Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Στον Εισαγγελέα η Μ. Χρυσοβελώνη Καταγγέλλοντας Ζ. Μακρή και Α. Γεωργιάδη

Στον Εισαγγελέα η Μ. ΧρυσοβελώνηΚαταγγέλλοντας Ζ. Μακρή και Α. Γεωργιάδη, λέγοντας ότι η μόνη απάντηση μπορεί να δοθεί πλέον από τον δικαστικό έλεγχο
Στη Δικαιοσύνη ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει για το θέμα των εμβολιασμών στη Μαγνησία, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υποψήφια περιφερειάρχης Θεσσαλίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
«Δηλώνω πως θα στείλω όλα τα στοιχεία που αφορούν τη Μαγνησία στη Δικαιοσύνη. Από την στιγμή που δεν δουλεύει ο κοινοβουλευτικός έλεγχος η μόνη απάντηση που μπορεί να δοθεί πλέον θα είναι από τον δικαστικό έλεγχο. Και εκεί όλοι θα κληθούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους», αναφέρει χαρακτηριστικά στην γραπτή της δήλωση η βουλευτής Μαγνησίας, καθώς για μία ακόμη φορά όπως καταγγέλλει, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας- Ζέττα Μακρή και Αδωνις Γεωργιάδης- αποφεύγουν να απαντήσουν στη Βουλή στις σχετικές ερωτήσεις που έχει κάνει για το θέμα.
Οπως κατήγγειλε η βουλευτής των ΑΝΕΛ την Τρίτη το απόγευμα επρόκειτο να συζητηθεί ερώτηση της για την κατάρρευση του εθνικού προγράμματος εμβολιασμών, όμως στις 3:30 το μεσημέρι ξαφνικά δήλωσαν κώλυμα τόσο ο Αδωνις Γεωργιάδης όσο και η Ζέττα Μακρή. Και στις 19 Μαρτίου που είχε ξανακαταθέσει την ίδια ακριβώς ερώτηση, η κυρία Μακρή την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή (πάλι Τρίτη μεσημέρι) είχε ενημερώσει πως δεν θα έρθει στη Βουλή για να απαντήσει επειδή έπρεπε να βρίσκεται στις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις με την Τρόικα.

«Ειδικά για το θέμα της μη ανταπόκρισης στον κοινοβουλευτικό έλεγχο του υπουργείου Υγείας οι Ανεξάρτητοι Ελληνες απευθύναμε πριν μήνες επιστολή στον κ. Μεϊμαράκη που επίσης έμεινε αναπάντητη» δηλώνει η κ. Χρυσοβελώνη που συνεχίζοντας τονίζει: «Γι’ αυτό το λόγο δεν θα υπάρξει άλλη επιστολή. Με επιστολές δυστυχώς δεν πρόκειται να προστατευθούν τα πάνω από 300 παιδιά που έχουν μείνει χωρίς αντιφυματικά εμβόλια, μόνο στη Μαγνησία. Ούτε θα αντιστραφεί η κατάσταση διάλυσης στον τομέα των εμβολιασμών που οδήγησε στο θάνατο μέχρι σήμερα 120 ανθρώπους μας, μόνο από τη γρίπη!
Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια, δηλώνω πως θα στείλω όλα τα στοιχεία που αφορούν τη Μαγνησία στη Δικαιοσύνη. Από τη στιγμή που δεν δουλεύει ο κοινοβουλευτικός έλεγχος η μόνη απάντηση που μπορεί να δοθεί πλέον θα είναι από τον δικαστικό έλεγχο. Και εκεί όλοι θα κληθούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger