Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Τι συμβαίνει κ. Τράγκα;

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Διαβάσαμε …. 
Σύμφωνα με δημοσκόπηση που φιλοξενήθηκε στο CRASHonline την τελευταία βδομάδα η ψήφος των Ελλήνων πολιτών θα επηρεαστεί από την υπόθεση Μπαλτάκου, αλλά όχι σε πολύ μεγάλο βαθμό. Συγκεκριμένα το 76% των αναγνωστών μας έχουν επηρεαστεί από την υπόθεση του Τάκη Μπαλτάκου και ανάλογη θα είναι και η ψήφος τους στις προσεχές εκλογές του Μαΐου, ενώ το 22% δεν έχει επηρεαστεί και θα ψηφίσει ότι είχε σκοπό να πράξει. Τέλος, μόλις το 2% δεν έχει κατασταλάξει αν έχει επηρεαστεί από την υπόθεση Μπαλτάκου. 

Ο σχολιασμός … 
Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά τις τελευταίες ημέρες παρακολουθώ μια πτώση της “Δυναμικής” στο site του γνωστού δημοσιογράφου κ. Τράγκα. Συγκεκριμένα η εν λόγω σελίδα ασκούσε πολύ σκληρή κριτική (δικαίως) στους Γερμανοτσολιάδες που μας κυβερνούν και πραγματικά ήταν μια όαση ελπίδας στην χειραγωγούμενη εδώ και χρόνια δημοσιογραφική αλητεία των Mega-λων καναλιών!!!                                                          Τις τελευταίες λοιπόν ημέρες παρατηρώ η ιστοσελίδα να παρουσιάζει ηπίως τα κυβερνητικά θέματα για να μη πω φιλικά με αποκορύφωμα την παραπάνω είδηση όπου το 76% αυτών που έχουν επηρεαστεί από την υπόθεση Μπαλτάκου θεωρείτε “μικρό” ποσοστό!!! Μαζί με την “προγραμματισμένη” όπως μας ενημέρωσε διακοπή των τηλεοπτικών εκπομπών του “Χωρίς αναισθητικό”, “Απαγορευμένη ζώνη” και “Ελεύθερο Σκοπευτή” χάνεται μια φωνή που αν μη τι άλλο φαινόταν να λέει κάποιες αλήθειες. Προσωπικά θεώρησα χρέος μου να καλέσω τους υπευθύνους του site για να εκφράσω την απορία μου καθώς και τις σκέψεις που προανέφερα και μου είπαν ότι θα κοιτάξουν την συγκεκριμένη ανάρτηση και ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα ως προς την σκληρή αντιπολιτευτική του κ. Τράγκα. Μακάρι να είναι έτσι και να μην υπάρχει τίποτα άλλο στο παρασκήνιο δηλ. συμφωνία ή εκβιασμός του εν λόγω δημοσιογράφου. Ίδωμεν!!! 

Υποσημείωση 
Μετά το τηλεφώνημα μου η ανάρτηση άλλαξε αμέσως αλλά εγώ εξακολουθώ να προβληματίζομαι για το τι συμβαίνει. Για του λόγου το αληθές δημοσιοποιώ την ανάρτηση πριν και μετά.(Η διαφορά είναι κάτω από το κείμενο της φωτογραφίας) 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger