Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Μελισσανίδης: «Η ΑΕΚ ετοιμάζεται»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε αμέσως μετά το τέλος του φιλικού με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως η ΑΕΚ μέσω αυτών των αγώνων ετοιμάζεται για την επιστροφή της στη Σούπερ Λιγκ.
Μελισσανίδης: «Η ΑΕΚ ετοιμάζεται»
Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, αλλά και γενικά από το φιλικό κόντρα στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, βγήκε χαμογελαστός από τα επίσημα του ΟΑΚΑ μετά το τέλος του φιλικού και τόνισε στους εκπροσώπους του Τύπου, πως έγινε ένα ωραίο παιχνίδι με πέντε γκολ, ενώ υπογράμμισε πως μέσα από τέτοια ματς η ΑΕΚ ετοιμάζεται για του χρόνου.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι, είδαμε πέντε γκολ και καλό ποδόσφαιρο».
Για τον Αλαφούζο και το γεγονός πως είδαν μαζί το παιχνίδι: «Ήρθε να δούμε το φιλικό και το είδαμε μαζί. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι».
Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Αυτά που είχα να πω τα είπα την Πέμπτη».
Για το αν θα ανέβει ψυχολογικά η ΑΕΚ μετά από αυτή τη νίκη: «Ήταν ένα φιλικό. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και να χάσουμε, τελικά πήραμε τη νίκη».
Για το αν τεστάρει τις δυνάμεις της με τέτοια φιλικά η ΑΕΚ: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια κατηγορία πάνω από εμάς, είναι στην Σούπερ Λιγκ εμείς στη Β'. Η ΑΕΚ ετοιμάζεται...»
Σε λίγο σε βίντεο οι δηλώσεις του από το Gazzetta TV

Διάβασε περισσότερα στο: Μελισσανίδης: «Η ΑΕΚ ετοιμάζεται» | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger