Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΠΟΡΑΔΕΣ 35χρονη μητέρα δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή τραυματίστηκε οδηγώντας δίκυκλο στο νησί τα ξημερώματα και αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου.

Εκφράζονται φόβοι ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος μέχρι να μεταφερθεί στο Βόλο
Μία 35χρονη μητέρα δύο παιδιών από τη Σκιάθο, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο Βόλου. Η 35χρονη τραυματίστηκε οδηγώντας δίκυκλο στο νησί τα ξημερώματα και αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου.
Εκεί οι γιατροί αρχικά δεν διέγνωσαν σοβαρό τραυματισμό, παρά μόνο μώλωπες στα χέρια και στο ένα πόδι, όπως ενημέρωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο διευθυντής του Κ.Υ. Σκιάθου Νίκος Σακελαρόπουλος.
Νωρίς το πρωί σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γιατρών της Σκιάθου, και ενώ η 35χρονη είχε παραμείνει στο Κέντρο Υγείας για παρακολούθηση, ο οργανισμός της επιβαρύνθηκε και υπέστη
αυτόματη αιμορραγία από διαταραχή πηκτικότητας όπως τονίστηκε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.
Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και η 35χρονη μεταφέρθηκε στο λιμάνι όπου και κλήθηκε σκάφος για να τη μεταφέρει στο Βόλο. Η διακομιδή σύμφωνα με πληροφορίες ολοκληρώθηκε γύρω στις 12 το μεσημέρι με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Βόλου να σπεύδουν να αντιμετωπίσουν το σοβαρό περιστατικό. Η 35χρονη σύμφωνα με τη διάγνωση των γιατρών του ΓΝΒ υπέστη αιμάτωμα για αυτό και κρίθηκε απαραίτητο να γίνει λεπτή χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί το αιμάτωμα και να μην διατρέξει μεγαλύτερο κίνδυνο η υγεία της.
Ωστόσο η κατάστασή της παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη με τους γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου να εκφράζουν φόβους ότι ενδεχομένως χάθηκε πολύτιμος χρόνος μέχρι να μεταφερθεί στο Αχιλλοπούλειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger