Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Τρίο με 16χρονο μαθητή τους......Δύο καθηγήτριες στο κρεβάτι με τον 16χρονο μαθητή τους


Cougar καθηγήτριες λυκείου στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορούμενου για πολλαπλή, κατά τα φαινόμενα, αποπλάνηση 16χρονου μαθητή τους, στον οποίο «δίδαξαν» τις τεχνικές του ομαδικού σεξ, πιστεύοντας ίσως πως δεν θα αποκαλυφθούν. Οι κομπασμοί όμως του εφήβου για τις επιδόσεις του στο κρεβάτι οδήγησαν στην αποκάλυψη της δράσης των δύο καθηγητριών.

Η 32χρονη Σέλεϊ Ντούφρενς και η 24χρονη Ρέιτσελ Ρέσπες προδόθηκαν από τον έφηβο, που έλεγε στους συμμαθητές του τα κατορθώματά του. Ετσι η πληροφορία έφτασε στη διεύθυνση του σχολείου, οπότε κλήθηκε η αστυνομία για τα περαιτέρω. Σύμφωνα με την έρευνα, το «ερωτικό τρίγωνο» είχε έδρα την κρεβατοκάμαρα της Ντούφρενς.
Οι δύο γυναίκες είναι εξαιρετικά άτυχες, καθώς αν περίμεναν μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου και ξεκινούσαν μετά τη σχέση τους με τον μαθητή, δεν θα αντιμετώπιζαν κανενός είδους δίωξη, αφού τότε έγινε 17 ετών, οπότε δεν θα υπήρχε θέμα αποπλάνησης. Οι καθηγήτριες, που ισχυρίστηκαν ότι όλα έγιναν με τη συγκατάθεση του μαθητή, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα από το σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger