Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Άθλιο διάγγελμα Σαμαρά

antistachef
Σ
το έκτακτο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός διέπραξε δυο εξόφθαλμα ατοπήματα.

Πρώτον, προκατέλαβε το αποτέλεσμα της δικαστικής διερεύνησης που οφείλει να γίνει για τις καταγγελίες Χαϊκάλη:

"Ούτε και μπορεί να συνεχίζεται αυτό το όργιο αστήρικτων και άθλιων κατηγοριών για δήθεν προσπάθεια εξαγοράς βουλευτών που...
πάντα διαψεύδεται".

Και είναι φυσικό να προεξοφλεί το αποτέλεσμα της μιας και την παρεμποδίζει με όλους τους τρόπους. Σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε σήμερα ο Πάνος Καμμένος, το πρωτότυπο υλικό που παρέδωσε στον Εισαγγελέα ο κ. Χαϊκάλης (σσ καταγραφή των συναντήσεων με τον Γ. Αποστολόπουλο) βρίσκεται στο γραφείο του Εισαγγελέα και δεν παραδόθηκε στα εγκληματολογικά γραφεία της Ασφάλειας.
Δεύτερον, στο πανικόβλητο διάγγελμα υποσχέθηκε απροκάλυπτα θεσούλες σε όσους βάλουν πλάτη για να συμπληρωθούν αγκομαχώντας οι 180 για εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, δίνοντας έτσι ανάσα και παράταση ζωής σε αυτή τη κυβέρνηση ένα χρόνο ακόμα:
"Επίσης, μετά την προεδρική εκλογή, μπορούμε να διευρύνουμε το κυβερνητικό σχήμα, με τη συμμετοχή και άλλων προσώπων που πιστεύουν στην Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, ώστε η επόμενη φάση να μας βρει πιο ενωμένους".
Ένα χρόνο που θα είναι η ταφόπλακά μας, ένα χρόνο με περαιτέρω περικοπές των ήδη ελάχιστων συντάξεων, με οριστικό αφανισμό του ΕΚΑΣ, με αυξήσεις φόρων και φυσικά είσπραξη με κάθε μέσο των εκατομμυρίων που χρωστάνε αυτή τη στιγμή στην εφορία η συντριπτική πλειοψηφία των φορολογούμενων, κατασχέσεις ακίνητης περιουσίας, απολύσεις, ολοκλήρωση του σχεδίου ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου. Αν πάρει παράταση αυτή η κυβέρνηση, μέσα σε λίγους μήνες δεν θα έχει απομείνει τίποτα όρθιο.
Όσο για τους Αηδόνη, Λυκούδη και Ψαριανό που θίχτηκαν με όσα είπαν οι Παραστατίδης και Βουδούρης, κάνει εντύπωση που δεν θίγονται όταν στηρίζουν μια κυβέρνηση που έχει παραδώσει άνευ όρων και αμετάκλητα την εθνική κυριαρχία και νομοθετεί αποκλειστικά με τροπολογίες της τελευταίας στιγμής και μνημόνια που οι βουλευτές ψηφίζουν χωρίς καν να έχουν διαβάσει! Δηλαδή αυτοί οι κύριοι είναι ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι, όπου πίτουρα το τομάρι τους και όπου αλεύρι η μοίρα αυτού του λαού.
Καλά θα κάνει και ο Μανώλης Γλέζος να περιοριστεί στα ευρωπαϊκά θέματα για τα οποία και τον στείλαμε στο ευρωκοινοβούλιο και να μην κάνει ανόητες δηλώσεις. Αυτό δα μας έλειπε τώρα, να υποστηρίζει τους δήμιούς μας και ο Γλέζος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger