Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ
Ο Χειμώνας μπήκε με άγριες διαθέσεις ωστόσο τις ακόμα πιο άγριες διαθέσεις του θα μας τις δείξει φέρνοντας μία από τις πιο καταστροφικές κακοκαιρίες ίσως και του αιώνα που διανύουμε, μετά τις ...

18-19 Ιανουαρίου !!!...

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ !! ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ FACEBOOK !!
Την ανάγκη για περισσότερη προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών στο Facebook δείχνει το...

μαζικό κλείσιμο λογαριασμών, που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τον Μαρκ Ζουκερμπεργκ.

ΔΙΑΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΡΙΜΥ ΨΥΧΟΣ !!
Ίσως να είναι η πρώτη φορά που θα λάβουν εκλογές στη χώρα μας και θα γίνουν υπό κακοκαιρία και μάλιστα κάτω από πιθανότατα μεγάλη βαρυχειμωνιά, με τα χιόνια να φτάνουν ...

Στο επίκεντρο τα προβλήματα της Σκοπέλου κατά την επίσκεψη του Σάκη Κοκκίνη

ΣΑΚΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ
Mε κατοίκους της Γλώσσας Σκοπέλου συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ κ. Σάκης Κοκκίνης με τους οποίους συζήτησε ανοιχτά θέματα και προβλήματα του νησιού.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η θερμή υποδοχή των κατοίκων της Σκοπέλου ήταν χαρακτηριστική.
Ο κ. Κοκκίνης ενημερώθηκε για ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων, που δεν είναι άλλο από τον βιολογικό καθαρισμό της Γλώσσας. Η σημερινή κατάσταση μόνο απαράδεκτη μπορεί να χαρακτηριστεί. Αμέσως ο κ. Κοκκίνης επικοινώνησε με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και του ζήτησε το έργο να ενταχθεί σε προτεραιότητα στο νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ.
Παράλληλα τα παράπονα που εκφράστηκαν στον υποψήφιο βουλευτή Μαγνησίας κ. Σάκη Κοκκίνη αφορούσαν στην οδοποιϊα του νησιού.

Από το Πολιτικό Γραφείο της υποψήφιας Βουλευτού Μαγνησίας της Ν.Δ κας Ζέττας Μακρή ανακοινώθηκαν τα εξής :Βόλος,  14 -1-2015

Από το Πολιτικό Γραφείο της υποψήφιας  Βουλευτού Μαγνησίας της Ν.Δ κας Ζέττας Μακρή ανακοινώθηκαν τα εξής :

Με παλμό και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ν. Ιωνίας η δεύτερη προεκλογική ομιλία της υποψήφιας Βουλευτού της Ν.Δ  κας Ζέττας Μακρή. Έχοντας στο πλευρό της τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ κ. Γιώργο Εμμανουηλίδη, τον πρώην Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ  και νυν Αντιπεριφερειάρχη  κ. Αργύρη Κοπάνα και  φίλους και μέλη της ΟΝΝΕΔ, η υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας προσήλθε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου, στέλνοντας μήνυμα νίκης προς κάθε κατεύθυνση.
          Η κα Μακρή στην ομιλία της , αφού χαρακτήρισε μεγαλειώδη την συγκέντρωση, ευχαρίστησε  φίλους και κομματικά στελέχη, που έδειξαν με  τόσο ένθερμο τρόπο την στήριξή τους στην παράταξη της Ν.Δ και στην ίδια.  Η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ επεσήμανε ότι λίγοι πίστευαν ότι η Ελλάδα μπορούσε να τα καταφέρει, κι όμως, δυόμιση χρόνια μετά η Ελλάδα κατάφερε να μηδενίσει το έλλειμμά της , να κάνει μεταρρυθμίσεις και να ανακτήσει την αξιοπιστία της.

Μιχάλης Μιτζικός υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας ΝΔ Ισχυρή άμυνα σημαίνει εθνική αυτοπεποίθηση «Οι πολίτες πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι πέρα από την οργή, το μεγάλο διακύβευμα των εκλογών είναι η παραμονή της Ελλάδας στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια και στους οργανισμούς που προστατεύουν την εθνική της ακεραιότητα. Η Ελλάδα πρέπει να μείνει μακριά από τριτοκοσμικούς πειραματισμούς, που μπορεί να μας επιφυλάσσουν, όχι μόνο οικονομικές, αλλά και εθνικές περιπέτειες. Αυτό ας μην το ξεχάσουμε» τονίζει ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ κ. Μιχάλης Μιτζικός.
Επισημαίνει ότι το πρόγραμμα της ΝΔ μπορεί να εξασφαλίσει την εθνική αυτοπεποίθηση, αφού βασικός στόχος είναι η διατήρηση μίας ισχυρής άμυνας.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

 Με την παρουσία του υποψήφιου βουλευτή Επικρατείας και  εκπροσώπου  των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Τέρενς  Κουίκ, συνεχίστηκαν σήμερα οι επαφές της  βουλευτή Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και εκ νέου υποψήφιας  Μαρίνας Χρυσοβελώνη.
Συγκεκριμένα η συντονιστική επιτροπή και  οι υποψήφιοι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων του νομού Μαγνησίας, συνόδευσαν τον κ. Κουίκ σε προγραμματισμένη  συνάντηση  με τον Αναπληρωτή Πρύτανη Έρευνας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Ζήση Μαμούρη με τον οποίον συζήτησαν διεξοδικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα το Πανεπιστήμιο τα οποία εστιάζονται: στην επικείμενη διαθεσιμότητα των διοικητικών υπαλλήλων του ιδρύματος αλλά και των καθαριστριών αυτού λόγω του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου που ορίζει την ανάθεση της καθαριότητας σε εργολαβικές εταιρείες όπως επίσης και στο τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τις μεταγραφές των φοιτητών.  Επίσης φλέγον θέμα που απασχολεί το Πανεπιστήμιο είναι η έλλειψη διδακτικού προσωπικού  που έχει ως αποτέλεσμα την συρρίκνωση του Πανεπιστημίου αλλά ακόμα και την κατάργηση τμημάτων.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ! ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

  Μέσα από μια κοινοβουλευτική και όχι κινηματική διαδικασία, η Βουλή που προέκυψε από τις εκλογές του Ιουνίου του 2012 διαλύθηκε και μαζί της τερματίζεται και βίος της κυβέρνησης που στηρίχτηκε από αυτήν.
Στα 2,5 χρόνια αυτής της Βουλής και αυτής της κυβέρνησης, η βάρβαρη επίθεση του Κεφαλαίου προς την Εργασία και την κοινωνία ευρύτερα εξακολούθησε την πορεία όξυνσής της. Εργατικά δικαιώματα ξηλώθηκαν, οι συλλογικές συμβάσεις και ο κατώτατος μισθός καταργήθηκαν, η ανεργία και η φτώχεια γιγαντώθηκαν σε αδιανόητα επίπεδα, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια κατακρεουργήθηκε, η κρατική τρομοκρατία κατέστησε ανυπόφορη τη ζωή ντόπιων και μεταναστών και επιτέθηκε με αγριότητα στις κοινωνικές αντιστάσεις

Ο Τσίπρας τα μάζεψε για το δημοψήφισμα ....Τόσο πολύ λοιπόν φοβίζει τον ελληνικό λαό και μόνο το άκουσμα της λέξης δημοψήφισμα, ώστε αναγκάστηκε ο κ. Τσίπρας χθες να... το μαζέψει ασμένως, προφανώς για να μην χάσει ψήφους.

Ο κ. Τσίπρας τα μάζεψε χθες, στη συνέντευξη στον Χατζηνικολάου, για το δημοψήφισμα που είχε πει το πρωϊ ο Ξυδάκης, αλλά και διάφορα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να κάνει δημοψήφισμα.

Τόσο πολύ λοιπόν φοβίζει τον ελληνικό λαό και μόνο το άκουσμα της λέξης δημοψήφισμα, ώστε αναγκάστηκε ο κ. Τσίπρας χθες να...
το μαζέψει ασμένως, προφανώς για να μην χάσει ψήφους.
Διαφορετικά, αν δεν φόβιζε το λαό το δημοψήφισμα και ο κόσμος ήθελε οπωσδήποτε να συναποφασίζει, προφανώς ο κάθε Τσίπρας θα το είχε στην προμετωπίδα του κομματικού του προγράμματος.

Η Τζαμαϊκανή θεραπεύτρια που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του πολέμου, αν και οι Βρετανοί την απέρριψαν λόγω χρώματος. Η Μαίρη Σήκολ έσωσε χιλιάδες στρατιώτες με τα αμφιλεγόμενα γιατροσόφια της

Mary_ Seacole
Ένοχοι και Αθώοι
Η Μαίρη Σήκολ στα πενήντα της χρόνια, αποφάσισε με δικά της έξοδα να ταξιδέψει στη Ρωσία για να βοηθήσει τους τραυματισμένους στρατιώτες, καθώς υπήρχε τεράστια έλλειψη προσωπικού και σωστής οργάνωσης.
Υπήρξε η πρώτη γυναίκα που μπήκε στην Σεβαστούπολη μετά το τέλος του πολέμου και από τις λίγες νέγρες που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των μαχών. Χωρίς να έχει σπουδάσει ιατρική και με μόνο εφόδιο τις πρακτικές γνώσεις και τα γιατροσόφια από την πατρίδα της την Τζαμάικα, αντιμετώπισε την καχυποψία των περισσοτέρων που θεώρησαν ότι ήταν απλά μια κομπογιαννίτισσα. Παρόλα αυτά, η συμβολή της αναγνωρίστηκε από πολλούς στρατιώτες και αξιωματικούς που έλαβαν μέρος στο Κριμαϊκό πόλεμο και η Βρετανία την τίμησε ως  μία από τις σημαντικότερες έγχρωμες προσωπικότητες της χώρας.

Το 2015 οι πρώτες πτήσεις των υδροπλάνων Μέσα στο επιχειρησιακό πλάνο της εταιρείας συμπεριλαμβάνεται ο Βόλος, η Σκόπελος και η Αλόννησος


Στην τελική ευθεία βρίσκεται η λειτουργία των περίπου 40 υδατοδρομίων σε όλη τη χώρα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Hellenic Seaplanes, Νίκο Χαραλάμπους, να εκτιμά ότι «το 2015, εάν όλα πάνε καλά, θα είναι η χρονιά που οι Ελληνες θα μπορούν να πετάνε σχεδόν παντού με υδροπλάνα». Μάλιστα από τη Μαγνησία, η εταιρεία συμπεριλαμβάνει μέσα στο επιχειρησιακό της πλάνο το Βόλο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο.
Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβολο της εταιρείας,η ανάπτυξη ενός πανελλαδικού δικτύου υδατοδρομίων μπορεί να δώσει ώθηση στα τουριστικά επαγγέλματα, να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και να στηρίξει την εξυπηρέτηση ασθενών με αεροδιακομιδές, τόσο για τους Ελληνες όσο και για τους τουρίστες που επισκέπτονται την Ελλάδα.

Καλλονή - ΠΑΟΚ live streaming

κεντρική προεκλογική εκδηλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ την Παρασκευή 16/01 στις 20:00 στο ΘολοΤην Παρασκευή 16/01 η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί το λαό του Βόλου, στην κεντρική της προεκλογική εκδήλωση που θα γίνει στο Θόλο (παραλιακό συγκρότημα πανεπιστημίου Θεσσαλίας, «Παπαστράτου») στην αίθουσα «Σαράτση» στις 20:00. Το δίλημμα που θα καθορίσει τις κοινωνικές εξελίξεις όλη την επόμενη περίοδο είναι ένα. Υποταγή, αποδοχή και συνέχιση της μνημονιακής κόλασης, ακόμα και με διαχειριστή διαφορετικών χρωμάτων ή αντικαπιταλιστική ανατροπή της, επιβολή άμεσων αντικαπιταλιστικών μέτρων και απόσπαση κατακτήσεων για την υπεράσπιση και τη βελτίωση της ζωής και της θέσης των εργαζομένων. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τη συμμετοχή της στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου με τα ψηφοδέλτια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-Μετωπική Αριστερή Συμπόρευση (ΜΑΡΣ) επιχειρεί να εκφράσει το ρεύμα μιας αυθεντικής λαϊκής αριστερής αντιπολίτευσης σε οποιαδήποτε κυβέρνηση προκύψει την επόμενη ημέρα ως αναγκαία συνθήκη για την προώθηση και επιβολή των λαϊκών συμφερόντων, επιχειρώντας παράλληλα με το κάλεσμα της στις αντικαπιταλιστικές, αντιΕΕ και αντιιμπεριαλιστικές δυνάμεις να δημιουργήσει το μπλοκ της ανατροπής. Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι: Γούσης Κώστας υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ, Ντούρος Στάθης περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος στη Μαγνησία με το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ και ο Φελέκης Γιάννης αγωνιστής του αντιδικτατορικού αγώνα και μέλος του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

«Η τελευταία στροφή μιας μηχανής πριν σβήσει…» Άρθρο Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, υποψήφιου βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑΌσο περισσότερο πλησιάζουμε προς το τέλος του παλιού στις 25 Γενάρη, τόσο πιο έντονα αντιδρά το σάπιο σώμα του, σε μια ύστατη προσπάθεια επιστράτευσης των δυνάμεων που του απέμειναν, προκειμένου να παρατείνει λίγο ακόμη τη ζωή του. Μοιάζει με την τελευταία αναλαμπή του ετοιμοθάνατου ή την τελευταία στροφή μιας μηχανής πριν σβήσει.
Καθώς το ευρωπαϊκό κλίμα αλλάζει, με ολοένα και περισσότερους διεθνείς αναλυτές να αρχίζουν να επικοινωνούν γνώμες υπέρ της θέσης του ΣΥΡΙΖΑ περί ανάγκης επαναδιαπραγμάτευσης του μη βιώσιμου χρέους, το κεντρικό δίλημμα που επιλέγει να χρησιμοποιήσει για την προεκλογική του εκστρατεία ο κ. Σαμαράς «σταθερότητα με την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ή περιπέτεια με τον ΣΥΡΙΖΑ» χάνει όλο και πιο γρήγορα έδαφος.
Καθώς υποχωρεί ο φόβος, ξεθολώνουν τα μυαλά, ξεπαγώνουν τα κοινωνικά αντανακλαστικά, η κοινωνία ξυπνά, κάτι αρχίζει να κινείται.
Είναι το ρεύμα της ελπίδας που φυσά πάνω από την χώρα.
Είναι η προοπτική που έρχεται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
Είναι η συστράτευση του ελληνικού λαού ανεξάρτητα από ιδεολογικές διαφορές στην μάχη για την επανάκτηση της αξιοπρέπειάς του.

Live Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Live Streamingpanathinaikos

Ξεκινά η ασφαλτόστρωση του δρόμου από Προφήτη Ηλία έως Γιάλια στην Αλόννησο


ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ-ΒΑΦΙΝΗΣ-
Στη φάση της κατασκευής μπαίνει ακόμα ένα έργο για την Αλόννησο, μετά την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού και του αναδόχου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το ενταγμένο στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας έργο «Ασφαλτόστρωση οδού από θέση Προφήτη Ηλία έως Γιάλια», προϋπολογισμού 380.000 € (με ΦΠΑ).

Σκόπελος χωρίς πλοίο σήμερα ε ρε που φθάσαμε η Σκυριανοί αποδεικνύονται πολύ ποιο έξυπνοι από εμάς


Καμιά ανοχή... Στην «αριστερά», που για να κυβερνήσει, ζητά την ανοχή του ΚΚΕ, είναι αυτή που θεωρεί «κοινό μας σπίτι» την ΕΕ των μονοπωλίων

Τα καλέσματα του ΣΥΡΙΖΑ προς το ΚΚΕ και κατά συνέπεια προς το εργατικό - λαϊκό κίνημα για ανοχή όταν αναλάβει ο ίδιος τη διακυβέρνηση, πρέπει να προβληματίσουν τους εργαζόμενους. Στην πραγματικότητα, ζητούν άλλοθι, ζητούν λευκή επιταγή, για να συνεχίσουν με λυμένα χέρια το σημερινό αντιλαϊκό δρόμο.
Η «αριστερά», που για να κυβερνήσει, ζητά την ανοχή του ΚΚΕ, είναι αυτή που θεωρεί «κοινό μας σπίτι» την ΕΕ των μονοπωλίων. Είναι αυτή που από σήμερα διακηρύσσει ότι θα ενισχύσει την επιχειρηματικότητα και την ανταγωνιστικότητα, δηλαδή ότι θα σταθεί στο πλευρό των καπιταλιστών, κρύβοντας βεβαίως ότι αυτό σημαίνει συνέχιση της αντεργατικής πολιτικής. Είναι αυτή που δηλώνει διά στόματος Τσίπρα ότι η διαπραγμάτευση θα γίνει «με σεβασμό στους κανόνες της ΕΕ και στο πλαίσιο του ευρώ, γιατί δεν υπάρχει άλλος δρόμος». Είναι αυτή που αποκαλεί παλαβομάρα κάθε σκέψη εξόδου από την ΕΕ. Είναι αυτή που δηλώνει σήμερα ότι η συμμετοχή στο ΝΑΤΟ είναι αδιαπραγμάτευτη. Είναι αυτή που βαφτίζει ανακούφιση τα ψίχουλα προς τους εξαθλιωμένους και παραπέμπει στη Δευτέρα Παρουσία την ανάκτηση των απωλειών των εργαζομένων. Αυτή η «αριστερά» καμιά σχέση δεν έχει με τις ιστορικές παραδόσεις και τους αγώνες του κινήματος στη χώρα μας. Αυτή η «αριστερά» προσπαθεί με κόλπα να ξεγελάσει και να εκβιάσει όσους νιώθουν αριστεροί και ριζοσπάστες, να δώσουν τη στήριξή τους σε μια πολιτική υπέρ του κεφαλαίου.

ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΣΕΙΣΜΙΚΉ ΔΌΝΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ


ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ Παρατείνονται τα δρομολόγια του «Πρωτέα»

Το F/B ΠΡΩΤΕΥΣ θα παρατείνει τα δρομολόγια μέχρι και τις 30/01, πριν κάνει την προβλεπόμενη ετήσια συντήρησή του.

Οι καθημερινές αναχωρήσεις από το Βόλο θα είναι οι εξής:
Δευτέρα: 14:30, Τρίτη: 08:00π.μ., Τετάρτη: Ακινησία, Πέμπτη και Παρασκευή: 08:00π.μ., Σάββατο 17/01 13:30 και 24/01 08:00π.μ., Κυριακή 18/01 16:30 και 25/01 08:00π.μ..
Αναφορικά με τα ενδιάμεσα λιμάνια που θα προσεγγίζει το πλοίο από και προς Βόλο, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τα κατά τόπους λιμενικά πρακτορεία του F/B Πρωτεύς. (Βόλος: 24210-31059-60, Σκιάθος: 24270-24275, Γλώσσα: 24240-34335, Σκόπελος: 24240-22363, Αλόννησος: 24240-66000.)
«Πρωτέας» και εκλογές
Αναφορικά με την μετακίνηση των ετεροδημοτών από Βόλο προς Βόρειες Σποράδες και αντίστοιχα από Βόρειες Σποράδες προς Βόλο, κατά το 3ήμερο των εκλογών 24/01 – 26/01, το F/B ΠΡΩΤΕΥΣ θα πραγματοποιήσει τα εξής δρομολόγια:
Σάββατο: Βόλος (08:00π.μ.) – Σκιάθο-Γλώσσα-Μαντούδι-Γλώσσα-Σκιάθο
Κυριακή: Βόλος (08:00 π.μ.) – Σκιάθο-Γλώσσα-Σκόπελο-Αλόννησο-Σκόπελο-Γλώσσα-Σκιάθο-Βόλο
Δευτέρα: Βόλος (14:30) – Σκιάθο-Γλώσσα-Σκιάθο-Βόλο

Τελικά έχει ταχαλια στο μυαλό της η Βίκυ Χατζηβασιλείου!

Είναι γνωστή εκτός από τις δακρύβρεχτες εκπομπές,  και από την συνέργεια της στην (ατιμώρητη) απάτη με το προιόν μαϊμού  Lara Wash Ball, που ξεπαράδιασε πολλές νοικοκυρές που έχαψαν  το διαφημιστικό παραμύθι του γνωστού συμπολίτη της  απατεώνα Οζονοθεραπευτή. 

Τώρα η κυρία έπεσε ακόμα πιο χαμηλά, ασκώντας και λογοκρισία στη μπλογκόσφαιρα . Σαν δεν ντρέπεται η ...κυρία.(klik for the story)

Διαβάστε  τι έκανε η...."ντίβα"... περισσότερα

Εδώ ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να αποκαταστήσει το ετοιμόρροπο νηπιαγωγείο στην "ιδιαίτερη" πατρίδα του...

...και θέλει να σώσει την Ελλάδα!...
Ο υποψήφιος Βουλευτής Μεσσηνίας με το «ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ» και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πύλου-Νέστορος Ηλίας Κανάκης, σε ανοικτή επιστολή του επισημαίνει την... τριτοκοσμική εικόνα που παρουσιάζει η Σχολική Μονάδα  στην οποία συστεγάζεται το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο του Δ.Δ. Βλαχόπουλου του Δήμου Πύλου –Νέστορος.

Συγκεκριμένα, στην...περισσότερα

Λήγει η προθεσμία για αλλαγή των διπλωμάτων οδήγησης δικύκλων

diploma_b2
Μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2015, έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν το δίπλωμά τους, οι κάτοχοι διπλωμάτων οδήγησης μοτοποδηλάτου που χορηγήθηκαν από τις Υπηρεσίες Τροχαίας της Ελληνικής Αστυνομίας.
Οι κάτοχοι αδειών οδήγησης μοτοποδηλάτου και της Μαγνησίας, οι οποίες χορηγήθηκαν από τις Υπηρεσίες Τροχαίας της Eλληνικής Αστυνομίας, εντός διετίας από τη θέση σε ισχύ του Π.Δ51/2012 (δηλαδή μέχρι 18.01.2015) πρέπει να καταθέσουν τις παλιές άδειες οδήγησης στις αρμόδιες Υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών (αλλά και στα ΚΕΠ της Μαγνησίας) προς αντικατάσταση τους, με νέο έντυπο με την υποβολή μόνο του παραβόλου της εκτύπωσης του. Έτσι οι άδειες οδήγησης μοτοποδηλάτου που έχουν χορηγηθεί από τα Τμήματα Τροχαίας της Ελληνικής Αστυνομίας πρέπει να αντικατασταθούν με τα νέα έντυπα αδειών που χορηγούνται πλέον από την Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Σε εφαρμογή το e-ticket για τους επιβάτες της ακτοπλοΐας


Το Σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος με το οποίο καθιερώνεται η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket) για τους επιβάτες της ακτοπλοΐας υπέγραψε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αποστέλλοντάς το, παράλληλα, για υπογραφή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Εορτή της Αγίας Νίνας- Ισαποστόλου

Εορτή της Αγίας  Νίνας- Ισαποστόλου
Γιορτάζουμε σήμερα 14 Ιανουαρίου-Αποτμήματα του Ιερού Λειψάνου της Αγίας βρίσκονται στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Θεσσαλονίκης και στη Μονή Κύκκου Κύπρου.
Η Αγία Νίνα (ή Νίνω) γεννήθηκε στην Καππαδοκία, όπου κατοικούσαν πολλοί Γεωργιανοί και φέρεται ως συγγενείς του Αγίου Μεγαλομάρτυρα Γεωργίου του Τροπαιοφόρου.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα Πανθρακικός - Κέρκυρα Watch Panthrakikos vs Kerkyra Live Stream Online

Δείτε ζωντανά τον αγώνα Εργοτέλης - Πανιώνιος Watch Ergotelis Heraklion vs Panionios Athens Live Stream Online

Δείτε ζωντανά τον αγώνα Ξάνθη - Βέροια Watch AO Xanthi vs Veria FC Live Stream Online

Δείτε ζωντανά τον αγώνα Live Stream Panaitolikos – OFI

Δείτε ζωντανά τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα Watch Asteras Tripolis vs PAS Giannina Live Stream Online

Δείτε ζωντανά τον αγώνα Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός Watch Panathinaikos Athens vs Levadiakos FC Live Stream Online

ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ


Στο Βόλο θα βρεθεί τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015 ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος, όπου στις 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιήσει την προεκλογική ομιλία του στο ξενοδοχείο VOLOS PALACE (Ξενοφώντος με Θρακών).
Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα Καλλονή - ΠΑΟΚ Watch Kalloni vs PAOK Saloniki Live Stream Online Kalloni – PAOK

Δείτε ζωντανά τον αγώνα ΠΑΟΚ - Καντού Eurocup Stream PAOK - Cantu (Basket) Watch PAOK vs Cantu Live Stream Online

Τα πραγματικά ερωτήματα της εκλογικής αναμέτρησης μεταξύ πολιτικού μάρκετινγκ και στριπτίζ

10556490_10154784287815587_687733834954772320_nΠαναγιώτης Μαυροειδής*
Για πολλούς η προεκλογική αντιπαράθεση σημαδεύεται από μια έξαρση του λεγόμενου ‘’ιερού πολέμου’’, στην επικοινωνιακή αντιπαράθεση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, κατά βάση με πρωτοβουλία της πρώτης, αλλά που λειτουργεί τελικά βολικά και για το ΣΥΡΙΖΑ.
Έτσι, ο ίδιος ο πρωθυπουργός, προβαίνει στην δραματική και βαρυσήμαντη δήλωση ότι ‘’οι εικόνες δε θα απομακρυνθούν από τα δημόσια κτίρια’’. Ο εκπρόσωπος της παπαδοκρατίας και του ορθόδοξου χριστιανικού χομεϊνισμού στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ κ. Χολέβας, καταγγέλλει με σπαραγμό το διασυρμό των ιερών συμβόλων του Αγίου Πνεύματος, καθώς αυτά συγχέονται ασεβώς από τον Α. Τσίπρα με το περιστέρι του twitter. Παραμένουν φυσικά τα φλέγοντα ερωτήματα αν η Ζωή Κωνσταντοπούλου πηγαίνει την Κυριακή στην εκκλησία και αν ο Τσίπρας θα κάνει θρησκευτικό γάμο.
Όπως φαίνεται η ‘’μάχη όλων των μαχών’’, για τη σωτηρία της ‘’Ευρωπαϊκής Προοπτικής’’, που απειλείται από όσους δεν είναι υπέρ του να τεθεί εκτός νόμου η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και συναγελάζονται μαζί της, ταιριάζει γάντι με το κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης που φιλοδοξεί να εκθρέψει και να αναβαθμίσει σε ύψιστη αρετή το βαθύτερο συντηρητισμό όλων των εποχών.
Πολύ φοβούμαστε ότι όσο θα διασφαλίζεται η σύγκλιση στα κύρια επίδικα όπως η διαγραφή του χρέους, ο σεβασμός των υποχρεώσεων απέναντι στους δανειστές, η εξασφάλιση πλεονασματικών προϋπολογισμών, η τήρηση των όρων του Δημοσιονομικού Συμφώνου Σταθερότητας της ΕΕ, η παραμονή στο κολαστήριο της Ευρωζώνης, άλλο τόσο θα κλιμακώνεται η αντιπαράθεση σε ζητήματα όπως τα παραπάνω.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου