Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Οι εκπρόσωποι του  ελληνικού  λαού σήμερα αποφάσισαν. Οι αντοχές των Ελλήνων τελείωσαν, τις τελείωσαν άδοξα  οι εκφραστές των μνημονίων. Τα προβοκάτσια, οι δολοπλοκίες, τα ψέματα έλαβαν τέλος. Από εδώ και πέρα οι Έλληνες θα πρέπει να αποφασίσουν με σύνεση, με υπευθυνότητα,  μακριά από λαϊκισμούς και ψεύτικα πυροτεχνήματα και φυσικά μακριά από διχασμούς.
Οι προτάσεις που θα προσελκύσουν τον Έλληνα να αποφασίσει μπροστά στην κάλπη, πρέπει να περιέχουν οργάνωση, ενότητα και λύσεις. Να προσβλέπουν στην ανάταξη και την ευημερία της χώρας μας που τόσο υποφέρει σήμερα. Να αλλάξουμε σελίδα.
Δεν υπάρχουν περιθώρια για διχαστικές τακτικές και πρακτικές. Ήρθε η ώρα που ο λαός θα κρίνει και θα μιλήσει. Ο τόπος μας δεν αντέχει άλλες ανευθυνότητες και συκοφαντίες, δεν αντέχει άλλα μνημόνια.

Απέναντι σε ένα αρρωστημένο σύστημα που συνεχίζει να νοσεί θανάσιμα, ο λαός έκρινε ότι κάποιοι είχαν θράσος. Και γι’ αυτούς ήρθε η ώρα να αποχωρήσουν…
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εκτέλεσαν την εντολή που τους έδωσε ο ελληνικός λαός τον Ιούνιο του 2012, όταν με την ψήφο τους, έστειλε το κόμμα των ΑΝΕΛ στην Βουλή των Ελλήνων. Και τήρησαν στο ακέραιο τις υποσχέσεις τους απέναντι  στους Έλληνες.
Θα δώσουμε την μάχη των εκλογών γιατί έχουμε υποχρέωση απέναντι στους Έλληνες, τους χρωστάμε ένα βλέμμα που θα κοιτάει κατάματα με θάρρος και ευθύνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger