Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Δήλωση Μαρίνας Χρυσοβελώνης για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών Στόχος η ενότητα της κοινωνικής πλειοψηφίας που καταδίκασε μαζικά τα Μνημόνια



 

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δώσαμε χθες μια τίμια και καθαρή μάχη για την Ελλάδα στην Ευρώπη. Κυρίως όμως παλέψαμε για την καταδίκη των μνημονιακών πολιτικών, η οποία όντως επιβεβαιώθηκε με την εξαφάνιση της ΔΗΜΑΡ και με την απώλεια 11 ποσοστιαίων μονάδων από την εκλογική δύναμη των ΝΔ – ΠΑΣΟΚ σε σχέση με τον Ιούνιο του 2012.

Δυστυχώς, πέραν των διαρροών μας προς άλλα αντιμνημονιακά κόμματα, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν μπορέσαμε να απευθυνθούμε στους πάνω από ένα εκατομμύριο ψηφοφόρους που εγκατέλειψαν χθες τα 3 κόμματα του Μνημονίου. Θεωρώ την απώλεια αυτή ως την πλέον σημαντική καθώς στόχος του Κινήματός μας ήταν από την αρχή να ενώσουμε όλους τους Έλληνες. Κι αυτή θα πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητα μας, ανεξάρτητα από την κομματική προϊστορία του κάθε ψηφοφόρου. 

Όντως δεχθήκαμε από το σύστημα μεγάλο πόλεμο, κυρίως μέσω των ΜΜΕ της διαπλοκής. Δεν υπερβήκαμε όμως ως κόμμα τις σοβαρές οργανωτικές αδυναμίες μας. Αυτές ήταν που φάνηκαν εντονότερα και κατά την προεκλογική περίοδο.

Πέρα όμως από τα όποια κομματικά προβλήματα, αυτά που με απασχολούν και θα συνεχίσουν να με απασχολούν πάνω απ’όλα είναι τα προβλήματα του τόπου μου. Οι συμπολίτες μου στη Μαγνησία με τίμησαν προσωπικά πριν λίγες μέρες με το 11,7% των ψήφων τους. Αυτήν ακριβώς τη μεγάλη εμπιστοσύνη οφείλω να τιμήσω συνεχίζοντας ως Βουλευτής Μαγνησίας ακόμα πιο εντατικά τον αγώνα μου για ένα καλύτερο αύριο για όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger