Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Προσκοπική δράση αλληλεγγύης

Προσκοπική δράση αλληλεγγύηςΔράση ευαισθητοποίησης για την αξία της κοινωνικής αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 23 Νοεμβρίου στην παραλία του Βόλου, στο άγαλμα των Ηρώων, από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι. Η ιστορία που θα αφηγηθούν οι Πρόσκοποι, έχει ως θέμα τη σημασία της προσφοράς.
Οι Πρόσκοποι επί 106 χρόνια κάνουν πράξη την προσφορά και «ξέρουμε καλύτερα από όλους ότι, το δώρο που χαρίζεις ή που μοιράζεσαι, σε κάνει πιο ευτυχισμένο και πιο χαρούμενο από το δώρο που σου χαρίζουν. Στους Προσκόπους μαθαίνουμε να μοιραζόμαστε. Μοιραζόμαστε τις ωραίες στιγμές στις δράσεις μας, το φαγητό και το αντίσκηνο στις εξορμήσεις μας, μοιραζόμαστε την ίδια υπόσχεση να βοηθάμε» όπως επισημαίνουν τα μέλη της Περιφερειακής Εφορίας Προσκόπων Μαγνησίας.

Οι διοργανωτές της Κυριακάτικης δράσης καλούν τους Βολιώτες να μοιραστούν τα ίδια παιχνίδια και το κολατσιό τους. Το σάντουιτς που θα προσφερθεί στους συμμετέχοντες «θα πρέπει να το κόψετε στη μέση και να το μοιραστείτε με έναν άλλο περαστικό στη παραλία! Θα σας καλέσουμε εκείνη τη στιγμή να δοκιμάσετε πόσο πιο απολαυστικό γίνεται κάτι όταν το μοιράζεσαι» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger