Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ο βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη Καταθέτει αίτημα για λειτουργία Λέσχης Σίτισης στο νέο Αστυνομικό Μέγαρο



 
Την λειτουργία λέσχης σίτισης στο υπό ανέγερση νέο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας (περιοχή Αλιβερίου Νέας Ιωνίας) ζητά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού και έθεσε το θέμα στην βουλευτή των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Η βουλευτής συνέταξε αναφορά που θα καταθέσει άμεσα στη Βουλή. Η διοίκηση ης τοπικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων σε επιστολή της προς την βουλευτή υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων: «Γνωρίζοντας την ευαισθησία που έχετε επιδείξει για την βελτίωση της ποιότητας ζωής του έλληνα αστυνομικού και με βασικό γνώμονα τον εξανθρωπισμό και την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κρατουμένων,
δραττόμενοι της ευκαιρίας και λαμβάνοντας υπόψη δήλωσής σας περί λειτουργίας λέσχης σίτισης σε κάθε νεοαναγειρόμενο Αστυνομικό Μέγαρο παρακαλούμε για την άμεση ανταπόκριση σας στο αίτημα περί λειτουργίας λέσχης και στο υπό ανέγερση Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας.
Στην αναφορά που καταθέτει στη Βουλή, στον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Δένδια, η βουλευτής Μαγνησίας τονίζει: «Σας αποστέλλω την επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας, σχετικά με το αίτημα για λειτουργία λέσχης σίτισης στο υπό ανέγερση Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας. Σας παρακαλώ να εξετάσετε ουσιαστικά την συνημμένη αναφορά, προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημα της εν λόγω Ένωσης και να με ενημερώσετε σχετικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger