Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Ντίνα Νικολάου: Η βράβευση και η βοήθεια σε νέους σέφ στο Παρίσι


Προωθεί την ελληνική γαστρονομία στη Γαλλία και με το παραπάνω. Η Ντίνα Νικολάου, η γνωστή Ελληνίδα σεφ, με το σπαθί της κέρδισε το επίσημο μετάλλιο εκπροσώπησης της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος.
Η ίδια, συγκινημένη, υποσχέθηκε πως θα σταθεί αντάξια της τιμής και του τίτλου που της δόθηκαν και θα προσπαθήσει για το καλύτερο.
Η  Ντίνα κάνει τεράστιες προσπάθειες  έτσι ώστε η ελληνική κουζίνα να μην παραποιείται αλλά παράλληλα βοηθά όλους τους νέους μάγειρες που ταξιδεύουν μέχρι τη Γαλλία προκειμένου να βρουν δουλειά, να σπουδάσουν ή να κάνουν την πρακτική τους. Τα νέα αυτά παιδιά έχουν πλέον αυτό που χρειάζονται, έχουν δηλαδή που να απευθυνθούν για να προχωρήσουν σωστά.
Αξίζει δε να σημειωθεί πως οι παρουσιάσεις ελληνικών προϊόντων που γίνονται σε δημοσιογράφους γεύσης και τουρισμού  αλλά και σε τουριστικούς πράκτορες και εμπόρους είναι ουκ ολίγες με αποτέλεσμα να αναπτύσσεται παράλληλα και ο τουρισμός στη χώρα μας.
Η Ελλάδα και οι παραδόσεις της δεν πρέπει να «σβήσουν» και ευτυχώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι οι οποίοι νοιάζονται πραγματικά και προσπαθούν καθημερινά για το καλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger