Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ Λ. ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ Μ. ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ



Σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής μετά από συζήτηση ερώτησης που απηύθυνε στο υπουργείο Υγείας για την υποστελέχωση των μονάδων υγείας στη Μαγνησία, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη έθεσε ειδικότερα στον αναπλ. υπουργό Υγείας Λ. Γρηγοράκο το οξύτατο πρόβλημα λειτουργίας του Περιφερειακού Ιατρείου Αλοννήσου.

Η βουλευτής Μαγνησίας ζήτησε από τον αρμόδιο υπουργό να πάρει άμεσα μέτρα για να αποτραπεί η διάλυση του ιατρείου εν όψει της αναμενόμενης αποχώρησης του τελευταίου γιατρού που υπηρετεί στο νησί.

Ο υπουργός δεσμεύτηκε για την άμεση παράταση της θητείας του γιατρού και για τον προγραμματισμό στελέχωσης του ιατρείου με το αναγκαίο προσωπικό.


Προκειμένου να διαμορφώσει επιτόπου την πραγματική εικόνα για τα προβλήματα της Δημόσιας Υγείας στην Μαγνησία, ο κ. Γρηγοράκος δέχθηκε την πρόταση να επισκεφθεί τις προβληματικές μονάδες υγείας του νομού μαζί με την βουλευτή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, οπότε και θα γίνει από κοινού με την Μ. Χρυσοβελώνη μια πρώτη αποτίμηση της εφαρμογής των κυβερνητικών δεσμεύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger