Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Ο υπουργός με αλλοιωμένα από τον τρόμο τα χαρακτηριστικά του προσώπου του


ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΜΩΡΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΙΤΖΙ

 
 
Aπό τον Βασίλη Μπόνιο
Mε αλλοιωμένα από τον τρόμο τα χαρακτηριστικά του προσώπου του ο υπουργός Παιδείας Αρβανιτόπουλος έδωσε το παρόν στην παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη. Η φωτογραφία του σοκαριστική αλλά και αποκαλυπτική συνάμα.
 
 
Ο Αρβανιτόπουλος που εκλέγεται στον Πειραιά χάρη στο σπρώξιμο των γαύρων, υπερασπιζόμενος τον άγραφο νόμο της τιμής των Πρίτζι, δεν τολμούσε να μην πατήσει το πόδι στην εκδήλωση.
Έτσι έκανε την καρδιά του πέτρα, έβαλε την ουρά στα σκέλια και χεσμένος από φόβο, προτίμησε να αδειάσει έναν πολιτικό ηγέτη-τον πρωθυπουργό που βρίσκεται στην δύση του-καθώς και την ΝΔ που υποστηρίζει τον Μιχαλολιάκο και να φωτογραφηθεί παρέα με τον Σωκράτη και τον Πέτρο Κόκκαλη, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Πέτρο Μαντούβαλο, τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο και όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση.
 
Μετά από 4 χρόνια μνημόνιο κι αφού οι άθλιοι κυβερνώντες έχουν γαμήσει τον λαό (καρκινοπαθείς και καρδιοπαθείς πεθαίνουν χωρίς φάρμακα) στα χαράτσια, αρνούμενοι να μεταρρυθμίσουν το χυδαίο πελατειακό κράτος με τους δολοφονικούς οργανισμούς σαν τον ΟΑΕΕ (διαβάστε εδώ το άρθρο του Θανάση Μαυρίδη), να εξευτελίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια το μόνο που προστάτεψαν ως κόρη οφθαλμού είναι τους ντόπιους ολιγάρχες.
 
Έβγαινε η πρασινοσκουφίτσα η Σπυράκη, η φίλη του φάρμερ του Χασαπόπουλου, να μας περιγράψει τα ανδραγαθήματα του πρωθυπουργού μας, ο οποίος παρέδιδε τις Σκουριές και τους δρόμους στον Μπόμπολα και κατάπινε αμάσητες τις αυξήσεις των διοδίων.
Το ίδιο βιολί και ο μπαμπίνος παπαδημητρίου του Αλαφούζου ο οποίος παρότρυνε τους θεατές "να κάμουμε τις δουλειές μας", χωρίς να ρωτήσει ποιες δουλειές μια και οι εγχώριοι αχυράνθρωποι της τρόικας έχουν μετατρέψει τον ιδιωτικό τομέα σε κρανίου τόπου.
Οι μόνοι που βγήκαν αλώβητοι από τα μνημόνια της Μέρκελ και του Τόμσεν- ο οποίος κοίταζε πως να πηδήξει καμμιά υπάλληλο τράπεζας στις σουίτες του Χίλτον- ήταν οι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες και οι ολιγάρχες που βγάζουν χρήμα εκτός Ελλάδας όπως οι εφοπλιστές.
 
Κι αυτοί με τη σειρά τους  μπούχτισαν να ταίζουν τα περιστέρια της πλατείας Συντάγματος- τα πολιτικά κουτσαβάκια τους- και είπαν να βγουν μπροστά οι ίδιοι.
 
Ο Μαρινάκης μάλιστα, προς στιγμή σκέφτηκε να κατέβει ο ίδιος στο λιμάνι, αλλά είναι πολύ πιθανό ο Κόκκαλης να του είπε
 
-Ρε Βαγγέλη, άσε τον Πειραιά να παίζει ο Μώραλης κι εσύ θα πας για άλλα, πιο μεγάλα κόλπα. Γνωρίζεις άλλωστε πως ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού κυβερνάει την Ελλάδα. Γιατί να μην κάνεις το δικό σου κόμμα και να γίνεις ότι ο Σίλβιο στην Ιταλία; Ξέρεις πόσα χρόνια κυβερνάει ο Σίλβιο; Χο,χο,χο...
 
Μετά από 4 χρόνια μνημόνιο οι Έλληνες βρίσκονται με το κεφάλι μέσα σε ένα κουβά από σκατά και μάλιστα πάμε φουλ για την δραχμή.
Και η δραχμή είναι έργο Σαμαρά, Στουρνάρα και Κυριάκου Μητσοτάκη, οι οποίοι υπερασπίσθηκαν το χυδαίο πελατειακό κράτος και δεν ακούμπησαν το άρρωστο κτήνος του δημοσίου.
Το ευρώ δεν μπορεί να έχει καμία τύχη σε μια χρεοκοπημένη χώρα με ένα κτηνώδες βουλιμικό δημόσιο το οποίο πρέπει να ταίζουν από το υστέρημά τους όλοι οι υπόλοιποι.
Η επιλογή των αθλίων κυβερνώντων της 4ετίας να μην ακουμπήσουν το άθλιο δημόσιο ισοδυναμεί με νέα μικρασιατική καταστροφή και θα το διαπιστώσουμε, πιο βίαια, πολύ σύντομα.
Όσο για τους ολιγάρχες, επειδή τα τσουτσέκια τους, οι πολιτικοί, προκαλούν πλέον απέχθεια στον λαό, θα αναγκασθούν πολύ σύντομα να βγουν οι ίδιοι μπροστά, όπως κάνουν στην προκειμένη περίπτωση ο Μαρινάκης και ο Κόκκαλης που έχει ταίσει όλες σχεδόν τις πολιτικές λινάτσες, δεκαετίες τώρα...
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger