Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Τα συμπεράσματα δικά σας;

Οι αστυνομικοί και πάλι "προτίμησαν" τη Χρυσή Αυγή με υψηλά ποσοστά

Οι αστυνομικοί και πάλι `προτίμησαν` τη Χρυσή Αυγή με υψηλά ποσοστά
 Για άλλη μία φορά προκαλούν ανησυχία τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής όχι μόνο από την ψήφο των πολιτών, αλλά και από την ψήφο των αστυνομικών, στις ευρωεκλογές της Κυριακής.  Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, σε 18 εκλογικά τμήματα στα οποία υπάρχουν ειδικοί κατάλογοι όπου αναγράφονται 2.800 αστυνομικοί, η Χρυσή Αυγή ξεπέρασε το μέσο όρο των ποσοστών της, λαμβάνοντας από 16,7% έως και 22%.

Τα εκλογικά αυτά τμήματα είναι στους Αμπελόκηπους, την Καισαριανή, στην περιοχή του Ζωγράφου και στα Ιλίσια.

Στα γειτονικά τμήματα από τα παραπάνω το ποσοστό της Χρυσής Αυγής δεν ξεπέρασε το 7,9% απο τις ψήφους των αστυνομικών.

Τα συμπεράσματα δικά σας;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΖΟΡΙ ???

Unknown είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΤΡΑΒΆΩ ΓΙΑ ΣΥΝΈΧΙΣΕ

Ανώνυμος είπε...

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση πως στις ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής οι αστυνομικοί ψήφισαν την Χρυσή Αυγή σε ποσοστό πάνω από 50%.

Αξιωματικοί της Αστυνομίας εξέφρασαν την οργή τους για το ποσοστό που πήρε η Χρυσή Αυγή από τους αστυνομικούς, αφού το βρήκαν πολύ χαμηλό.

«Δεν είναι δυνατόν η Χρυσή Αυγή να παίρνει μόνο το 50% των ψήφων των αστυνομικών» δήλωσε αστυνομικός που είναι γνωστός με το ψευδώνυμο «Μαίανδρος».

Ο αστυνομικός δήλωσε ακόμα πως στις ευρωεκλογές είναι πιο χαλαρή η ψήφος, οπότε μπορεί κάποιοι αστυνομικοί να θεώρησαν πως δεν είναι έγκλημα να ψηφίσουν αριστερά κόμματα, όπως το Εθνικό Μέτωπο, το ΛΆΟΣ και η Νέα Δημοκρατία, για να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους προς την ηγεσία της Χρυσής Αυγής επειδή οι χρυσαυγίτες έχουν καιρό να δολοφονήσουν κάποιον.

Ήδη, έχουν ξεκινήσει έρευνες για να εντοπιστούν οι αστυνομικοί που πάτησαν τον όρκο τους και δεν ψήφισαν Χρυσή Αυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί που δεν ψήφισαν Χρυσή Αυγή θα αποταχθούν από το σώμα ως επίορκοι.

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΟΥΖΕΙ???

Ανώνυμος είπε...

Μήνυση της Χρυσής Αυγής προς την εφημερίδα «Πρωινή»

Σοκ και δέος από την τοπική συστημική εφημερίδα που ακούει στο όνομα “Πρωινή”, για την σαρωτική νίκη του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, τόσο στο νομό Ηλείας, όσο και σε όλη την επικράτεια της Ελλάδος.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στις σελίδες 25 έως 28, όπου παρουσιάζει τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών και μην μπορώντας να χωνέψει την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής στα τοπικά διαμερίσματα του νομού, οι ψευτοπροοδευτικοί υπεύθυνοι της «Πρωινής» προέβησαν σε παραποίηση συμβόλου του κινήματος μας, αφαιρώντας τον Μαίανδρο από τις δάφνες και τοποθετώντας στη θέση του την Σβάστικα.

Το νομικό τμήμα του Λαϊκού Συνδέσμου έχει προχωρήσει ήδη στις απαιτούμενες νομικές ενέργειες, ώστε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι στο εξής με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα αντιμετωπίζουμε όλους τους υβριστές μας από όπου και αν προέρχονται.

Κανένας δεν έχει πλέον το δικαίωμα να λασπολογεί τα στελέχη και τους ψηφοφόρους της ΤΡΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ της χώρας.



ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!!!!!!

Powered By Blogger