Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Διαμαρτυρίες αστυνομικών – πυροσβεστών για τους μισθούς στην κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη




Περιοδεία της βουλευτού και υποψήφιας Περιφερειάρχη Θεσσαλίας
 Τις διαμαρτυρίες και τα παράπονα αστυνομικών και πυροσβεστών στα Τρίκαλα για τους «κουτσουρεμένους» μισθούς άκουσε η βουλευτής Μαγνησίας και υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη σε χθεσινή της περιοδεία στην πόλη των Τρικάλων. Επιπλέον, όπως ανέφεραν στην κ. Χρυσοβελώνη, τους «δελεάζουν με το πλεόνασμα, αλλά στην ουσία αυτό
που υπόσχεται η κυβέρνηση στους εργαζόμενους σε Αστυνομία και Πυροσβεστική είναι φιλοδώρημα και φαίνεται πως θα δοθεί – αν τελικά δοθεί- με μη ρεαλιστικά κριτήρια και σε ελάχιστους».
Η υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας συναντήθηκε επίσης με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων, συνάδελφό της κ. Δημ. Κοντογιάννη και συζήτησαν ζητήματα που απασχολούν τους νομικούς και στο Νομό Τρικάλων.
Πρωί – πρωί όμως η κ. Χρυσοβελώνη βρέθηκε στην λαϊκή αγορά της πόλης των Τρικάλων και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μεγάλο αριθμό παραγωγών, αλλά και καταναλωτών. Ολοι της μετέφεραν ένα κλίμα απόγνωσης και απελπισίας τονίζοντας ότι η οικονομική κρίση έχει «διαλύσει τις ζωές τους». Της ζητούν παρεμβάσεις τόσο μέσω της Βουλής όσο και της Περιφέρειας Θεσσαλίας που θα ανακουφίσουν και θα βελτιώσουν την καθημερινότητά τους.
Σήμερα Μ. Τρίτη, η υποψήφια Περιφερειάρχης – στο πλαίσιο των περιοδειών και συναντήσεών της σε όλη τη Θεσσαλία - θα επισκεφθεί την πόλη της Λάρισας. Θα μεταβεί σε αστυνομικές υπηρεσίες, τόσο στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση όσο και στην Αστυνομική Διεύθυνση του Νομού και στην Πυροσβεστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger