Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Δεν είδαμε ΑΕΚ στο Καυταντζόγλειο!

Άσχημο ξεκίνημα για την ΑΕΚ στα πλέι οφ! Η Ένωση έχασε 2-1 απ’τον Ηρακλή, γνώρισε την πρώτη της ήττα στη Β” Εθνική και πλέον μοιράζεται την πρωτιά με τους Θεσσαλονικείς. Απίστευτα λάθη για τους παίκτες του Δέλλα. Πέναλτι υπέρ του Πλατέλλα έπνιξε ο Αρετόπουλος

ÇÑÁÊËÇÓ - ÁÅÊ (ÐËÅÉ ÏÖ FOOTBALL LEAGUE 2014-2015)
Ο Τραϊανός Δέλλας παρέταξε την ΑΕΚ στο Καυταντζόγλειο με τον Ανέστη κάτω απ’τα δοκάρια, τον Μπακάκη δεξί, τον Σοϊλέδη αριστερό μπακ, και στόπερ το δίδυμο Λαμπρόπουλου-Τζανετόπουλου. Στα χαφ θέση πήραν ο Γιόχανσον με τον Ανάκογλου. Αριστερό εξτρέμ έπαιξε ο Μπαρμπόσα, δεξί ο Πλατέλλας, ο Ζόριτς επιτελικός και μοναδικός προωθημένος ο Αραβίδης.
Απροσεξία και λάθη

Η ΑΕΚ ξεκίνησε το παιχνίδι και άρχισε να ψάχνει από πολύ νωρις το γκολ. Ωστόσο, για αδικαιολόγητο οι “κιτρινόμαυροι” έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο, προσπάθησαν να πιέσουν ψηλά, αφήνοντας εκτεθειμένα τα μετόπισθέν τους. Στο 12′, αυτό στοίχισε στην Ένωση, αφού ανύποπτη φάση βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Ύστερα από σέντρα το Τσιλιανίδη, ο Λαμπρόπουλος,… κοιμήθηκε και έδωσε το δικαίωμα στον Πασά να βάλει την πρόβολή και να ανοίξει το σκορ (1-0). Ο Δικέφαλος δεν έδειξε να σοκάρεται απ’την ψυχρολουσία. Έτσι και αλλιώς, οι παίκτες του Δέλλα είχαν την κυκλοφορία της μπάλας και την πρωτοβουλία (κυρίως εξ αριστερών). 15 λεπτά αργότερα, η ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 27′, ύστερα από ατομική ενέργεια και σέντρα του Ανάκογλου, ο Πλατέλλας πήρε την κεφαλιά, έβγαλε τον Αραβίδη τετ α τετ, ο οποίος με κοντινό πλασέ έφερε το ματς στα ίσια (1-1).
Μετά την ισοφάριση ο Ηρακλής δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Οι “κυανόλευκοι” είχαν καλά πατήματα, πίεσαν στον άξονα προσπαθώντας να εκβιάσουν το λάθος. Οι κόποι τους απέδωσαν καρπούς στο 34′, όταν ο Ανάκογλου αναγκάστηκε να κάνει επική γκάφα, γύρισε την μπάλα στον Ανέστη, ο τελευταίος βγήκε εκτός εστιας, με αποτέλεσμα ο Περόνε να γίνει αποδέκτης της μπάλας και να πλασάρει για το 2-1, προ κενού τέρματος.
Κούραση αυτοί, ανύπαρκτοι εμείς
Στο δεύτερο μέρος, η Ένωση είχε τις δυνάμεις και τα τρεξίματα. Οι παίκτες του Δέλλα ανέλαβαν την κυριαρχία και την κυκλοφορία της μπάλας (35%-65%), αλλά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν για αρκετή ώρα την αδυναμία του Ηρακλή να τρέξει. Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα θα μπορούσαν να είχαν καλύτερη τύχη, αν ο Αρετόπουλος δεν “έπνιγε” το πέναλτι στον Πλατέλλα, τον οποίο ανέτρεψε ο Σαραμαντάς (στο 59′), αλλά απ’την άλλη δεν έδειξαν ούτε διάθεση, ούτε ουσία. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν εξουθενωμένοι και πάλι όμως έφτιαξαν 2 ευκαιρίες (70′-71′) με τον Κυριακίδη και τον Μπαρτολίνι.
Στα τελευταία δέκα λεπτά η ΑΕΚ αύξησε την πίεσή της, βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση με τον Μπαρμπόσα στο 80′ και τον Αραβίδη στο 82′, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ντούνης έχασε σίγουρο γκολ από σουτ σε πλεονεκτική θέση. Έτσι ο Ηρακλής πήρε τη νίκη στην πρεμιέρα των πλέι οφ και ανάγκασε την Ένωση στην πρώτη της ήττα στη Β” Εθνική. Έτσι οι δύο ομάδες μοιράζονται από 10 βαθμούς στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας του μίνι πρωταθλήματος.
Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Πασάς (76′ Καρασαλίδης), Τσιλιανίδης (69′ Τσιλιγκίρης), Ρομάνο (57′ Κυριακίδης), Περόνε.
ΑΕΚ (Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Ανάκογλου (69′ Ντούνης), Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Ζόριτς (54′ Κρισάντους), Αραβίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger