Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Απάντηση στις πολιτικές απατεωνιές του ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση στις πολιτικές απατεωνιές του ΣΥΡΙΖΑ δίνει η Τομεακή Επιτροπή Ζακύνθου του ΚΚΕ, αναφερόμενη σε δήλωση του τέως βουλευτή Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ, για την άρνηση συνεργασίας του ΚΚΕ.
Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίστηκε ότι αν το ΚΚΕ δε συμμαχήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, οι ψηφοφόροι που αναγνωρίζουν ότι το ΚΚΕ έχει δίκιο, θα πρέπει να πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ για να έχει αυτοδυναμία!
Η ΤΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ τονίζει ότι «πρόκειται για πολιτική απατεωνιά, ασφαλίτικη μέθοδο. Οι σύμμαχοι του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτοί που υπηρετούν το κεφάλαιο, τα κόμματα του ευρωμονόδρομου και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε κοινή πλεύση με την ΕΕ, αναγνωρίζει το χρέος».

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «εκτός από τις γνωστές κωλοτούμπες του, έχει πιαστεί με "το γίδι στην πλάτη" όταν στις τελευταίες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές μοίρασε με τη ΝΔ το Δήμο και την περιφέρεια. Τέτοιοι είναι οι σύμμαχοί τους!
Το κάλεσμά του προς τους αγωνιστές ψηφοφόρους του ΚΚΕ να ενισχύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ είναι κάλεσμα προδοσίας προς αυτά που πιστεύουν. Η λύση του ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά του λαού και τους έχουν πάρει χαμπάρι.
Οι αγωνιστές, οι προοδευτικοί άνθρωποι, όσοι ψηφίζουν και συντάσσονται, έστω και αν δε συμφωνούν σε όλα με το ΚΚΕ, θα τους δώσουν απάντηση γιατί η λύση υπέρ του λαού είναι η αποδέσμευση από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, με ολοσχερή διαγραφή του χρέους, με κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων.
Την επόμενη μέρα, ο λαός χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ, δυνατή λαϊκή αντιπολίτευση, συμμαχία και πάλη για την ανατροπή!» καταλήγει η ανακοίνωση της ΤΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger