Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Αφαιμαξη ΤΣΜΕΔΕ απο Τραπεζα Αττικης

Ανακοίνωση
των Χαράλαμπου Ζιώγα, Παναγιώτη Παπασταυρίδη, Κώστα Ρέττου και Κώστα Τζατζάνη, μελών του Δ.Σ. της ΕΣΤΑΜΕΔΕ, μετά την κωλυσιεργία ή ματαίωση σύγκλησης του Δ.Σ. της ΕΣΤΑΜΕΔΕ, που με ευθύνη του Προεδρείου, παρά την πίεσή μας, δεν συγκλήθηκε ακόμα.

Να σταματήσει η εγκληματική αφαίμαξη του ταμείου μας από την Τραπεζα Αττικής

Η νέα «αύξηση μετοχικού κεφαλαίου» με απαράδεκτες εξπρές διαδικασίες ξεχειλίζει το ποτήρι. Καλούμε τους συνάδελφους να αντιδράσουν με κάθε μέσο για να ματαιωθεί αυτή η καταλήστευση των αποθεματικών του Ταμείου μας από μια Τράπεζα που αποτελεί βαρέλι δίχως πάτο. Οι ευθύνες του συνάδελφου Φιλιππίδη, που δεν ενημέρωσε την ΕΣΤΑΜΕΔΕ και ψήφισε αυτή την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, είναι τεράστιες.

Έχουμε επίγνωση πως το ασφαλιστικό μας πρόβλημα έχει πολύ γενικότερες διαστάσεις, και απαιτεί συσπείρωση όλων των συνταξιούχων και όλων των εργαζόμενων για απαίτηση από το Κράτος της εξασφάλισης αξιοπρεπών συντάξεων και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, αφού οι πολιτική που εφάρμοσε επί δεκαετίες άδειασε και το ταμεία μας, καταστρέφοντας γενικά τις όποιες ασφαλιστικές δομές υπήρχαν.


Αλλά και η συνέχιση αυτής της ανάλγητης αφαίμαξης του ΤΣΜΕΔΕ από την Τράπεζα Αττικής αποτελεί ιδιαίτερο έγκλημα σήμερα και πρέπει να το αποτρέψουμε.

Ζητάμε άμεσα τη νόμιμη σύγκληση του Δ.Σ. της ΕΣΤΑΜΕΔΕ ακόμα και το Σάββατο 21 Νοέμβριου και ο Γενικός Γραμματέας οφείλει να παρευρίσκεται.

Σε κάθε περίπτωση καλούμε τους συναδέλφους την Κυριακή 22/11/15, στις 11.00΄ π.μ. στην Τραπεζα Αττικής, Ακαδημίας και Ιπποκράτους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger