που  εισήχθηκε στην ελληνική νομοθεσία το 2004 , με αφορμή  την αντιμετώπιση της «διεθνούς  τρομοκρατίας», θεσμοθέτησε μια σειρά από πρωτοφανείς εξοντωτικές ποινές  για τους κατηγορούμενος με βάση αυτό το νόμο, ενεργοποιώντας μια άλλη σειρά αυθαιρεσιών  π.χ. ποινικοποίηση ακόμα και της  πρόθεσης διάπραξης αδικήματος, συστήνοντας ειδικά δικαστήρια χωρίς την παρουσία ενόρκων (τρομοδικεία) κ.λ.π. γεγονός που προκάλεσε και προκαλεί την αντίδραση μεγάλου μέρους του νομικού κόσμου.  
Στην πορεία ο νόμος αυτός (τρομονόμος)  εφαρμόστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα, αποκλειστικά  και μόνο κατά των αναρχικών και κομμουνιστών πολιτικών κρατουμένων, επιτρέποντας στη δικαιοσύνη να επιβάλλει δεκαετίες επί δεκαετιών ποινές σε αυτούς και   εξοντωτικό εγκλεισμό σε φυλακές υψίστης ασφαλείας Γ’ τύπου,  στο  Δομοκό

Συγκρότηση Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Δήμου Σκοπέλου».

Απάτη της ΝΔ με τις τράπεζες. Ο καπιταλισμός ψόφησε. Ας τον θάψουμε να μη βρωμάει.

Γράφει ο mitsos175.

Η ΝΔ παίζει βρώμικα παιχνίδια με τις τράπεζες. Κάνει το άσπρο μαύρο και προσπαθεί μάταια να μεταθέσει τις βαρύτατες ευθύνες της στην αντιπολίτευση. Όπως ο Σημίτης εξαπατούσε με το χρηματιστήριο έτσι και η ΝΔ προσπαθεί να εξαπατήσει. Τα παπαγαλάκια της διασπείρουν ψεύδη.
Δυο ελληνικές τράπεζες ζητούν τη συνδρομή του έκτακτου μηχανισμού ρευστότητας μέσω της Τράπεζας της Ελλάδος. Κατ΄ αρχήν αυτό είναι κάτι που έχει ξαναγίνει τόσο το 2012 όσο και το 2011.

Ήταν επίσης προγραμματισμένο να γίνει και φέτος. Τα προβλήματα ρευστότητας οφείλονται καθαρά στην πολιτική της ΝΔ που κυριολεκτικά έχει στεγνώσει τις καταθέσεις των μικροεπενδυτών τόσο με τα απανωτά χαράτσια όσο και με την μείωση μισθών και συντάξεων, που δεν αφήνει κανένα περιθώριο αποταμίευσης. Αλλά και τις διευκολύνσεις σε κάθε πλούσιο κηφήνα που δεν πληρώνει φόρο ή παίρνει κι από πάνω επιδοτήσεις, όπως δανεικά κι αγύριστα σαν τους ιδιοκτήτες των καναλιών. Μην ξεχνάμε ότι πληρώνουμε τα χρέη των τραπεζών.

Θα ζητήσει κάποιος συγγνώμη από την κυρία Ραχήλ Μακρή Παλιό μαλάκες ξεφτιλισμένοι ;

Ραχήλ ΜακρήΧτες το απόγευμα, ήμουν με τον Σπύρο Γραμμένο και κάναμε ετοιμασίες για τη σημερινή του εμφάνιση στο Passport στον Πειραιά. Όταν το βράδυ επέστρεψα στο σπίτι, διαπίστωσα πως διάφοροι με κατηγορούσαν και με έβριζαν επειδή η Ραχήλ Μακρή είχε κάνει μια δήλωση -που την θεωρούσαν απαράδεκτη- και εγώ πριν έξι μέρες είχα γράψει στο Twitter «Βλέποντας ποιοι γλίτσες βρίζουν την Ραχήλ Μακρή, την έχω συμπαθήσει πάρα πολύ». Αλλά τι δήλωση έκανε η Ραχήλ Μακρή; Η κυρία Ραχήλ Μακρή, υποψήφια βουλευτής Κοζάνης με τον ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου «τι θα κάνετε αν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα κλείσει την στρόφιγγα της ρευστότητας», είπε ότι θα ενεργοποιηθεί το emergency του ELA και, αν χρειαστεί, «θα μπορούμε να κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι 100 δισ. ευρώ».
Αμέσως όλοι έπεσαν να φάνε την Ραχήλ Μακρή.
Κανείς δεν έκανε τον κόπο να κάνει πρώτα μια αναζήτηση σε αυτό το πράγμα που έχει μπροστά του -και ονομάζεται «υπολογιστής»-, για να διαπιστώσει αν αυτό που είπε η Ραχήλ Μακρή μπορεί να γίνει ή όχι.

Εικόνες: Ποια νεαρή τραγουδίστρια τα έσπασε στην Πάτρα;

Το κορίτσι μπορεί να έχει αφήσει εδώ και χρόνια τη γενέτειρα της και να κάνει καριέρα σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας στο πλευρό καταξιωμένων καλλιτεχνών, δεν ξεχνάει όμως όταν επισκέπτεται την πόλη της να θυμίζει στους Πατρινούς τι ταλέντο έχει βγάλει ο τόπος τους.

Μπορεί να ανέβηκε στην πίστα ως πελάτισσα κατάφερε όμως να μαγέψει με τη φωνή της τους θαμώνες του μαγαζιού, να γεμίσει την πίστα με λουλούδια και να λάβει την αγάπη του κόσμου στο έπακρον.
Η Κατερίνα Αβραμοπούλου… στο καθήκον… και τα λουλούδια βροχή.

Γιατί δεν είμαστε Σαρλί!

Η επίθεση στο γαλλικό σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo έχει δημιουργήσει ένα κύμα «παγκόσμιας ομοψυχίας», που αβαντάρεται με όλα τα μέσα από τα διεθνή αστικά ΜΜΕ. Οι λαοί πρέπει να πειστούν, με μια αδίστακτη πλύση εγκεφάλου, ότι αυτό που έγινε αποτελεί επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης, που όλα τα αστικά ΜΜΕ πρεσβεύουν. Οποιος τολμήσει να αρθρώσει λέξη κατά του περιοδικού και να μην ενστερνιστεί το σύνθημα «είμαι Σαρλί», κινδυνεύει να ταυτιστεί με τον φασίστα Λε Πεν, ο οποίος μετά την επίθεση στο περιοδικό δήλωσε ότι, αν και συγκινημένος από το θάνατο των συμπατριωτών του, λυπάται αλλά δεν είναι Σαρλί, γιατί είναι ένα «αναρχο-τροτσκιστικό πνεύμα που είναι απόλυτα ανατρεπτικό ως προς την πολιτική ηθική».

Οι οπαδοί της αστικής δημοκρατίας και της ομοψυχίας, που αντιπροσωπεύτηκαν από τους δεκάδες ηγέτες ιμπεριαλιστικών και αστικών κυβερνήσεων που κατέβηκαν στη μεγάλη διαδήλωση στο Παρίσι (πολλοί από τους οποίους ευθύνονται για φρικτά εγκλήματα πολέμου, για την καταστροφή ολόκληρων χωρών και την κινεζοποίηση άλλων, μεταξύ των οποίων και η δική μας), μπορούν με αυτό τον τρόπο να  «ξεμπερδέψουν» από κάθε κριτική, κολλώντας της τη ρετσινιά του «φασίστα», όπως η διεύθυνση του Charlie Hebdo κόλλαγε τη ρετσινιά του «αντισημίτη» σε όποιον τολμούσε να αντιταχθεί στο σιωνισμό.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Ενώ πλησιάζουμε στην κρίσιμη μέρα των εκλογών, ενώ όλοι οι υποψήφιοι τρέχουν και δε φτάνουν γιατί είναι γλυκιά η καρέκλα φίλε μου Νικόλα, ΕΚΤΟΣ των λεκτικών «σκουπιδιών» και της κάθε πολιτικάντικης μπούρδας που ακούμε, έχουμε και τα άλλα τα σκουπίδια, την «χαρτουρα» των υποψηφίων που έχει γεμίσει τον τόπο, και όσο πλησιάζει η μέρα, θα τον ξεχειλίσει.
Ρε «λεβέντες», ΓΙΑΤΙ να είμαστε υποχρεωμένοι να τρώμε στη μάπα τα σκουπίδια σας;
ΠΟΙΟΣ σας είπε ότι θέλουμε να γεμίζετε τις οικοδομές μας με τις μούρες σας, τα βιογραφικά σας που εκείνοι στους οποίους αναθέσατε να τα μοιράσουν τα πετούν είκοσι – είκοσι;
ΠΟΙΟΣ σας έδωσε το δικαίωμα να πειράζετε τα αυτοκίνητα μας και να τα γεμίζετε στα τζάμια κωλόχαρτα;

Και αν φεύγαμε από την ευρωζώνη;

eeΠαναγιώτης Μαυροειδής
«Μας οδηγούν (σ.σ. ο ΣΥΡΙΖΑ) σε σύγκρουση με τους εταίρους, σε χρεοκοπία, σε έξοδο από το ευρώ» (…)  Η Ελλάδα έχει δύο δρόμους: Ή θα παραμερίσει την πολιτική αβεβαιότητα και θα πάει στην ανάπτυξη ή θα κατρακυλήσει στο χείλος της χρεοκοπίας (…) Το λένε οι δικοί τους, πως δεν μπορείς να ζητάς τα λεφτά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να μην ακολουθείς τους κανόνες της» (Αντώνης Σαμαράς, ομιλία στο Αγρίνιο)

ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ


Στο Βόλο θα βρεθεί τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015 ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος, όπου στις 7  το απόγευμα, θα πραγματοποιήσει την προεκλογική ομιλία του στο ξενοδοχείο VOLOS PALACE (Ξενοφώντος με Θρακών).
Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Υπάλληλοι της τρόικας κυβερνούν την Ελλάδα με e-mails


Σε αφήνει άναυδο η αποκάλυψη που κάνει το περιοδικό Hot Doc και λογικά θα έπρεπε να προβληματίσει γιατί αυτό το συγκλονιστικό ρεπορτάζ πέρασε απαρατήρητο όχι μόνο από τα καθεστωτικά ΜΜΕ αλλά και από ηλεκτρονικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες που πρόσκεινται στην αριστερά.

Με απογοητεύετε σύντροφοι του ΚΚΕ

Γράφει ένας άνεργος νεολαίος

«Θα συμμαχήσουμε ακόμα και με το διάβολο, για να σώσουμε ό, τι πρέπει» είχε πει ο Λένιν και συμπλήρωνε: «Μπορείς να νικήσεις έναν πιο ισχυρό αντίπαλο, μόνο εντείνοντας στο έπακρο τις δυνάμεις και χρησιμοποιώντας υποχρεωτικά, με την πιο μεγάλη επιμέλεια, φροντίδα, προσοχή και επιδεξιότητα κάθε, έστω και την ελάχιστη, "ρωγμή" ανάμεσά στους εχθρούς... όπως και κάθε, έστω και την ελάχιστη, δυνατότητα να αποκτήσεις μαζικό σύμμαχο, έστω και προσωρινό, ταλαντευόμενο, ασταθή, αβέβαιο και συμβατικό. Όποιος δεν το κατάλαβε αυτό, δεν κατάλαβε ούτε κόκκο από το μαρξισμό».

ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΑΘΕΙ ΟΡΘΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!

Η  πτώση της κυβέρνησης του ολέθρου και της καταστροφής ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του κεφαλαίου και της Ευρωζώνης να τη διατηρήσουν στη ζωή), αλλά και όσα απολύτως ελπιδοφόρα αναδείχνονται στην προεκλογική περίοδο, ξανοίγουν μια μεγάλη, ιστορική ευκαιρία για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ολόκληρη την ευρωπαϊκή Αριστερά.
Μετά τις 25 Γενάρη, θα είναι η πρώτη φορά, μετρά την απελευθέρωση, που η Αριστερά θα αναλάβει την κυβερνητική εξουσία σε μια χώρα στην καρδιά της Ευρώπης,  υπό "διεθνή επιτήρηση και έλεγχο".
Ο ΣΥΡΙΖΑ, δυναμωμένος τα χρόνια της κρίσης καθώς αναμετρώνταν με τα προβλήματα και τις ανάγκες του λαού μας, μπορεί να αποτελέσει δύναμη όχι μόνο κοινωνικής σωτηρίας, μα και αντί-νεοφιλελεύθερης ανατροπής καθώς και να οικοδομήσει το Μέτωπο της Αριστεράς με σοσιαλιστική κατεύθυνση, με δεδομένο ότι ο Σοσιαλισμός αποτελεί τη μοναδική μακρόπνοη προοπτική διεξόδου από τα αδιέξοδα της δομικής κρίσης του καπιταλισμού.
Με οδηγό μας το κυβερνητικό Πρόγραμμα της ΔΕΘ, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε στους πολίτες το ξεπέρασμα της οξείας ανθρωπιστικής κρίσης που πλήττει το λαό μας από τη σκοπιά της υπεράσπισης των εργατικών και λαϊκών συμφερόντων.
Κανείς άστεγος, κανείς πεινασμένος, κανείς χωρίς ρεύμα, θέρμανση και χωρίς κάλυψη των βασικών βιοτικών αναγκών.

Ραχήλ Μακρή: «Άκουσαν, δεν κατάλαβαν και έσπευσαν να χλευάσουν την ασχετοσύνη τους»Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα εκδίδει (τυπώνει) χρήματα για την ρευστότητα των τραπεζικών ιδρυμάτων  πιστώνοντας τους λογαριασμούς των τραπεζών και υπό αυτή την έννοια η κεντρική τράπεζα τυπώνει χρήμα.
Οι περιφερειακές κεντρικές τράπεζες όπως η Τράπεζα της Ελλάδος έχει και αυτή δικαίωμα να εκδώσει (τυπώσει) χρήματα δυνάμει του μηχανισμού «Emergency Liquidity Assistance (ELA)». Η δυνατότητα αυτή δίνεται στις κεντρικές τράπεζες των κρατών μελών για τη θεσμική αντιμετώπιση κρίσεων ρευστότητας.
Όποιος έχει διαβάσει τα θεσμικά κείμενα λειτουργίας της ευρωζώνης το γνωρίζει.
Ειδικά τα κόμματά της Συγκυβέρνησης όφειλαν να γνωρίζουν τη λειτουργία του μηχανισμού καθώς τον έχουν ήδη χρησιμοποιήσει με τους νόμους 3723/2008/ΦΕΚ 250/09-11-2008, 3845/2010/ΦΕΚ 65/06-05-2010, 3872/2010/ΦΕΚ 148/03-09-2010, 3965/2011/ΦΕΚ 113/18-11-2011, 4031/2011/ΦΕΚ 256/09-12-2011, 4056/2012/ΦΕΚ 52/12-03-2012 και την ΠΝΠ/ΦΕΚ 203Α/14.09.2011.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Ο.Κ.Δ.Ε. στο Βόλο

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Ο.Κ.Δ.Ε.στο Βόλο

Σάββατο 17/1, ώρα 19:00 στο χώρο κινημάτων – Στέκι μεταναστών (Ιωλκού 33)
Ομιλητής : Σγούρας Σπύρος, υποψήφιος της Ο.Κ.Δ.Ε. στη Μαγνησία

ΟΚΔΕ - βουλευτικές εκλογές 2015. Προεκλογικό σποτ

Ερώτηση: «Θα καταργηθεί ο ΦΠΑ σε είδη πρώτης ανάγκης;» Απάντηση: «Δεν μπορούμε να καταργήσουμε τον ΦΠΑ» (από την προχτεσινή διαδικτυακή συνέντευξη του Αλ. Τσίπρα).

... Για τη συνέχιση της φοροεπιδρομής
Ερώτηση: «Θα καταργηθεί ο ΦΠΑ σε είδη πρώτης ανάγκης;»
Απάντηση: «Δεν μπορούμε να καταργήσουμε τον ΦΠΑ»
(από την προχτεσινή διαδικτυακή συνέντευξη του Αλ. Τσίπρα).
Ετσι απλά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι τα μόνιμα υποζύγια θα συνεχίσουν να πληρώνουν τους φόρους που χρειάζεται το κρατικό ταμείο για να χρηματοδοτεί τις επενδύσεις των καπιταλιστών. Και για να μη μείνει καμιά αμφιβολία για τα συμφέροντα ποιας τάξης καίγεται, σε άλλη ερώτηση για το αν θα αυξηθούν οι συντελεστές φορολογίας των επιχειρήσεων, δήλωσε ωμά: «Δεν έχουμε στόχο να αυξήσουμε τους συντελεστές».
Ο ΣΥΡΙΖΑ χρόνια πριν έχει κάνει καθαρή τη θέση του στο φορολογικό, καθώς είναι από τα σημεία κλειδιά για κάθε πολιτική δύναμη που επιδιώκει να πάρει το χρίσμα από την αστική τάξη για να κυβερνήσει. Η επιμονή του, μόλις μια βδομάδα πριν τις εκλογές, στη θέση ότι τα λαϊκά στρώματα θα συνεχίσουν να πληρώνουν ακριβά το μάρμαρο, έχει άμεση σχέση με τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει για το ποια τάξη θα συνεχίζει, με τους φόρους που πληρώνει, να γεμίζει το κρατικό ταμείο, χωρίς το οποίο πράγματι δεν μπορεί να λειτουργήσει το κράτος των καπιταλιστών.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου