Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Γιουβέντους-Ολυμπιακός 3-2



Στο Τορίνο χτυπάει η «καρδιά» του Ολυμπιακού, καθώς αυτήν την ώρα (Novasports 2) στο «Juventus Stadium» η ομάδα του Πειραιά διασταυρώνει τα ξίφη της με τη μεγάλη κυρία του ιταλικού ποδοσφαίρου, για την 4η αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Champions League.

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει για το θετικό αποτέλεσμα στο Τορίνο
Το ματς για τους «ερυθρόλευκους» είναι πολύ κρίσιμο, αφού σε περίπτωση που δεν χάσουν κόντρα στη Γιουβέντους θα χρειάζονται νίκη κόντρα στη Μάλμε την τελευταία αγωνιστική, για να περάσουν στη φάση των «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Υπό συνεχή βροχόπτωση πραγματοποιείται ο αγώνας, ωστόσο ο αγωνιστικός χώρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Το πρώτο τέταρτο πέρασε... αναίμακτα για την ομάδα του Μίτσελ, η οποία, παρά την πίεση που δέχτηκε από τους γηπεδούχους, κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Οι «μπιανκονέρι» εν τέλει κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του σπεσιαλίστα του είδους, Αντρέα Πίρλο στο 21ο λεπτό, ωστόσο η απάντηση των Πειραιωτών ήταν άμεση: στο 24' μετά από κόρνερ του Τσόρι, ο Μποτία με άπιαστη κεφαλιά ισοφάρισε για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Στη συνέχεια το συγκρότημα του Αλέγκρι πίεσε για να ανακτήσει το προβάδισμα, ωστόσο ο Τέβες στο 31' και ο Πογκμπά στο 44' δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο στις μεγάλες ευκαιρίες που είχαν, κι έτσι οι δύο ομάδες πήγαν με το 1-1 στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 61ο λεπτό ο Ολυμπιακός έκανε την ολική ανατροπή, ξεσηκώνοντας τους φιλάθλους του που βρίσκονται στις εξέδρες: ο Μανιάτης γύρισε στην περιοχή και ο Εντινγκά που βρέθηκε αφύλαχτος στην περιοχή με εξαιρετική κεφαλιά νίκησε τον Μπουφόν.

Η χαρά των ερυθρόλευκων ωστόσο κράτησε μόλις τρία λεπτά, καθώς στο 65' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Γιορέντε, με το εν λόγω τέρμα να χρεώνεται ως αυτογκόλ στον Ρομπέρτο, αφού η μπάλα χτύπησε στο σώμα του.

Μάλιστα πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων για το γκολ του Ισπανού, ο Πογκμπά ένα λεπτό αργότερα έκανε το 3-2.

Γιουβέντους-Ολυμπιακός 3-2 (B’ ημίχρονο)

Γκολ:
21' Πίρλο (Γιουβέντους) - 24' Μποτία (Ολυμπιακός), 61' Eντινγκά (Ολυμπιακός), 65' αυτ. Ρομπέρτο (Γιουβέντους), 66' Πογκμπά (Γιουβέντους)

Κίτρινες: Τέβες (49' Γιουβέντους)

Κόκκινες:

Δοκάρια:

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Μπουφόν, Λιχστάινερ, Ασαμόα (84' Περέιρα), Μπονούτσι, Κιελίνι, Πίρλο, Βιντάλ, Πογκμπά, Μαρκίζιο (70' Παντοΐν), Μοράτα (58' Γιορέντε), Τέβες.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Στοράρι, Ογκμπόνα, Κομάν, Τζιοβίνκο.

Ολυμπιακός (Μίτσελ):
Ρομπέρτο, Μαζουακού, Αμπιντάλ, Μποτία, Ελαμπντελαουΐ, Εντινγκά (78' Κασάμι), Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης (83' Διαμαντάκος), Τσόρι (71' Φουστέρ), Αφελάι και Μήτρογλου.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Μέγιερι, Αυλωνίτης, Σαλίνο, Μπουχαλάκης.


(Το γκολ του Μποτία)


(Το γκολ του Πιρλο με φάουλ)

Παλεύει με τον Ασαμόα ο Ελαμπντελαουι
Παλεύει με τον Ασαμόα ο Ελαμπντελαουι

Ο Εντινγκά 'πνίγεται' στην αγκαλιά των συμπαικτών του
Ο Εντινγκά 'πνίγεται' στην αγκαλιά των συμπαικτών του

Ένα κουβάρι οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά την ισοφάριση από τον Μποτία
Ένα κουβάρι οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά την ισοφάριση από τον Μποτία

O Πίρλο πανηγυρίζει το γκολ του
O Πίρλο πανηγυρίζει το γκολ του



Με κόσμο ο Ολυμπιακός στο Τορίνο

Στο πλευρό του Ολυμπιακού βρίσκονται 2.300 φίλοι, ενώ τον αγώνα παρακολουθεί και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Βρετανός Μάρτιν Άτκινσον. Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Μάλμε στη Σουηδία (21:45, Novasports 7).

Η βαθμολογία του ομίλου:

Ολυμπιακός 6 (4-4)
Ατλέτικο Μαδρίτης 6 (8-3)
Γιουβέντους 3 (2-2)
Μάλμε 3 (2-7)

Αναλυτικά όλα τα παιχνίδια που διεξάγονται απόψε:


1ος όμιλος
21:45 Μάλμε-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2 (Novasports 7)
21:45 Γιουβέντους-Ολυμπιακός 3-2 (Novasports 2)

2ος όμιλος
21:45 Βασιλεία-Λουντόγκορετς 4-0
21:45 Ρεάλ Μαδρίτης-Λίβερπουλ 1-0 (Novasports 1)

3ος όμιλος
19:00 Ζενίτ Αγ.Πετρούπολης-Λεβερκούζεν 1-2 (Tελικό)
21:45 Μπενφίκα-Μονακό 1-0 (Novasports 6)

4ος όμιλος
21:45 Άρσεναλ-Άντερλεχτ 3-3 (Novasports 3)
21:45 Ντόρτμουντ-Γαλατασαράι 4-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger