Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα του χιονιά στα νησιά των Σποράδων


Στο μεταξύ παραμένει σε επιφυλακή το έμψυχο δυναμικό
Σε επιφυλακή παραμένουν τα νησιά, εν αναμονή του δεύτερου κύματος κακοκαιρίας, ενώ στο μεταξύ, έχει αποκατασταθεί η προσβασιμότητα στους δρόμους, οι οποίοι παρέμεναν απροσπέλαστοι, λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης των τελευταίων ημερών.

Τα προβλήματα στη Σκιάθο αντιμετωπίστηκαν έγκαιρα, εν τη γενέσει τους, ενώ χθες το πρωί σημειώθηκε διακοπή ηλεκτροδότησης στην περιοχή της Φτελιάς, η οποία αποκαταστάθηκε.
Οπως αναφέρει στο σημείο αυτό ο δήμαρχος Σκιάθου, Δημήτρης Πρεβεζάνος «αντιμετωπίσαμε εγκαίρως τα προβλήματα, ενώ παράλληλα η δική μας ομάδα πολιτικής προστασίας, βοήθησε τη ΔΕΗ, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα της διακοπής ηλεκτροδότησης».
Η διακοπή της ρευματοδότησης σημειώθηκε προχθές το πρωί, όταν έσπασε κολώνα της ΔΕΗ, λόγω των δυνατών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή.
Παράλληλα, αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα και στη γειτονική Σκόπελο, αλλά παραμένει το πρόβλημα στην τηλεοπτική λήψη για τους κατοίκους του τοπικού διαμερίσματος της Σκοπέλου. Οι δρόμοι του νησιού είναι καθαροί και προσβάσιμοι, καθώς έχει απομακρυνθεί ο όγκος του χιονιού, με τη συνδρομή των τοπικών δυνάμεων και των υπηρεσιών του νησιού.
Η δημοτική αρχή της Σκοπέλου εξακολουθεί να βρίσκεται σε επιφυλακή και στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε χθες σύσκεψη παρουσία των αντιδημάρχων και των συμβούλων της συμπολίτευσης, για την αντιμετώπιση των διαφόρων προβλημάτων που άφησε η κακοκαιρία. Η επικοινωνία με τις δύσβατες περιοχές έχει αποκατασταθεί, ενώ στο μεταξύ, έχουν καταβληθεί μεγάλες προσπάθειες προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.
ΓΛ. ΥΔΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger