Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΔΡΟΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



 Κινήσεις πανικού που επιχειρούν ανεπιτυχώς να αναδιατάξουν το προεκλογικό σκηνικό αλλά ταυτόχρονα ξεκαθαρίζουν τα διλήμματα των Δημοτικών εκλογών, προκαλεί στην ομάδα του απερχόμενου Δημάρχου η πλατιά κοινωνική απήχηση και το μεγάλο πλειοψηφικό ρεύμα που δημιουργεί στο Δήμο Βόλου η παράταξη της δημοκρατικής ανατροπής «Δρόμοι Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης».
Η τοπική ρεπλίκα της κυβέρνησης που υπονομεύει τη δημοκρατία και ισοπεδώνει την κοινωνία με τη μνημονιακή βαρβαρότητα, στριμωγμένη πλέον στην κεντροδεξιά, εναποθέτει ελπίδες πολιτικής επιβίωσης σε πρώην στελέχη της συντηρητικής παράταξης στην οποία πλέον απευθύνεται.
Στην απόγνωσή τους, καλοδέχονται τους γαλάζιους «ξενιστές», εκείνους δηλαδή που κατηγορούσαν στις δικαστικές αίθουσες για καταβολή πλασματικών υπερωριών στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Βόλου, άλλους ως αργόμισθους συμβούλους του Αντιπεριφερειάρχη κ.α.

Ανταγωνίζονται τον μνημονιακό και ετερόκλητο συνδυασμό Μπέου στον προσεταιρισμό στελεχών της ΝΔ, της φίλιας πολιτικής δύναμης που απουσίαζε από το πολιτικό τους μόρφωμα, το υβρίδιο μνημονιακών υπολειμμάτων.
Ήταν θέμα χρόνου να αποκαλύψουν τη σύμφυση, να εγκαταλείψουν προσχηματικές ιδεολογικές διαφορές, να ξεχάσουν βαριές αλληλοκατηγορίες, ακόμη και για ζητήματα ηθικής.
Δεν ετεροπροσδιορίστηκαν. Απλά έβγαλαν τις μάσκες, δικαιώνοντας όσους αμφισβητούσαν τα κροκοδείλια δάκρυά τους για την ανάγκη συγκρότησης  «δημοκρατικού» μετώπου έναντι του «μαύρου μετώπου» του Μπέου.
Οι ίδιοι θα πρέπει να πείσουν το Βολιώτικο λαό γιατί προσδίδουν …μελανά χαρακτηριστικά στο συνδυασμό Μπέου στελέχη της ΝΔ όπως οι κ.κ. Μπατζιάκας, Σταυρίδης, Ζαρκάδας – Βεργής κ.α. ενώ οι κ.κ. Καπούλας, Παπαδόπουλος, Βασιλείου, Παπαδρόσος, Κουτσός κ.α., αποτελούν «επιλογή ευθύνης» για την απερχόμενη παράταξη του Π. Σκοτινιώτη.
Οι «Δρόμοι Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης»,είχαν επισημάνει την αποπροσανατολιστική, ιδιοτελή πρόσκληση συσπείρωσης δυνάμεων κατά του «μαύρου μετώπου» και δυστυχώς δικαιώνονται από τις εξελίξεις στη δεύτερη μνημονιακή παράταξη που ζητάει την ψήφο των Βολιωτών.
Η ήττα αυτής της πολιτικής, η δημοκρατική ανατροπή της, πλησιάζει.
Βάζουμε τέλος στην καταστροφική για το Δήμο Βόλου, εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών.
Τελειώνουμε με όσους στήριξαν μνημόνια, υπηρέτησαν τρόικες, επέβαλαν λιτότητα.
Ο Βόλος έχει τις δυνατότητες και οι πολίτες έχουν την δύναμη για να φέρουν μια πραγματικά μεγάλη αλλαγή. Έχουν την δύναμη να πάρουν την πόλη στα χέρια τους.
Τον Μάιο θα κερδίσουμε τη μάχη των εκλογών στο Βόλο και από Σεπτέμβριο θα είμαστε η νέα δημοτική αρχή στην πόλη. Τώρα είναι η μεγάλη στιγμή!


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ιωλκού 1, ΤΗΛ: 2421022464 -  EMAIL: dromoisynergasias@gmail.comwww.dromoisynergasias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger