Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Σποράδες Διαδικτυακή καμπάνια στη Σκιάθο



Η αφίσα του διαδικτυακού διαγωνισμού
Από την Ενωση Ξενοδόχων και το Δήμο Σκιάθου με έπαθλο δωρεάν διακοπές
Μεγάλο διαγωνισμό διοργανώνουν η Ενωση Ξενοδόχων Σκιάθου και ο Δήμος Σκιάθου, με σκοπό την προβολή του νησιού και μεγάλο έπαθλο για τους τυχερούς συμμετέχοντες, τη δυνατότητα να κερδίσουν δωρεάν διακοπές στο νησί.

Ο διαγωνισμός με τίτλο #Iloveskiathos ξεκίνησε ουσιαστικά χθες και η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναρτήσουν διαδικτυακά μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές τους, βάζοντας το hashtag #iloveskiathos. Στο τέλος του καλοκαιριού θα πραγματοποιηθεί κλήρωση και οι τυχεροί θα κερδίσουν τριήμερη δωρεάν διαμονή στη Σκιάθο. Οι όροι και οι προϋποθέσεις του διαγωνισμού είναι προσβάσιμοι στη σελίδα του διαγωνισμού: #iloveskiathos για όλους τους ενδιαφερόμενους.
Στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι η ενδυνάμωση της διαδικτυακής παρουσίας και προβολής της Σκιάθου διεθνώς, ενώ όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, Θωμάς Κουκουλάκης, η αρχική ιδέα διατυπώθηκε στη διάρκεια συνεδρίασης της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής, με στόχο την προώθηση του νησιού στα social media.
Η διαδικτυακή προβολή είναι από τα πεδία στα οποία δίνεται ιδιαίτερη προσοχή από τους υπεύθυνους για το συγκεκριμένο πεδίο και στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται το συνέδριο των bloggers που βρίσκεται σε διαδικασία διοργάνωσης, παράλληλα με τη συμμετοχή εκπροσώπων του νησιού σε φόρουμ που θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με επίκεντρο την προώθηση σε blog και sites.
«Το διαδίκτυο αποτελεί κορυφαίο μέσο προβολής και έχει διαπιστωθεί ότι οι εν δυνάμει επισκέπτες αναζητούν πληροφορίες στο ίντερνετ για τον τόπο που πρόκειται να επισκεφθούν. Γι’ αυτό το λόγο εξάλλου, υπάρχει διαδικτυακή σελίδα που παρέχει πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους για τα καταλύματα, τις επιχειρήσεις και τα αξιοθέατα του νησιού» επισημαίνει ο κ. Κουκουλάκης.
ΓΛ. ΥΔΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger