Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΤΡΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΕΚ

ΚΑΛΕΣΜΑ
Η ΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ  ΠΑΤΡΑΣ
ΚΑΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 25 ΓΕΝΑΡΗ 7 Μ.Μ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΛΓΑΣ
ΣΕ ΣΥΓΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ

ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΜΑΤ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ…!

ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ…!

Eίμαστε με τους

απεργούς του METPO

Η απεργία διαρκείας στα ΜΜΜ δείχνει το δρόμο. Αντίσταση ΤΩΡΑ

 Συγκέντρωση στο αμαξοστάσιο στα Σεπόλια
Παρασκευή 25 Γενάρη στη 13:00μμκαι 16:00μμ στο Σύνταγμα
Επέμβαση των ΜΑΤ στο αμαξοστάσιο του ΜΕΤΡΟ
 
Οι απεργοί του Μετρό, με τον περήφανο αγώνα διαρκείας που δίνουν, ανοίγουν νέο δρόμο για την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα όλης της χώρας, για να ανατραπεί η χούντα και τα απανωτά Μνημόνια, που σπρώχνουν τους εργαζόμενους και την κοινωνία στην φτώχεια και την εξαθλίωση, στην οικονομική και κοινωνική καταστροφή, στην ταπείνωση και στην αυτοκτονία.
Ο αγώνας τους είναι ενάντια στο λεγόμενο «Ενιαίο Μισθολόγιο», στην πραγματικότητα φτωχολόγιο. Είναι ένας αγώνας ενάντια στις μειώσεις μισθών, στη μετατροπή τους σε φιλοδώρημα ανέχειας και πείνας – στην πλήρη κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων – στην απαξίωση, διάλυση και ιδιωτικοποίηση των συγκοινωνιών, όλων των δημόσιων υπηρεσιών και υποδομών.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΤΟΥ ΟΤΕ ΜΑΘΑΜΕ ΣΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ

ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ

«φουρτούνες» στις σχέσεις Λιμεναρχείου και Αστυνομίας.Βόλου

Ναρκω-πόλεμος» υπηρεσιών
 Ελεύθερη η μητέρα με περιοριστικούς όρους, αύριο απολογούνται τα αδέρφια που συνελήφθησαν προχθές για ηρωίνη
Μορφή «ντόμινο» λαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες οι εξελίξεις γύρω από υποθέσεις ναρκωτικών ουσιών στο Βόλο και ο χειρισμός του Λιμενικού σχετικά με περίπτωση ηρωίνης δείχνει «φουρτούνες» στις σχέσεις Λιμεναρχείου και Αστυνομίας.
Η επιχείρηση συλλήψεων και κατάσχεσης μεγάλης ποσότητας ηρωίνης από τους λιμενικούς του Βόλου, σε περιοχή εκτός αρμοδιότητάς τους –ενέργεια διόλου συνηθισμένη στο παρελθόν- μόνο συμπτωματική δεν θα μπορούσε να φανεί, μετά τη σύλληψη του πρώην αρχιφύλακα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών από το τοπικό Λιμενικό Σώμα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗΗ Βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Α. Μανιτάκη, σχετικά με την ιδιωτικοποίηση του Κράτους. Συγκεκριμένα η Βουλευτής ανέφερε στην ερώτηση:

«Απευθυνόμενος στη Βουλή περιγράψατε τα κριτήρια του επερχόμενου και μεγαλύτερου κύματος καταργήσεων – συγχωνεύσεων υπηρεσιών και φορέων του Δημοσίου. Συγκεκριμένα η Συγκυβέρνηση προτίθεται να διατηρήσει, όπως σημείωσε ο κ. Μανιτάκης, μόνον εκείνες τις δημόσιες υπηρεσίες, «που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να επιτελέσουν ιδιωτικοί φορείς, υπό την απαράβατη προϋπόθεση ότι το κόστος λειτουργίας τους δεν θα επιβαρύνει υπέρμετρα ή αδικαιολόγητα τον έλληνα φορολογούμενο».

ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 28-01-2013


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                 Σκόπελος 24 Ιανουαρίου 2013
ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ Αριθμ. Πρωτ.: 587
ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ

Ταχ. Δ/νση: Σκόπελος                                       ΠΡΟΣ: Αποδέκτες
Ταχ. Κώδικας: 37003                                   (όπως ο πίνακας αποδεκτών)
Τηλέφωνο:2424350103                                     
Πληροφορίες:Σ.Καρβέλη
E-mail:dstech@otenet.gr

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής
Σας καλούμε σε τακτική δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σκοπέλου, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 28η του μηνός Ιανουαρίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα  11:30’’, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου