Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Κομμουνιστική τάση ΣΥΡΙΖΑ: ΟΧΙ στο νέο μνημόνιο που πρότεινε η κυβέρνηση - Αλλαγή ηγεσίας στο ΣΥΡΙΖΑ! Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση είχαν και έχουν την εντολή να καταργήσουν τα Μνημόνια!

"Η Κομμουνιστική Τάση καλεί τους βουλευτές, τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και όλες τις άλλες τάσεις και συνιστώσες, να πάρουν ξεκάθαρη θέση. Οι βουλευτές να δεσμευθούν ότι θα καταψηφίσουν την επερχόμενη μνημονιακή συμφωνία. Όλα τα όργανα του κόμματος από την Π.Γ και την ΚΕ έως την ΟΜ του πιο απομακρυσμένου σημείου της χώρας έχουν χρέος να αποδοκιμάσουν την μνημονιακή συμφωνία και να υποστηρίξουν τη διεξαγωγή ενός εκτάκτου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ για να αποφασιστεί τώρα αλλαγή πολιτικής με την υιοθέτηση ενός προγράμματος ρήξης με την τρόικα και την ελληνική καπιταλιστική ολιγαρχία, αλλά και αλλαγή ηγεσίας.
Τα μέτρα που πρότεινε η κυβέρνηση για μια συμφωνία παράτασης του Μνημονιακού προγράμματος με τους εκβιαστές της τρόικας, συνολικού ύψους 2,7 δισεκατομμυρίων ευρώ για το 2015 και 5,2 δισεκατομμυρίων ευρώ για το 2016, αποτελούν ένα ακόμα Μνημόνιο άγριας λιτότητας για την...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger