Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Σχολείο δεύτερης ευκαιρίας στη Σκιάθο


Θεσμός που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον αρκετών εκπαιδευόμενων
Σε εξαιρετικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σχολείου δεύτερης ευκαιρίας Σκιάθου, στην αίθουσα εκδηλώσεων Γυμνασίου - Λυκείου Σκιάθου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Δημήτριος Πρεβεζάνος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θεοδόσης Τρακόσας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Ιωάννης Καλατζάκης, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Γυμνασίου - Λυκείου κ. Γεώργιος Θεοδώρου, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού - Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Γεώργιος Κωνσταντόπουλος, ο διευθυντής του σχολείου δεύτερης ευκαιρίας Βόλου κ. Λινός Βίγκλας, η διευθύντρια του Γυμνασίου Σκιάθου κα. Ματίνα Ζαφειρίου, η υπεύθυνη -εκπαιδεύτρια του σχολείου δεύτερης ευκαιρίας Σκιάθου κα. Ευαγγελία Παπανικολάου, όπως επίσης και πάρα πολλοί εκπαιδευόμενοι.

Ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Δημήτριος Πρεβεζάνος ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς και εκπαιδευόμενους του σχολείου, καλή και δημιουργική χρονιά. Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στους εκπαιδευόμενους, στους οποίους ευχήθηκε να ευοδωθούν οι προσπάθειές τους και τους συνεχάρη που παρόλο τον αυξημένο φόρτο εργασίας, βρίσκουν τον απαιτούμενο χρόνο για να παρακολουθήσουν το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας.
Η κ. Αργυρώ Μίχου είναι η τυχερή εκπαιδευόμενη που βρήκε το νόμισμα της βασιλόπιτας. Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα σε όλους τους εκπαιδευόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger