Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Σ' ευχαριστούμε Νίκο ..Δεν νίκησε καμιά δημοκρατία που είπε η βουλευτίνα του Σύριζα Κωνσταντοπούλου. Νίκησες εσύ, το κίνημα αλληλεγγύης στο πρόσωπο σου και ο φόβος που επικράτησε στην εξουσιαστική κλίκα για τις συνέπειες που θα είχε μια τραγική κατάληξη του αγώνα σου.

Του Γ. Γ.

Γεια σου ρε μάγκα Ρωμανέ. Υποκρινόμαστε στην λεβεντιά σου. Κατάφερες ένα ηχηρότατο χαστούκι στα εξουσιαστικά θρασίμια που κάποια απ’ αυτά θα τα έκανες να παραμιλάνε και άλλα να παίρνουν υπογλώσσια για το πατατράκ που έπαθαν.
Δεν είναι μικρό πράγμα να βλέπεις τον «μεγάλο» -έτσι αποκαλούν οι κολαούζοι του στο χωριό καταγωγής του τον Αθανασίου- να αυτόγελοιοποιείται.
Αυτός δεν ήταν που πριν μερικές μέρες μας έλεγε ότι «δεν είναι αρμοδιότητα του υπουργού να πάρει εκπαιδευτικές άδειες, ο Ν. Ρωμανός»,, γιατί υπάρχουν «θεσμοθετημένα όργανα γ’ αυτό», μπλα μπλα …
Τι έγινε τώρα; Επιφοίτηση του ήρθε;

Αντε τώρα να χωνέψει την κυβερνητική αναδίπλωση και ο «τσεκουράτος» Βορίδης που έπαιρνε σβάρνα τηλεοπτικά κανάλια και ρ/σ για να μας εξηγήσει, επικαλούμενος τις νομικές γνώσεις του ότι η κυβέρνηση ότι δεν μπορούσε να γίνει τίποτε άλλο πέρα απ’ αυτό που είχε αποφασιστεί.

Να ευχηθούμε περαστικά επίσης υπόλοιπο ακροδεξιό συμφερτό της ποιότητας Γεωργιάδη, Πλεύρη, Κρανιδιώτη που είχαν προδικάσει τον νεαρό αναρχικό σε θάνατο.

Μας έδωσες μαθήματα αγωνιστικότητας  και αποφασιστικότητας Νίκο. Μας απάλλαξες όμως και από ενδεχόμενες τύψεις. Αν σου συνέβαινε κάτι πιο δραματικό από όσα βίωσες θα αισθανόμαστε ενοχές που δεν κάναμε όσα θα έπρεπε για να το αποτρέψουμε.

Δεν νίκησε καμιά δημοκρατία που είπε η βουλευτίνα του Σύριζα Κωνσταντοπούλου. Νίκησες εσύ, το κίνημα αλληλεγγύης στο πρόσωπο σου και ο φόβος που επικράτησε στην εξουσιαστική κλίκα για τις συνέπειες που θα είχε μια τραγική κατάληξη του αγώνα σου.

Σ΄ ευχαριστούμε Νίκο. Καλό κουράγιο στην περιπέτεια που περνάς,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger