Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΥ



Ευχαριστήρια δήλωση του Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ
26.1.2015, μια όμορφη μέρα για την Ελλάδα. Η εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ δεν φέρνει απλά την αλλαγή μιας κυβέρνησης. Είναι το πρώτο βήμα για την ικανοποίηση μιας ιστορικής ανάγκης, της ανάγκης για πολιτική αλλαγή, για κοινωνική δικαιοσύνη, για δημοκρατία. Είναι μια νίκη που την είχε απόλυτη ανάγκη η ταλαιπωρημένη ελληνική κοινωνία, μετά από 5 χρόνια αιματηρών θυσιών χωρίς αντίκρισμα.
Ο ελληνικός λαός κατάφερε να νικήσει τον φόβο και να απελευθερωθεί από τα δεσμά της εντύπωσης ότι ο δρόμος της λιτότητας ήταν το αναγκαίο κακό που έπρεπε να συμβεί στην Ελλάδα, σε έναν ευρωπαϊκό κόσμο που θα γινόταν χειρότερος εάν άλλαζε! Μια άλλη Ελλάδα, μια άλλη Ευρώπη είναι εφικτή, ο ευρωπαϊκός κόσμος μπορεί να γίνει καλύτερος με την αλλαγή πλεύσης του σε πιο δημοκρατική κατεύθυνση, και αυτό είναι το μεγάλο μήνυμα που στέλνει σήμερα μια μικρή χώρα.
Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους πολίτες της Μαγνησίας που με τίμησαν για δεύτερη φορά με την ψήφο τους. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να φανώ αντάξιος των προσδοκιών της τοπικής κοινωνίας της πολύπαθης Μαγνησίας, να σταθώ δίπλα στους ανθρώπους και τα προβλήματά τους, να δικαιώσω τις ελπίδες τους σε ένα δύσκολο αγώνα για την διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών ζωής και για την αποκατάσταση της σχέσης της κοινωνίας με την πολιτική.
Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger