Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Έβαλε τον Κόροιβο στη θέση του η ΑΕΚ κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας, επικρατώντας με 76-67

Έσπασε την κακοδαιμονία η ΑΕΚ κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας, επικρατώντας με 76-67 στο κλειστό του ΟΑΚΑ.
Δυναμικά ξεκίνησε στην αναμέτρηση η ΑΕΚ και στο πρώτο δεκάλεπτο, καταλυτικό ρόλο έπαιξε η παρουσία του Αθηναίου στην οργάνωση της ομάδας, με τον διεθνή πλέι μέικερ να έχει 7 πόντους και 5 ριμπάουντ, όντας πρώτος σκόρερ με τον Μενσά Μπονσού.
Η εικόνα της Ένωσης στην δεύτερη περίοδο ήταν ίδια, με τους παίκτες του Σάκοτα να έχουν το πάνω χέρι στο παρκέ και τον Παπαντωνίου να περνά στη θέση του Αθηναίου πετυχαίνοντας 5 πόντους.
Ο τεχνικός της Βασίλισσας έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Μαλίκ Χέρστον, με τον Αμερικανό να φαίνεται ανέτοιμος ωστόσο να προσπαθεί και να πετυχαίνει το πρώτο του δίποντο με την φανέλα της ΑΕΚ.
Στο τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα η ΑΕΚ έκανε αρκετά λάθη, με αποτέλεσμα ο Κόροιβος Αμαλιάδας να μειώσει στο σκορ. Ο Αθηναίου επέστρεψε στον αγώνα και συνέχισε να δημιουργεί, με τον Χέρστον να έχει ένα δυνατό ξεκίνημα, με την απόδοσή του να μειώνεται στην συνέχεια. Καλύτερος όλων και για αυτό το δεκάλεπτο παρέμεινε ο Μενσά Μπονσού, ωστόσο ο Κόροιβος κατάφερε να πετύχει αρκετά καλάθια, με την Ένωση να έχει πρόβλημα στην άμυνά της.
Η ΑΕΚ έκανε τα εύκολα δύσκολα στην τελευταία περίοδο, επιτρέποντας στον Κόροιβο να μειώσει επικίνδυνα την διαφορά. Ο Ντελινικάιτις πέτυχε ένα πολύ κρίσιμο τρίποντο, με τον Σάκοτα να κερδίζει καλάθι και φάουλ ενάμιση λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα.
Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει το ματς, παρά το γεγονός ότι ο Κόροιβος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, καθώς στο τέλος οι Κιτρινόμαυροι ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και κράτησαν τη διαφορά στο σκορ.
Πρώτος σκόρερ ο Μενσά Μπονσού με 13 πόντους, δεύτερος ο Χέρστον με 12 και τρίτος ο Χέρστον με 11.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger