Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Εκβίαζε ανήλικα κορίτσια στο facebook στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας,


Συνελήφθη χθες το βράδυ, στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, ένας 29χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων.
Όπως προέκυψε ο νεαρός, κατά το τελευταίο 9μηνο, δημιουργώντας προφίλ στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης «facebook» υποδυόμενος ανήλικο μαθητή, προσέγγιζε και συνομιλούσε διαδικτυακά και τηλεφωνικά με ανήλικες κοπέλες.
Στο πλαίσιο της επικοινωνίας αυτής, αφού τις έπειθε να του αποστείλουν ημίγυμνες φωτογραφίες τους, στη συνέχεια υπό την απειλή ότι θα δημοσιεύσει τις φωτογραφίες αυτές στο διαδίκτυο, τις εξανάγκαζε να του αποστείλουν και άλλες φωτογραφίες τους με γυμνό περιεχόμενο.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής,
• μία φορητή συσκευή αποθήκευσης δεδομένων (USB) και
• 78 ψηφιακοί δίσκοι αποθήκευσης δεδομένων (CD).
Από την επιτόπια αυτοψία στα κατασχεθέντα πειστήρια, βρέθηκαν αποθηκευμένες φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών, καθώς και πλήθος άλλων αρχείων με υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Επιπλέον, από την κατοχή του 29χρονου κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για την τηλεφωνική επικοινωνία του με τις ανήλικες.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

My coder is trying to convince me to move to .net from PHP.

I have always disliked the idea because of the costs.
But he's tryiong none the less. I've been using WordPress on various websites for about a year and am anxious about switching to another platform.
I have heard excellent things about blogengine.net. Is there a way
I can import all my wordpress posts into it? Any help
would be really appreciated!

Here is my webpage :: taruhan bola

Powered By Blogger