Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ !! ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙ ΩΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ !!




Σφοδρές χιονοπτώσεις θα πλήξουν σύμφωνα με το Greek-Weather.Org, για ακόμα μία φορά αρκετές περιοχές της Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα ...

περιοχές της ανατολικής Στερεάς Ελλάδας, της δυτικής Μακεδονίας, της βόρειας Πελοποννήσου, της Εύβοιας αλλά και των Σποράδων και της Λήμνου, καθώς της Κρήτης.

Μάλιστα, σε ημιορεινά και ορεινά τμήματα της Εύβοιας, της Κρήτης και της ανατολικής γενικά Στερεάς Ελλάδας το χιόνι ενδέχεται να φτάσει και τους 20 πόντους, ενώ ακόμα και στα παραθαλάσσια τμήματα των Σποράδων και κυρίως στην Αλόνησσο και την Σκύρο, ίσως το χιόνι να φτάσει και το μισό μέτρο, φαινόμενο σπάνιο για τα νησιά αυτά. Χιόνι πυκνά θα πέσει και στην Λήμνο, ενώ δεν αποκλείεται και εκεί να το στρώσει 5 ως 10 πόντους.

Τέλος, σύμφωνα με το Greek-Weather.Org, χιονοπτώσεις θα πέσουν και στην Αττική, ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας και τον Πειραιά, για περίπου 24 ώρες, δηλαδή από το πρωί της Τρίτης ως και το πρωί της Τετάρτη, ωστόσο μέσα στην Αθήνα σύμφωνα με το Greek-Weather.Org, δεν φαίνεται να το στρώνει. Θα το στρώσει στα βόρεια προάστια και στα γύρω ημιορεινά και ορεινά τμήματα, ως και 10 με 15 περίπου πόντους. Νεότερα θα έχουμε μέσω του Greek-Weather.Org, τις επόμενες ώρες και ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger