Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Από το Πολιτικό Γραφείο της υποψήφιας Βουλευτού Μαγνησίας της Ν.Δ κας Ζέττας Μακρή ανακοινώθηκαν τα εξής :



 Τα ιατρεία του ΠΕΔΥ Βόλου και Ν. Ιωνίας επισκέφτηκε η υποψήφια Βουλευτής  Μαγνησίας της Ν.Δ κα Ζέττα Μακρή. Η κα Μακρή κατά την διάρκεια αυτής της συνάντησης ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του ΠΕΔΥ κ. Γεώργιο Μπακούλα, την Αναπληρώτρια Διευθύντρια κα Ζέττα Στεργίου, τον Α’ Αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΟΕ ΠΦΥ) κ. Ευθύμιο Τζούνη και την Α* Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Υγειονομικών Υπαλλήλων ΙΚΑ Μαγνησίας κα Ελένη Πρασά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και για τις παρεμβάσεις, που πρέπει να κάνει στη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

       Στην συνάντηση αυτή, συγκεκριμένα, τέθηκε, ως ένα από τα βασικότερα προβλήματα, το πρόβλημα της θέρμανσης και της καθαριότητας  στις κτιριακές υποδομές του ΠΕΔΥ Βόλου και Ν. Ιωνίας. Για το πρόβλημα αυτό η κα Μακρή δήλωσε ότι ήδη έχουν γίνει παρεμβάσεις στην Διοίκηση του ΑΓΝΒ και στον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας και αναμένεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να επιλυθεί το πρόβλημα αυτό. Εκτός των άλλων συζητήθηκαν, επίσης,  ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά θέματα  του κλάδου τους.
          Όπως δήλωσε η κα Μακρή ο ρόλος του ΠΕΔΥ στην Πρωτοβάθμια Yγεία είναι ιδιαίτερα σημαντικός και για αυτό πρέπει να διευκολυνθεί το έργο του. «Ως υφυπουργός Υγείας», τόνισε η κα Μακρή, «είχα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την στελέχωσή του και την εύρυθμη λειτουργία του, και αυτό το γνωρίζετε όλοι σας πολύ καλά. Το ίδιο έκανα και για την διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του ΑΓΝΒ και των Κέντρων Υγείας του νομού μας με την άσκηση πιέσεων για την στελέχωσή τους με επικουρικούς και αγροτικούς ιατρούς  και για την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. Το ΠΕΔΥ είναι νέος θεσμός και για αυτό απαιτείται η στήριξη όλων μας».
          Η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ συγχάρηκε, επίσης, την Διοίκηση, το ιατρικό προσωπικό του ΠΕΔΥ και τους εργαζομένους, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα συνεχίσουν με την ίδια θέρμη και συνέπεια να στηρίζουν το ΠΕΔΥ και να προασπίζουν το δικαίωμα  των συμπολιτών μας για δημόσια υγεία. 
         Ο κ. Μπακούλας, η κα Στεργίου και οι  υπόλοιποι ιατροί εξέφρασαν την πλήρη ικανοποίησή τους για την παρουσία της κας Μακρή στις κτιριακές υποδομές του ΠΕΔΥ, αναγνώρισαν το σημαντικό και επιτυχημένο έργο της ως Υφυπουργός Υγείας και Βουλευτής και την ευχαρίστησαν  για την διαρκή παρουσία της στο πλευρό τους και τις έγκαιρες και επιτυχείς παρεμβάσεις της για την προάσπιση της δημόσιας υγείας στην Μαγνησία. Ανανέωσαν, τέλος, την συνεργασία τους για την επομένη των εκλογών, έτσι ώστε η κα Μακρή να διεκδικήσει και να πετύχει με την ίδια αποτελεσματικότητα που επέδειξε μέχρι τώρα την επίλυσή των προβλημάτων τους,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger