Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Από το Πολιτικό γραφείο της Βουλευτού Μαγνησίας της Ν.Δ, κας Ζέττας Μακρή ανακοινώθηκαν τα εξής :



«Η επίλυση των προβλημάτων μας γίνεται με έργα και όχι με λόγια και απαιτεί τη συνεχή διεκδίκησή τους και όχι την μετάθεσή τους στις καλένδες», δήλωσε η Βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ την Τετάρτη 24 -12 -2014, ανακοινώνοντας  την επιτάχυνση των διαδικασιών για την μετακίνηση του πεσσού  στην θέση  του Ρωμαϊκού Υδραγωγείου (Δόντια),  στις Ν. Παγασές. 
         Συγκεκριμένα, κατόπιν εντολής του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο Διευθυντής  Αναστήλωσης Αρχαίων Μνημείων κ. Δ. Σβολόπουλος είχε επισκεφθεί τις Ν. Παγασές.  Ο κ. Σβολόπουλος είχε υποβάλει στην ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού την έκθεσή του, στην οποία αναφερόταν  ότι  η μετακίνηση του πεσσού  είναι  η προσφορότερη λύση για την οδική ασφάλεια στην οδό Βόλου – Αθηνών.   Την λύση αυτή είχαν εισηγηθεί εγγράφως, όπως τους είχε ζητηθεί,  και οι εμπλεκόμενοι φορείς, όπως η Τροχαία Βόλου. Μετά από συνεννόησή του με την κα Μακρή, ο κ. Τασούλας  είχε δώσει εντολές στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού να υλοποιηθεί  η απόφαση μετακίνησης του πεσσού,  χωρίς  κωλυσιεργία.

              Η κα Μακρή όλο αυτό το διάστημα ενημέρωνε για την συνεργασία της και τα αποτελέσματά της  τον Δήμαρχο Βόλου, από τον οποίο η ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού  ζήτησε να υποβληθεί, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα,  τεχνική μελέτη για την μετακίνηση του πεσσού, που θεωρείται η μόνη λύση για την οδική ασφάλεια στην οδό Βόλου – Αθηνών. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση και την υποβολή αυτής της τεχνικής μελέτης, όπως δήλωσε η κα Μακρή,  θα δοθεί εντολή από τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες μετακίνησης του πεσσού στην θέση «Δόντια».
          Η Βουλευτής Μαγνησίας εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση της, επισημαίνοντας για μία ακόμη φορά  ότι το κόστος της ανθρώπινης ζωής έχει μεγαλύτερη σημασία από οποιοδήποτε άλλο κόστος.  Δεν παρέλειψε, όμως, να εξάρει την επιμονή και τις συνεχείς προσπάθειες της Διοίκησης του Εξωραϊστικού  Συλλόγου Ν. Παγασών, που για δεκαετίες μάχεται εναντίον της γραφειοκρατίας  και της αδιαφορίας τοπικών και υπηρεσιακών παραγόντων. Τέλος,  η κα Μακρή τόνισε ότι η υλοποίηση αυτής της απόφασης είναι ιδιαίτερα σημαντική  και θα ικανοποιήσει   ένα πάγιο  αίτημα των κατοίκων της περιοχής μας , που γνωρίζουν  πολύ καλά ποιοι υπηρετούν με ήθος και συνέπεια τα συμφέροντά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger