Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

«Ιπτάμενος» Μπονσού, μεγάλη Βασίλισσα!

Ο Βρετανός σέντερ πήρε από το χέρι τη Βασίλισσα και μαζί με τους Ίνγκλις και Ντελινινκάιτις χάρισαν ένα εύκολο και όμορφο απόγευμα επικρατώντας του ΚΑΟΔ με 89-79. Ξεχωριστή ημέρα και για τους Μάγκες οι οποίοι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο
Εξαιρετικό ξεκίνημα με άγριες διαθέσεις από την ΑΕΚ να τελειώσει όσο πιο νωρίς μπορεί το ματς κόντρα στον ΚΑΟΔ και τον Μενσά Μπονσού να αναλαμβάνει μόνος του την ομάδα. Η Ένωση πέρασε μπροστά στο σκορ από την αρχή με τον Βρετανό σέντερ να πετυχαίνει 11 πόντους και τον Ίγνκλις να ακολουθεί με 9.
Στη δεύτερη περίοδο, ο Ντράγκαν Σάκοτα αποφάσισε να μην ξεκινήσει τον Ποπς με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να έχει πρόβλημα κάτω από το καλάθι. Ο ΚΑΟΔ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και μείωσε σε 25-21 και ο τεχνικός της Βασίλισσας  έριξε ξανά στον αγώνα το βαρύ πυροβολικό του, με αποτέλεσμα να επιστρέψει η διαφορά τους +10 .
Η ΑΕΚ μπήκε χαλαρά στο τρίτο δεκάλεπτο, με τον Ντούσαν Σάκοτα να αστοχεί σε δύο καλάθια και τον Ίνγκλις να μην μπορεί να βρει στόχο, με αποτέλεσμα ο ΚΑΟΔ να μειώσει ξανά. Οι Κιτρινόμαυροι δεν επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να πλησιάσουν κι άλλο και με τον Μπονσού να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό τόσο στο σκοράρισμα όσο και στην άμυνα, έχοντας μέχρι εκεί τη στιγμή 23 πόντους. Οι Δραμινοί προσπάθησαν να μειώνουν, όμως η ΑΕΚ κράτησε διαφορά ασφαλείς και δεν κινδύνευσε.
Ορεξάτος μπήκε στην τελευταία περίοδο ο Ντελινινκάιτις ο οποίος με ένα τρίποντο αλλά και με τον Μενσά να σημειώνει καλάθι και φάουλ έκαναν τον 70-57. Ο Δικέφαλος συνέχισε στο ρυθμό του και πήρε μία εύκολη νίκη. Επόμενος αγώνας το επόμενο Σάββατο με τον Κόροιβο στο ΟΑΚΑ στις 19:00.
Τα δεκάλεπτα: 22-13,  41-33, 64-57, 89-79

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger